ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهم: نظرسنجی در خصوص میزان رضایت کاربران P30world از عملکرد ورژن ٢٠٠٤ ویندوز ١٠ [ به روز رسانی می ٢٠٢٠ ]

CORTANA
02-06-2020, 20:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر سنجی در خصوص میزان رضایت کاربران P30world از عملکرد ورژن 2004 ویندوز 10 (بروزرسانی می 2020)

کاربران عزیز انجمن P30world می توانند علاوه بر شرکت در نظرسنجی ، تجربه کاربری خود را پس از نصب این نسخه ، در این تاپیک به اشتراک بگذارند .
در این نظرسنجی ، کاربران نسخه های قدیمی تر ویندوز نیز در نظر گرفته می شوند .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]⬇قوانین ارسال پست در این تاپیک⬇[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از بحث و گفتگو در این تاپیک بپرهیزید و صرفاً تجربه کاربری خود را بیان کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]راهنمایی برای رفع مشکلات احتمالی این نسخه ، از طریق این تاپیک انجام نخواهد شد و باید به تاپیک مناسب مراجعه کنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لطفا مشخصات و بیلد کامل سیستم عامل خود را ذکر کنید و یا آن را در پروفایل خود قرار دهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در صورتی که از نسخه های قدیمی تر ویندوز (مانند ویندوز 7 یا ویندوز 8.1) استفاده می کنید میتوانید دلیل عدم ارتقا به ویندوز 10 را بیان کنید.

mehdi_vsgh
02-06-2020, 22:52
این بروز رسانی کجا اومده؟ من زدم اپدیت ویندوز همچان 1909 هست

DJ POLESTAR
03-06-2020, 01:08
مایکروسافت نسخه جدید ویندوز 10 را در قالب چند موج منتشر می‌کند تا اگر عیب یا مشکل پیش شناخته نشده‌ای گزارش شد، دامن گیر همه کاربران نشود. بنابراین مثل گذشته همه کاربران ویندوز 10 به صورت هم زمان آپدیت ماه "May" را دریافت نخواهند کرد.

بامدادنیکنفس
03-06-2020, 07:55
من قبل از اینکه بیاد داشتمش . 2004 چون ویندوز Insider عضو بودم. ویندوز من Enterprise اصل ه

CORTANA
03-06-2020, 09:45
این بروز رسانی کجا اومده؟ من زدم اپدیت ویندوز همچان 1909 هست

درود

کاربران Insider این بروز رسانی ها را دریافت میکنند

این نسخه در سایت سافت98 موجود است و میتوانید آن را دانلود و نصب کنید

برای نصب مجدد ویندوز ب صورت Clean install پست شماره #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده را در تاپیک زیر مطالعه کنید

تاپیک غیرمستقیم برای نصب مجدد ویندوز-ویندوز انتخابی:Windows 10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پی نوشت:در صورتی ک سخت افزار سیستم شما با ورژن 2004 ویندوز 10 سازگار باشد در قسمت Update تنظیمات ویندوز (Windows Settings) میتوانید گزینه جدید زیر را مشاهده کنید و با کلیک بر روی گزینه Download and install میتوانید آن را دانلود و نصب کنید