مشاهده نسخه کامل
: عدم اتصال به وای فای
Mahdibagheri007
21-05-2020, 18:49
سلام. لپ تاپ من ویندوز دهه. به وای فای خونه وصل شدم، اما وقتی سایتا رو باز می کنم، می نویسه اتصال وجود ندارد. مشکل از اینترنت خونه هم نیست، با گوشی به اینترنت خونه متصل میشم. انواع و اقسام روش ها رو تو سایتای مختلف امتحان کردم. درست نمیشه. لطفا هر کس میتونه، کمک کنه.
سلام. لپ تاپ من ویندوز دهه. به وای فای خونه وصل شدم، اما وقتی سایتا رو باز می کنم، می نویسه اتصال وجود ندارد. مشکل از اینترنت خونه هم نیست، با گوشی به اینترنت خونه متصل میشم. انواع و اقسام روش ها رو تو سایتای مختلف امتحان کردم. درست نمیشه. لطفا هر کس میتونه، کمک کنه.
درود
درایور کارت شبکه رو ب طور کامل از سیستم حذف کنید
سپس ب Device manager خود ویندوز برید و درایور های شبکه (و بقیه درایور ها) رو از اونجا ب صورت آنلاین آپدیت کنید
همچنین توی Control panel در قسمت Windows Defender Firewall مطمعن بشید ک مرورگر شما اجازه دسترسی ب اینترنت و اترنت (Ethernet) رو داره
برای این کار در قسمت Windows Defender Firewall بر روی Allow an app or feature through Windows Defender Firewal کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس بر روی Change settings کلیک کنید
مرورگر خود را از لیست نرم افزار های نصب شده ویندوز پیدا کنید و گزینه های (تیک های) Private و Public رو برای اون فعال کنید و بر روی OK کلیک کنید
:»:»:»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.