PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تو تنظیم HDR مشکل دارم

mahh2016
17-05-2020, 09:45
سلام دوستان من تازگیا یه سیتم گیمینگ جمع کردم روشم ویندوز 10 زدم آخرین آپدیت حالا که میخوام HDR رو تنظیم کنم وقتی تو تنظیمات ویندوز HDR رو روشن میکنم عوض اینکه رنگ ها بشاش تر و با کیفیت نشون داده بشه صفحه کدر میشه و همه چی رنگپریده میشه من قبلا یه کارت گرافیک هم داشتم اینشکلی میشد با سه چهار تا HDMI مختلف هم تست کردن نشد

CORTANA
17-05-2020, 14:58
سلام دوستان من تازگیا یه سیتم گیمینگ جمع کردم روشم ویندوز 10 زدم آخرین آپدیت حالا که میخوام HDR رو تنظیم کنم وقتی تو تنظیمات ویندوز HDR رو روشن میکنم عوض اینکه رنگ ها بشاش تر و با کیفیت نشون داده بشه صفحه کدر میشه

درود

ویندوز رو از اول ب صورت Clean install نصب کنید (برای حذف نصب درایور های اشتباه و درایور هایی ک نه تنها باعث عملکرد درست نمیشوند بلکه عملکرد را مختل میکنند)

برای نصب مجدد ب تاپیک زیر برید و پست شماره #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی تاپیک هم توضیح داده شده

درایور های سیستم را فقط از طریق Device manager خود ویندوز آپدیت کنید و از آپدیت کردن درایور ها با استفاده از نرم افزار یا آپدیت ویندوز خودداری کنید

سپس ب تنظیمات ویندوز برید و بر روی System کلیک کنید

بر روی Display کلیک کنید

سپس ب قسمت Windows HD color settings برید

اونجا میتونید HDR یا همون (High dynamic range) رو تنظیم کنید..همچنین مانیتور سیستم شما و کارت گرافیکتون باید از HDR پشتیبانی کنه

پیشنهاد:مشخصات دقیق سیستم رو ب صورت نقل قول ذکر کنید تا بهتر راهنمایی بشه

:»:»:»

mahh2016
18-05-2020, 13:35
سلام ممنون بابت راهنمایی اینم مشخصات سیستم من
مشخصات سیستم من rtx 2060 super 8gb oc
وصل کردم به تلویزیون 4k hdr سامسونگ