مشاهده نسخه کامل
: مورد عجیب سی دی پلیر ضبط jvc
Anjelsin
03-06-2020, 17:38
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه پخش jvc kd-sv3000 دارم.
که فقط سی دی میخوره.
من این ضبطو با آداپتور و دو تا باند تو خونه روشن کردم و دارم ازش استفاده میکنم.
مشکل خیلی جالبش اینه که سی دی رو رایت میکنم و میزارم داخلش و بدون مشکل همه آهنگا رو پخش میکنه.
وقتی میام چند تا آهنگ دیگه تو همون سی دی بریزم،دوست عزیز دیگه شناسایی نمیکنه و همون آهنگ های قبلی رو میخونه:wink:
واقعا نمیدونم چشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنونم:»
سلام خدمت دوستان عزیز
که فقط سی دی میخوره.
مشکل خیلی جالبش اینه که سی دی رو رایت میکنم و میزارم داخلش و بدون مشکل همه آهنگا رو پخش میکنه.
وقتی میام چند تا آهنگ دیگه تو همون سی دی بریزم،دوست عزیز دیگه شناسایی نمیکنه و همون آهنگ های قبلی رو میخونه
درود
مطمعن شوید ک CD/DVD سالم است و خش یا آسیب دیدگی ندارد
اطمینان حاصل کنید ک دستگاه پخش کننده از آن فرمت پشتیبانی می کند
فرمت های موسیقی معمولا MP3 هستند و فرمت هایی مانند OGG یا M4A را معمولا دستگاه های پخش کننده (اعم از این پخش کننده جنابعالی) پشتیبانی نمیکنند
با استفاده از نرم افزار زیر (در سایت سافت98) تمامی آهنگ های موردنظر را ب فرمت MP3 تبدیل کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس تمامی اطلاعات موجود بر روی CD/DVD را حذف کنید و اطلاعات جدید را رایت کنید
روش استفاده از CD/DVD منسوخ شده است و کمتر کسی دیده میشود ک از این نوع روش ذخیره سازی استفاده کند
میتوانید از یک حافظه جانبی یو اس بی (USB Flash) استفاده کنید (آهنگ های موردنظر را (با فرمت MP3) بر روی آن کپی کرده و ب پخش کننده متصل کنید)
:»:»:»
سلام خدمت دوستان عزیز
که فقط سی دی میخوره.
من این ضبطو با آداپتور و دو تا باند تو خونه روشن کردم و دارم ازش استفاده میکنم.
وقتی میام چند تا آهنگ دیگه تو همون سی دی بریزم،دوست عزیز دیگه شناسایی نمیکنه و همون آهنگ های قبلی رو میخونه:wink:
واقعا نمیدونم چشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
از این پخش واسم آورده بودن آی سی صداشو تعمیر کنم ولی خیلی پخش وحشیه . سی دی رو سریع لود میکنه و صداشم خیلی قوی و خوب هست.
باید ببینید سی دی که استفاده میکنید قابلیت رایت دوباره داره یا نه.
این ضبطا یه حافظه دارن و آهنگ رو سیو میکنن و با قطع bat و قطع برق acc حافظشون پاک میشه.
در کل ضبط خوبیه .
من بهتون پیشنهاد میکنم از سی دی های پرینکو یا باجت استفاده کنید.
یا اگر میتونید یه اف ام پلیر کنارش بندازید و فلشم بهش بزنید.
موفق باشید.
Anjelsin
03-06-2020, 22:31
سلام
از این پخش واسم آورده بودن آی سی صداشو تعمیر کنم ولی خیلی پخش وحشیه . سی دی رو سریع لود میکنه و صداشم خیلی قوی و خوب هست.
باید ببینید سی دی که استفاده میکنید قابلیت رایت دوباره داره یا نه.
این ضبطا یه حافظه دارن و آهنگ رو سیو میکنن و با قطع bat و قطع برق acc حافظشون پاک میشه.
در کل ضبط خوبیه .
من بهتون پیشنهاد میکنم از سی دی های پرینکو یا باجت استفاده کنید.
یا اگر میتونید یه اف ام پلیر کنارش بندازید و فلشم بهش بزنید.
موفق باشید.
دوستان ممونم
با دو تا سی دی جداگانه امتحان کردم باز هم همونجوریه
بله خوشبختانه خروجیش خیلی خفنه
در مورد اف ام پلیر
همون طور که گفتم من ضبط رو داخل خونه استفاده میکنم بنابراین آنتن نداره
دو تا سیم مثبت و منفی که به باند ها زدم
3 تا سیم هم که به برق
آنتن رو باید به کدوم سیم وصل کنم تا بشه از اف ام پلیر استفاده کرد؟؟
دوستان ممونم
با دو تا سی دی جداگانه امتحان کردم باز هم همونجوریه
بله خوشبختانه خروجیش خیلی خفنه
در مورد اف ام پلیر
همون طور که گفتم من ضبط رو داخل خونه استفاده میکنم بنابراین آنتن نداره
دو تا سیم مثبت و منفی که به باند ها زدم
3 تا سیم هم که به برق
آنتن رو باید به کدوم سیم وصل کنم تا بشه از اف ام پلیر استفاده کرد؟؟
سلام
خیلی راحت و آسون یه تکه سیم مسی افشان یا مفتول سایز 0.75 یا 0.50 رو به سوکت + آنتن وصل کنید رادیو پخش کار میکنه .
عکس از پشتش بزارید بگم.
درسته اون سیمای تغذیه 2تش مثبت هست و یکیش منفی یعنی batt و acc به مثبت و gnd هم بدنه.
فقط واسه تغذیه اف ام پلیر از ولتاژ 8 ولت استفاده کنید.
یعنی با یک رگولاتور 7808 و 1 خازن 4700 نانوفاراد خیلی راحت و بدون نویز و مشتی کار میکنه.
خودم 2-3 سالی از پخش sr-306 با برد فلش خور استفاده کردم . کلا سال 96 واسم با 2 تا باند فابریک پراید 40 تومن در اومد (البته ترانس و باکس باند داشتم )
عکس از پشت پخش واسم قرار بدید بگم کجاش بزنید.
موفق باشید.
Anjelsin
04-06-2020, 16:53
سلام
خیلی راحت و آسون یه تکه سیم مسی افشان یا مفتول سایز 0.75 یا 0.50 رو به سوکت + آنتن وصل کنید رادیو پخش کار میکنه .
عکس از پشتش بزارید بگم.
درسته اون سیمای تغذیه 2تش مثبت هست و یکیش منفی یعنی batt و acc به مثبت و gnd هم بدنه.
فقط واسه تغذیه اف ام پلیر از ولتاژ 8 ولت استفاده کنید.
یعنی با یک رگولاتور 7808 و 1 خازن 4700 نانوفاراد خیلی راحت و بدون نویز و مشتی کار میکنه.
خودم 2-3 سالی از پخش sr-306 با برد فلش خور استفاده کردم . کلا سال 96 واسم با 2 تا باند فابریک پراید 40 تومن در اومد (البته ترانس و باکس باند داشتم )
عکس از پشت پخش واسم قرار بدید بگم کجاش بزنید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز.
پشت ضبط کانتور 16 پین داره
برای اف ام پلیر ترانس خریدم مثل جا فندکی ماشین
درضمن من چون کاربر جدید هستم نمیتونم عکس ارسال کنم.
ممنون
Anjelsin
06-06-2020, 17:54
دوست عزیز داخل دفترچش خوندم که نوشته سی دی هایی که بعدا رایت شدن رو پخش نمیکنه:sad:
اف ام پلیر هم زدم ولی نویزش برام قابل تحمل نبود.
اصلا اون خروجی سی دی رو نداره.
خواستم بپرسم راهی هست که با همون مقدار خروجی ضبط رو aux خور کنم؟؟
پیشنهاد میکنید شما؟
دوست عزیز داخل دفترچش خوندم که نوشته سی دی هایی که بعدا رایت شدن رو پخش نمیکنه:sad:
اف ام پلیر هم زدم ولی نویزش برام قابل تحمل نبود.
اصلا اون خروجی سی دی رو نداره.
خواستم بپرسم راهی هست که با همون مقدار خروجی ضبط رو aux خور کنم؟؟
پیشنهاد میکنید شما؟
سلام
برای گذاشتن عکس کاربر جدید و قدیمی نداره .... عکساتون رو توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود و لینکش رو اینجا بزارید.
چرا نمیشه. شما اگر الکترونیک بلدی که هیچ ... اگر بلد نیستی بده بیرون برات aux بزنن.
اگر خودت بلدی بگو استارت راهنمایی رو بزنم . چون اگر آشنایی نداشته باشی ضبط رو خراب میکنی .
میشه دقیقا صدای ضبط شده از نویز اف ام پلیر برای من بزارید ؟ چون نویز اینا به راحتی قابل حله.
ترانسی که خریدید آداپتوره ؟ چند آمپره ؟ چند ولته؟
موفق باشید.
Anjelsin
07-06-2020, 10:55
سلام
بله از الکترونیک یه چیزایی حالیم هست
اف ام نویز نداره
صدایی که اف ام میده بیرون خیلی ضعیف هست
البته این اف ام 15 سال کار کرده انتظاری ازش نیست:D
یعنی باید صدای ضبط رو بزارم روی 32 که به اندازه 10 صداش بیاد
اینم ارور عکس:
امکان ارسال لینک فعال ( قابل کلیک ) و عکس ( قابل مشاهده ) برای کاربران جدید امکان پذیر نیست .
این محدودیت بصورت خودکار و به مرور زمان برای شما برداشته خواهد شد.
لطفا لینک ها فعال و عکس ها را از پست خود حذف کنید و سپس مطلب را ارسال کنید.
برای اینکار کافیست از تگ های url و img استفاده نکنید و به جای آن آدرس عکس یا لینک مورد نظر را بصورت متن در کد قرار دهید ( از دکمه # در ویرایشگر کمک بگیرید ) یا مستقیما به این شکل عمل کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرجور گفته منم همونجوری عکس میزارم ولی بازم ارور میده
Anjelsin
07-06-2020, 16:17
سلام
ترانسی که خریدید آداپتوره ؟ چند آمپره ؟ چند ولته؟
موفق باشید.
آداپتوره یه شکاف داخلش داره مثل فندک ماشین.
12 ولت 500 میلی آمپر
آداپتوره یه شکاف داخلش داره مثل فندک ماشین.
12 ولت 500 میلی آمپر
سلام
کلا ضبط رو از برق بکش . ولومش رو پیدا کن . کابل aux رو یکطرفش رو ببر 3 تا سیم میاد بیرون . گراند aux که معلومه به بدنه یا یکی از gnd های توی مدار. L و R کابل AUX رو به ورودی ولوم وصل کن. یه سی دی سایلنت رایت کن و بزار تو دستگاه . دیگه ضبط AUX دار میشه.
اینم بگم میتونی تیونر رادیوش رو قطع کنی و بجای خروجی صدای تیونر رادیو خروجی کابل AUX رو بزنی.
خیلی راحت و قشنگ و با دقت انجام بده . ضبط تو برق نباشه و خازن رو هم دشارژ کن و اتصالی هم پیش نیار و ضبط رو نسوزون .
به نظر من از همون اف ام پلیر استفاده کن . باهاش سوخت و ساز کن . من که برد فلش خور زدم و 2-3 سالی استفاده کردم . آخرش خودم ضبط درست کردم.
ولی اون اف ام پلیری که من با اون پخش میزدم از اون 10 تومنی ها بود نویز نداشت و کیفیت صداشم خوب بود . من راضی بودم.
ضبطش از اون قفل شده ها بود یادش بخیر اون موقع خریدمش 10 هزارتومن! (سال 95-96 ) کدشو برداشتم کار کرد. خوشحال شدم . 2 تا باند عقب پراید واسش خریدم 20 تومن شد . 10 تومنم اف ام پلیرش شد . خوب شده بود . منتهی بعداز 2 سال براش برد فلش خور انداختم صدا یخورده بلند تر شد.
ولی یه خاطره ای داشتم این بود که هر رو ساعت 6 غروب موج 87.5 همیشه ترانه بود ...:biggrin: همه رادیو ها میرفت رو این موج و تو محل حرفش بود کی ایستگاه رادیو زده؟!:laughing: منم کلی میخندیدم.
ولی ترانسی که واسه اف ام پلیر استفاده میکردم از تغذیه 12 ولت پخش گرفته بودم و سر راهش یه رگولاتور 7808 و بایه خازن 4700 نانوفاراد موازی کرده بودم خوب شده بود...
ولی به نظر من بازم از سی دی استفاده کن . خودت میدونی البته.
موفق باشید.
Anjelsin
08-06-2020, 11:28
سلام
کلا ضبط رو از برق بکش . ولومش رو پیدا کن . کابل aux رو یکطرفش رو ببر 3 تا سیم میاد بیرون . گراند aux که معلومه به بدنه یا یکی از gnd های توی مدار. L و R کابل AUX رو به ورودی ولوم وصل کن. یه سی دی سایلنت رایت کن و بزار تو دستگاه . دیگه ضبط AUX دار میشه.
اینم بگم میتونی تیونر رادیوش رو قطع کنی و بجای خروجی صدای تیونر رادیو خروجی کابل AUX رو بزنی.
خیلی راحت و قشنگ و با دقت انجام بده . ضبط تو برق نباشه و خازن رو هم دشارژ کن و اتصالی هم پیش نیار و ضبط رو نسوزون .
به نظر من از همون اف ام پلیر استفاده کن . باهاش سوخت و ساز کن . من که برد فلش خور زدم و 2-3 سالی استفاده کردم . آخرش خودم ضبط درست کردم.
ولی اون اف ام پلیری که من با اون پخش میزدم از اون 10 تومنی ها بود نویز نداشت و کیفیت صداشم خوب بود . من راضی بودم.
ضبطش از اون قفل شده ها بود یادش بخیر اون موقع خریدمش 10 هزارتومن! (سال 95-96 ) کدشو برداشتم کار کرد. خوشحال شدم . 2 تا باند عقب پراید واسش خریدم 20 تومن شد . 10 تومنم اف ام پلیرش شد . خوب شده بود . منتهی بعداز 2 سال براش برد فلش خور انداختم صدا یخورده بلند تر شد.
ولی یه خاطره ای داشتم این بود که هر رو ساعت 6 غروب موج 87.5 همیشه ترانه بود ...:biggrin: همه رادیو ها میرفت رو این موج و تو محل حرفش بود کی ایستگاه رادیو زده؟!:laughing: منم کلی میخندیدم.
ولی ترانسی که واسه اف ام پلیر استفاده میکردم از تغذیه 12 ولت پخش گرفته بودم و سر راهش یه رگولاتور 7808 و بایه خازن 4700 نانوفاراد موازی کرده بودم خوب شده بود...
ولی به نظر من بازم از سی دی استفاده کن . خودت میدونی البته.
موفق باشید.
دوست عزیز خودم هم به همین نتیجه رسیدم
سی دی الان دونه 2 تومنه
اگه خدا نکرده دستم بلرزه یه اتصالی بکنه حدود 300 تومن به فنا میره:دی
ممنونم از راهنماییتون:»
Anjelsin
01-10-2020, 21:35
سلام خدمت اساتید عزیز و گرامی.
دوستان من دوباره تصمیم گرفتم پخش رو aux خور کنم. (ببخشید تاپیک قدیمیه چون قبلا مطرح کرده بودم)
ضبط رو باز کردم اینم عکس زیر مادربرد (تمامی نوشته های مشخصه)
دو تا مثبت منفی aux رو باید به چی وصل کنم؟؟
مدل دستگاه jvc kd-sv3000 هستش
ببخشید اگه لینک عکس فعال نیست چون من هنوز با اون مشکلی که ارسال عکس برای کاربران جدید ممنوع است درگیرم.
ممنون
سلام خدمت اساتید عزیز و گرامی.
دوستان من دوباره تصمیم گرفتم پخش رو aux خور کنم. (ببخشید تاپیک قدیمیه چون قبلا مطرح کرده بودم)
ضبط رو باز کردم اینم عکس زیر مادربرد (تمامی نوشته های مشخصه)
دو تا مثبت منفی aux رو باید به چی وصل کنم؟؟
مدل دستگاه jvc kd-sv3000 هستش
ببخشید اگه لینک عکس فعال نیست چون من هنوز با اون مشکلی که ارسال عکس برای کاربران جدید ممنوع است درگیرم.
ممنون
سلام.
عکس از پشت برد بزارید من راهنماییتون میکنم .
موفق باشید.
Anjelsin
01-10-2020, 22:18
سلام.
عکس از پشت برد بزارید من راهنماییتون میکنم .
موفق باشید.
سلام.
عکس رو فرستادم.
لینک را داخل مرورگرتون کپی کنید میبینید عکس رو.
Anjelsin
02-10-2020, 00:30
دوست عزیز اگه میشه از روش قطع کردن تیونر رادیو راهنمایی کنید چون رادیو خیلی برام اهمیت نداره.
نمیخوام به مدار مربوط به سی دی دست بزنم.
یه ویدیو داخل یوتیوب دیدم که طرف دو تا مقاومت c101 و c201 رو درآورد و سیم های مادگی aux رو بهش وصل کرد و زمانی که کابل رو میزد داخل مادگی صدای aux میومد و وقتی کابل و درمیاورد صدای رادیو.
به نظرتون این روش جواب میده؟
دوست عزیز اگه میشه از روش قطع کردن تیونر رادیو راهنمایی کنید چون رادیو خیلی برام اهمیت نداره.
نمیخوام به مدار مربوط به سی دی دست بزنم.
یه ویدیو داخل یوتیوب دیدم که طرف دو تا مقاومت c101 و c201 رو درآورد و سیم های مادگی aux رو بهش وصل کرد و زمانی که کابل رو میزد داخل مادگی صدای aux میومد و وقتی کابل و درمیاورد صدای رادیو.
به نظرتون این روش جواب میده؟
سلام
بنده هم پخش فابریک پراید رو از روش تیونر رادیو فلش خور کردم و خیلی خوب جواب داده.
شما اگر میخوای اینکارو بکنی حتما برق تیونر رادیو رو قطع بکن.
درضمن شما از پشت برد عکس گذاشتید و از روی برد عکس بزارید من ماژول تیونر رادیو رو ببینم.
موفق باشید.
Amirreza86531
25-01-2025, 22:10
سلام وقت بخیر
منم از همین ضبط دارم
چجوری بلوتوث نصب کنم روش؟
درایو رادیو را برداشتم ازش
پایه های ووردوس نتونستم پیدا کنم
ممکنه علاوه بر فرمت حالت فولدر ساختن و اهنگ ریختن رو اجرا نکنه و یا برعکس !!! قدیم ی ضبط هایی بودن که فقط با فولدر اهنگ رو اجرا میکرد :rambo:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.