مشاهده نسخه کامل
: مشکل درایور وب کم فراسو fc-1530
mohamadbij
12-05-2020, 14:53
سلام من ویندوز 10 دارم و میخوام درایور وب کم فراسو fc-1530 رو که از سایت فراسو دانلود کردم نصب کنم
درایورش نصب میشه ولی تو دیوایس منیجر هنوز نمیشناستش
تست هم کردم فقط به عنوان میکروفن میاد و صدا رو ضبط میکنه
متاسفانه سی دی درایورش هم شکسته چون من مطمینم با سی دیش و یه برنامه ای که اسمش vpeye40 بود تونستم وب کم رو نصب کنم
اگه کسی راهی بلده بگه
اگر هم کسی سی دی وب کم فراسو داره اینجا آپلود کنه ، مهم هم نیست این مدل باشه
سلام من ویندوز 10 دارم و میخوام درایور وب کم فراسو fc-1530 رو که از سایت فراسو دانلود کردم نصب کنم
درود
درایور نصب شده رو ب طور کامل حذف کنید و سپس سیستم رو ریبوت کنید
بعد از ریبوت شدن ب Device manager خود ویندوز برید و دیواس وب کم رو پیدا کنید
ی فلش کنارشه ک باید اونو بزنید تا درایور براتون ب نمایش در بیاد (درایور هنوز خامه)
سپس روش کلیک راست کنید و گزینه Update software رو بزنید
و بعد از باز شدن پنجره انتخاب حالت آپدیت درایور گزینه "Search automatically for updated software رو بزنید
سیستم ب صورت آنلاین ب سرور های مایکروسافت متصل میشه و درایور مچ رو برای سیستم شما ب طور خودکار پیدا.دانلود و نصب میکنه
:»:»:»
mohamadbij
27-08-2020, 23:14
ممنون ولی مایکروسافت این درایور رو نداره باید دستی نصب بشه حتما.
ممنون ولی مایکروسافت این درایور رو نداره باید دستی نصب بشه حتما.
درود
اشتباه میکنید؛ درایور مربوطه دانلود میشود، اما تنها موضوعی ک باقی میماند نسخه آن است.در صورتی ک نسخه قدیمی تری دانلود و نصب شد، نگران نباشید! زیرا نسخه تمام سازگار با سیستم شما نصب میشود
در صورتی ک نتیجه ای حاصل نشد با استفاده از نرم افزار IObit Driver Booster اقدام ب نصب درایور های سیستم نمایید
پی نوشت:لطفا نقل قول بگیرید.
:»:»:»
fanoos80
30-03-2021, 12:11
متاسفانه سی دی درایورش هم شکسته چون من مطمینم با سی دیش و یه برنامه ای که اسمش vpeye40 بود تونستم وب کم رو نصب کنم
اگه کسی راهی بلده بگه
اگر هم کسی سی دی وب کم فراسو داره اینجا آپلود کنه ، مهم هم نیست این مدل باشه
سلام
مشکل شما حل شد؟ چون منم مشکل شما رو دارم. فقط دوربین رو در اختیار دارم بدون سی دی درایور. هر کار میکنم نصب نمیشه و راه حل ئیشنهادی در این جا هم جواب نمیده
mohamadbij
31-03-2021, 17:05
سلام
مشکل شما حل شد؟ چون منم مشکل شما رو دارم. فقط دوربین رو در اختیار دارم بدون سی دی درایور. هر کار میکنم نصب نمیشه و راه حل ئیشنهادی در این جا هم جواب نمیده
نه حل نشد ، فقط میکزوفنش کار میکنه برا من ، اونم کلی نویز DC داره.
به شما هم پیشنهاد میکنم دنبال برنامه های تبدیل دوربین موبایل به وبکم برید، مثلا برنامه DroidCam این کار رو میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.