ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6280 رو آپديت كردم خيلي توپ شده

saeednajafi
03-10-2006, 17:22
ديشب با كمك اين پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تونستم با كابل usb موبايل سيستم عاملش رو از نسخه 3.60 به 5.92 ارتقا بدم . واقعا با 6280 قبلي زمين تا آسمون فرق مي كنه . ديگه ريستارت نميشه ، قابليت flight mode بهش اضافه شده T، هر جا كه متني ميشه تايپ كرد قابليت كپي پيست اضافه شده. قبلا نميشد چند تا فايل رو با هم سند كرد و الآن ميشه و كلي چيز ديگه

mohsen_djd2
03-10-2006, 17:50
لطفا مطلب رو کامل همین جا بذار

omidxz
04-10-2006, 17:39
اگه ميشه كامل تر توضيح بده.تو اين سايتي كه شما گفتي كه ما هيچي نفهميديم.

Doctor.Freeman
04-10-2006, 20:13
منم نفهميدم چجوريه فقط لينك دانلودشو گذاشتم اينجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ماله 6270 رو دانلود كردم 50 megabyte بود حالا که دانلود شده یه عالمه فایله که کلا هجمش میشه 400 Megabye :ohno: :ohno: نمیدونم حالا چطوری بریزم رو گوشیم . رم 512 بخرم یا اصلا الکیه ؟؟؟؟؟ :ohno: :ohno:

:blink: :angry: :puke: :ohno: :sad:

saeednajafi
05-10-2006, 08:07
يايد ابتدا نرم افزار phoenix رو دانلود ، نصب و كرك كنيد به اين پست مراجعه كنيد حجم اون تقريبا 90 مگه
سپس فايل مربوط به گوشي 6280 را دانلود و اجرا كني حدود 80 مه ، خودش يه سري فايل رو تو برنامه phoenix كپي ميكنه
براي راهنمايي در باره چگونگي استفاده از نرم افزار نيز به اين پست مراجعه كنيد ( البته نحوه نصب رو از فيلم لينك قبلي ببينيد)
دفعه اول كه شروع به فلش كنيد فلش fail ميشه و گوشي روشن نميشه براي دفعه دوم مدل گوشي رو به صورت دستي انتخاب كرده و دوباره فلش كنيد ، بعد از حدود15 دقيقه كار تمومه ...
من خودم اين كار رو با كابل CA53 انجام دادم

saeednajafi
05-10-2006, 08:12
منم نفهميدم چجوريه فقط لينك دانلودشو گذاشتم اينجا

ماله 6270 رو دانلود كردم 50 megabyte بود حالا که دانلود شده یه عالمه فایله که کلا هجمش میشه 400 Megabye :ohno: :ohno: نمیدونم حالا چطوری بریزم رو گوشیم . رم 512 بخرم یا اصلا الکیه ؟؟؟؟؟ :ohno: :ohno:

:blink: :angry: :puke: :ohno: :sad:

همونطور كه تو پست بالايي گفتم اول phoenix رو نصب كنيد سپس فايل گوشيتون رو اجرا كنيد

نترس كارت حافظه نميخواد مال من هم 650 مگ شد

راستي گفتي كارت حافظه يادم افتاد كه بگم قبل از فلش كردن كارت حافظه و سيم كارت رو حتما در بياريد

البته اونجا هم اينو گفته من هم براي تاكيد گفتم

Doctor.Freeman
05-10-2006, 14:03
همونطور كه تو پست بالايي گفتم اول phoenix رو نصب كنيد سپس فايل گوشيتون رو اجرا كنيد

نترس كارت حافظه نميخواد مال من هم 650 مگ شد

راستي گفتي كارت حافظه يادم افتاد كه بگم قبل از فلش كردن كارت حافظه و سيم كارت رو حتما در بياريد

البته اونجا هم اينو گفته من هم براي تاكيد گفتم

فايل گوشيمو كه پيدا كردم . ولي پسوندش عجيبه . بريزم رو گوشيم /؟؟؟؟؟

saeednajafi
05-10-2006, 17:28
اگه دقيقا همين كارهايي رو كه گفته شده انجام بدي مشكلي نيست

mohsenmirza
11-10-2006, 10:58
اگه افراد دیگری هم این کار کردن . لطفا بگن . ممنون !!!!!!!!!!!