ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نصب ویندوز 32 بیت روی سیستم آل این وان MSI Pro20ex

zarei175
24-05-2020, 20:45
سلام دوستان
می خوام روی یه سیستم آل این وان MSI pro20ex, ویندوز 10, 32 بیت نصب کنم.. چه دی وی دی ویندوز ۳۲ بیت چه فلش بوتیبل ویندوز ۳۲ بیت (که با نرم افزار rufus میسازم) رو تشخیص نمیده دستگاه با وجود این که اولویت بوت رو هم تنظیم میکنم.. ولی اگه ویندوز ۶۴ بیت بذارم روی دستگاه، تشخیص میده و آماده نصب میشه…
چه راه حلی برای این مسئله وجود داره؟
این قسمت بوت از بایوس دستگاه هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر اثر تجربه نصب ویندوز روی سیستم های مختلف، می دونم که اگر بوت مد رو روی legacy بذارم، ویندوز ۳۲ بیت رو تشخیص میده. ولی اینجا امکان تغییر بوت مد از uefi به legacy وجود نداره…

CORTANA
24-05-2020, 22:25
سلام دوستان
می خوام روی یه سیستم آل این وان MSI pro20ex, ویندوز 10, 32 بیت نصب کنم.. چه دی وی دی ویندوز ۳۲ بیت چه فلش بوتیبل ویندوز ۳۲ بیت (که با نرم افزار rufus میسازم) رو تشخیص نمیده دستگاه با وجود این که اولویت بوت رو هم تنظیم میکنم.. ولی اگه ویندوز ۶۴ بیت بذارم روی دستگاه، تشخیص میده و آماده نصب میشه…

درود

در صورتی ک قصد ندارید از LEGACY ب UEFI تغییر بدید امکان چنین عملیاتی وجود ندارد چون UEFI کلا 64 بیت هست و 32 بیت پشتیبانی نمیکند

zarei175
24-05-2020, 23:08
الان uefi هست و من می خوام legacy بشه که بتونم ویندوز ۳۲ بیت نصب کنم…

CORTANA
24-05-2020, 23:15
الان uefi هست و من می خوام legacy بشه که بتونم ویندوز ۳۲ بیت نصب کنم…

درود

عکس از منوی بوت دستگاه موردنظر قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه

zarei175
24-05-2020, 23:54
درود

همیشه برای پاسخ دادن ب کاربر از گزینه "جواب بصورت نقل قول" استفاده کنید تا کاربر مربوطه متوجه پاسخ شما بشه

عکس از منوی بوت دستگاه موردنظر قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه

عکس هایی از منوی بوت دستگاه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CORTANA
25-05-2020, 00:49
عکس هایی از منوی بوت دستگاه:

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود

در قسمت Boot Mode Select آیا میتونید ب Legacy تغییر بدید؟

قسمت Boot Configuration رو هم تست کنید

سپس بر روی Save & Exit کلیک کنید

zarei175
25-05-2020, 04:31
درود

در قسمت Boot Mode Select آیا میتونید ب Legacy تغییر بدید؟

قسمت Boot Configuration رو هم تست کنید

سپس بر روی Save & Exit کلیک کنید

قسمت Boot configuration در واقع همین صفحه است و لینک نیست در حقیقت…
boot mode select هم قابل تغییر نیست و فقط روی uefi تنظیم شده…

CORTANA
25-05-2020, 18:10
قسمت Boot configuration در واقع همین صفحه است و لینک نیست در حقیقت…
boot mode select هم قابل تغییر نیست و فقط روی uefi تنظیم شده…

درود

لینک زیر رو هم مطالعه کنید

نحوه غیرفعال کردن بوت دوگانه بر روی سیستم UEFI و نحوه غیرفعال کردن بوت امن

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در صورتی ک نتیجه ای نگرفتید سعی کنید با روش های موجود در نت بایوس رو از اول نصب کنید

یا تنظیمات آن را Restore Default کنید

hassanshaikhi
26-05-2020, 09:29
امکان نصب ویندوز 32 بیت رو ندارید.
میشه دلیل اینکه میخاید ویندوز32بیت نصب کنید رو بگید؟

zarei175
26-05-2020, 19:54
امکان نصب ویندوز 32 بیت رو ندارید.
میشه دلیل اینکه میخاید ویندوز32بیت نصب کنید رو بگید؟
سیستم حقوق اداره روی ویندوز ۶۴ بیت نصب نمیشه.. مجبورم!

hassanshaikhi
26-05-2020, 20:14
سیستم حقوق اداره روی ویندوز ۶۴ بیت نصب نمیشه.. مجبورم!

یک ویندوز 7 با virtualbox نصب کنید روی سیستم و برنامه رو توی اون اجرا کنید به علت اینکه سخت افزارتون قوی هست مشکلی توی کاهش کارایی ایجاد نمیکنه
بعد که نصب کردید tools رو هم نصب کنید بعدش گزینه seamles mode رو فعال کنید اینجوری پنجره ماشین مجازی توی ویندوزتون قرار میگیره و حس نمیکنید دارید توی ماشین مجازی اون برنامه رو اجرا میکنید انگار یکی از برنامه های ویندوز 10 رو اجرا کردید.

CORTANA
11-07-2020, 21:04
سلام دوستان
چه راه حلی برای این مسئله وجود داره؟

درود

راه حل (صرفا بروزرسانی)

میتوانید ویندوز 32 بیت را دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن آن ستاپ آن را اجرا کنید و ب صورت ویندوز ریلتایم نصب کنید

:»:»:»

hosein8080
10-02-2021, 12:25
حالا چرا 32 64 تمام قابلیت های 32 را دارد

hosein8080
10-02-2021, 12:28
اگر مجبوری 64 ویندوز 10 نصب کن یک درایو خالی کن
Vmware هم نصب کن روی Vmware 10 32 نصب کن به راحتی نرم افزار مورد نیاز رو نصب کن روش