ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اجرای بازی gravel

ONLY ALLAH
18-05-2020, 18:15
با سلام ودرود
من بازی آفرود GRAVEL که به صورت FIT GIRL بود رانصب کردم وکامل شدنصبش ولی وقتی اجرا میکنم ارور زیر را میدهد.ممنون که کمکم میکنید

The global shader cache file

"D:/Games/Gravel/Engine/GlobalShaderCache-PCD3D SM4.bin' is missing.

Your application is built to load COOKED content. No COOKED content was found; This usually means you did not cook content for this build.

It also may indicate missing cooked data for a shader platform(e.g., OpenGL under Windows): Make sure your platform's packaging settings include this Targeted RHI.

Alternatively build and run the UNCOOKED version instead

CORTANA
19-05-2020, 00:25
با سلام ودرود
من بازی آفرود GRAVEL که به صورت FIT GIRL بود رانصب کردم وکامل شدنصبش ولی وقتی اجرا میکنم ارور زیر را میدهد.ممنون که کمکم میکنید

The global shader cache file
"D:/Games/Gravel/Engine/GlobalShaderCache-PCD3D SM4.bin' is missing.
Your application is built to load COOKED content. No COOKED content was found; This usually means you did not cook content for this build.
It also may indicate missing cooked data for a shader platform(e.g., OpenGL under Windows): Make sure your platform's packaging settings include this Targeted RHI.

درود

تمامی Runtime ها..DLL ها و OCX های مورد نیاز و ضروری سیستم را نصب کنید

برای دانلود آن ها ب سایت سافت 98 بروید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

⬆⬆⬆(در رانتایم بالا (RuntimePack) نصب آن در پس از زمینه انجام خواهد گرفت و صفحه نصبی مشاهده نخواهید کرد)⬆⬆⬆

همچنین تمامی درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید

اگر بازی اکتیواتور یا کرک دارد قبل از کپی کردن آن ب محل ذخیره بازی ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید و Windows Security و Windows Firewall را غیرفعال کنید

اگر نتیجه ای نگرفتید بر روی سیستم دیگر تست کنید

:»:»:»