ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور بازی هایی که به صورت پارت هستن رو نصب کنم؟

yasinaghakhani
29-05-2020, 02:22
سلام

بنده چند تا بازی رو دانلود کردم و فایل هاشون به صورت پارت پارت هستش

میخواستم بدونم چطور باید استخراجشون کنم و نصبشون کنم؟

خیلی ممنونم از همه و تشکر ویژه از کاربر عزیز CORTANA که در انجمن سافت 98 خیلی به بنده کمک کردند:wub:

CORTANA
29-05-2020, 02:37
سلام
بنده چند تا بازی رو دانلود کردم و فایل هاشون به صورت پارت پارت هستش
میخواستم بدونم چطور باید استخراجشون کنم و نصبشون کنم
خیلی ممنونم از همه و تشکر ویژه از کاربر عزیز CORTANA که در انجمن سافت 98 خیلی به بنده کمک کردند

درود

نرم افزار Winrar رو دانلود و نصب کنید

سپس فایل های بازی رو ب ی پوشه جدا ریخته و سپس تمامی پارت هارا انتخاب (Select) کنید

سپس بر روی پارت اول (در همان حالتی ک تمام پارت ها انتخاب شده اند) کلیک راست کنید و گزینه Extract here رو بزنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](127).png

در صورتی ک فایل رمز (Password) داشت آن را درست وارد کرده و OK را بزنید.

فایل ها استخراج میشوند و در یک پارت (فایل) قرار میگیرند.

سپس بر روی آن کلیک راست کرده و مجددا گزینه Extract here رو بزنید.

بعد از استخراج شدن فایل اصلی بر روی ستاپ (Setup/فایل نصب بازی) کلیک کنید. (توصیه میشود بر روی آن کلیک راست کنید و گزینه Run as administrators رو بزنید)

پس از وارد شدن ب ستاپ نصب بازی ب مراحل جلوتر بروید و محل ذخیره بازی را با فشردن گزینه Browse آن را انتخاب کنید.

سپس Next کنید و بازی را نصب کنید.

در صورتی ک بازی لگ داشت یا هنگام اجرا خطا (Error) داد ب تاپیک زیر برید و پست شماره #3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه کنید-در این تاپیک آموزش نصب رانتایم (Runtime) ها و فایل های ضروری مورد نیاز اجرا بعضی از بازی ها و نرم افزار ها توضیح داده شده است ،آن ها را دانلود و نصب کنید.

تاپیک مربوطه: مشکل لگ داشتن در زولا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس از نصب کردن رانتایم ها مجددا بازی را اجرا کنید
.
.
.
خواهش میکنم دوست عزیز، سپاس از قدردانی شما

:»:»:»

yasinaghakhani
29-05-2020, 02:47
:thumbsup: