ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بلوتوث در ویندوز 10

parsalakzian
30-05-2020, 15:29
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من یک مشکل در ویندوز 10 دارم . بلوتوث لپ تاپم به دستگاه ها وصل میشه ولی صدا رو داخل دستگاه بلوتوثی پخش نمیکنه
قبلا این مشکلو نداشتم و ناگهانی پیش اومد . همه راه ها رو هم امتحان کرد اما درست نشد:sad::sad:
لپ تاپ خودم لنوو g500 هست من این مشکلو داخل سرفیس پرو 4هم دارم
من یه مشکل دیگه ای که دارم و فکر میکنم به هم مربوط باشه اینه که قبلا وقتی هنزفری یا هدفون به لپ تاپم وصل میکردم در قسمت صدای کنترل پنل هنزفری رو نشون میداد ولی الان نشون نمیده اما صدا داره.
ممنون میشم کمکم کنید خیلی نیاز دارم تا بلوتوث سیستمم درست شه .

epaaeiz
30-05-2020, 19:07
با سلام و خسته نباشید
ببخشید من یک مشکل در ویندوز 10 دارم . بلوتوث لپ تاپم به دستگاه ها وصل میشه ولی صدا رو داخل دستگاه بلوتوثی پخش نمیکنه
قبلا این مشکلو نداشتم و ناگهانی پیش اومد . همه راه ها رو هم امتحان کرد اما درست نشد:sad::sad:
من یه مشکل دیگه ای که دارم و فکر میکنم به هم مربوط باشه اینه که قبلا وقتی هنزفری یا هدفون به لپ تاپم وصل میکردم در قسمت صدای کنترل پنل هنزفری رو نشون میداد ولی الان نشون نمیده اما صدا داره.
ممنون میشم کمکم کنید خیلی نیاز دارم تا بلوتوث سیستمم درست شه .
درود. اگر ویندوز شما نسخه ی 2004 هست که همین چند روز پیش اومده، باید بگم این مشکل رو مایکروسافت هم اعلام کرده و قرار هست درستش کنن.

parsalakzian
30-05-2020, 20:19
نسخه ویندوزم 1909 هست ولی تا فردا اپدیت خواهم کرد

CORTANA
31-05-2020, 09:59
با سلام و خسته نباشید
قبلا این مشکلو نداشتم و ناگهانی پیش اومد . همه راه ها رو هم امتحان کرد اما درست نشد

درود

ب Device manager خود ویندوز برید و سپس درایور های سیستم (خصوصا درایور بلوتوث) رو آپدیت کنید

سیستم ب طور آنلاین ب سرور های مایکروسافت متصل خواهد شد و درایور مچ با سیست شما را ب طور خودکار پیدا'دانلود و نصب میکند

champion saleh
01-06-2020, 14:11
سلام
جهت رفع مشکل درایور های خود را بروزرسانی کنید.:headphone

parsalakzian
01-06-2020, 21:25
چک کردم اما هیچ درایور جدیدی نیست
بلوتوث لپتاپم هست
Broadcom Bluetooth 4.0
:sad::sad: