مشاهده نسخه کامل
: نشناختن سیستم صوتی خانگی در کامپیوتر pc
omidbooter
11-05-2020, 19:50
درود بر همگی.من یه سیستم دارم مادربرد z77v ایسوس. و با کابل. hdmi به تلویزیون led. سونی وصلش کردم و تصویر و.صدا عالیه.حالا من سیستم.خونگی ال جی دارم که میخوام صدا با اون گوش کنم و طریقه اتصالش با کابل aux هست که من میزنم به سوکت پشت تلویزیون که نوشته audio out و صدا از سیستم خانگی میاد بدون مشکل.حالا من وقتی کابل aux رو میخوام.مستقیم به سوکت های پشت مادربرد همون سبزه که اسپیکر وصل میشه بزنم و وقتی میزنم صدا نمیاد تنظیمات صدا رو هم هرکار میکنم صدا باز نمیاد.خب اینم مثل اسپیکره دیگه ولی چرا صدا نمیاد؟؟البته وقتی اسپیکر وصل میشه خب کابل hdmi وصل نیست و با کابل vga که فقط مال تصویره وصله نکنه بخاطر اینه؟؟راه حل چیه؟وقتی با کابل vga گرافیک رو وصل میکنم مشکل حله ولی وقتی با hdmi وصل میکنم دیگه صدا نمیاد.ممنون میشم راهنمایی کنید.سپاس
درود بر همگی.من یه سیستم دارم مادربرد z77v ایسوس. و با کابل. hdmi به تلویزیون led. سونی وصلش کردم و تصویر و.صدا عالیه.حالا من سیستم.خونگی ال جی دارم که میخوام صدا با اون گوش کنم و طریقه اتصالش با کابل aux هست که من میزنم به سوکت پشت تلویزیون که نوشته audio out و صدا از سیستم خانگی میاد بدون مشکل.
درود
اگه منظورتون اینه ک صدای تلویزیون رو ب سیستم انتقال بدید (یعنی صدا توسط سیستم پخش بشه) متاسفانه این امکان وجود نداره
اگه منظورتون ی چیز دیگه هست لطفا واضح تر بیان کنید
omidbooter
12-05-2020, 04:02
درود
اگه منظورتون اینه ک صدای تلویزیون رو ب سیستم انتقال بدید (یعنی صدا توسط سیستم پخش بشه) متاسفانه این امکان وجود نداره
اگه منظورتون ی چیز دیگه هست لطفا واضح تر بیان کنید
درود اره میخوام صدا به سیستم صوتی منتقل شه.چرا نمیشه؟
درود اره میخوام صدا به سیستم صوتی منتقل شه.چرا نمیشه؟
درود
سیستم در حالت عادی ب بلند گو وصله و نمیشه چیز دیگه ایی رو بش وصل کرد
بخواید ب تی وی هم وصل کنید فقط یدونه سوکت داره سیستم و اون سوکت رو اگه ب تی وی وصل کنید دیگه بلندگویی نیست ک بخواد صدا پخش کنه
:»
omidbooter
12-05-2020, 13:02
درود
سیستم در حالت عادی ب بلند گو وصله و نمیشه چیز دیگه ایی رو بش وصل کرد
بخواید ب تی وی هم وصل کنید فقط یدونه سوکت داره سیستم و اون سوکت رو اگه ب تی وی وصل کنید دیگه بلندگویی نیست ک بخواد صدا پخش کنه
من کلا نفهمیدم چی شد:D .سیستم حالت عادی به بلندگو کصله یعنی چی؟ یعنی من کامپیوترم رو با hdmi وصل کنم به تی وی بعد بخوام صدا از باندای سییتم صوتی بیاد نمیشه؟یه سوالی شد برام پس چجوری قبلا اسپیکر رو وصل میکردیم به کامپیوتر و صدا میومد؟همون گابل. تک فیش aux میزدیم کارت صدای کامپیوتر سبز رنگه و صدا از اسپیکر بود دیگه. اینم همونه دیگه چرا نشه اخه پس اگه مانیتور بلنگو نداشت صدا از کجا باید بیاد؟
من کلا نفهمیدم چی شد:D .سیستم حالت عادی به بلندگو کصله یعنی چی؟ یعنی من کامپیوترم رو با hdmi وصل کنم به تی وی بعد بخوام صدا از باندای سییتم صوتی بیاد نمیشه؟
درود
شما در حالت معمولی چجوری صدای سیستم رو میشنوید؟:hmm: (خو بلندگو ب سیستم وصله دیگه!)
ببینید
در حالت معمولی سیستم ب بلندگو وصله و کابل AUX بلندگو هم ب پشت کیس وصله (همون سوکت جک 3.5 میلیمتری) (و همون یدونه هم وجود داره)
شما میگید ک میخواید صدای تی وی ب کیس انتقال داده بشه و از اون پخش بشه
با توجه ب اینکه کیس فقط یک سوکت جک 3.5 میلیمتری داره و اگه اونو ب تی وی وصل کنید اون موقع چ وسیله ایی میمونه ک صدا پخش کنه؟
تی وی ک صدا رو انتقال میده ب سیستم..سیستم هم صدا رو دریافت میکنه ولی چون وسیله پخش کننده ای وجود نداره ک صدا رو بش انتقال بده و یدونه سوکت جک 3.5 میلیمتری وجود داره...در نتیجه صدایی پخش نمیشه
اما برعکس میشه..یعنی صدای کیس رو ب تی وی انتقال داد..چون تی وی خودش بلندگو ی داخلی داره و صدا از طریق اون پخش میشه
:»:»:»
omidbooter
13-05-2020, 14:54
درود
شما در حالت معمولی چجوری صدای سیستم رو میشنوید؟:hmm: (خو بلندگو ب سیستم وصله دیگه!)
ببینید
در حالت معمولی سیستم ب بلندگو وصله و کابل AUX بلندگو هم ب پشت کیس وصله (همون سوکت جک 3.5 میلیمتری) (و همون یدونه هم وجود داره)
شما میگید ک میخواید صدای تی وی ب کیس انتقال داده بشه و از اون پخش بشه
با توجه ب اینکه کیس فقط یک سوکت جک 3.5 میلیمتری داره و اگه اونو ب تی وی وصل کنید اون موقع چ وسیله ایی میمونه ک صدا پخش کنه؟
تی وی ک صدا رو انتقال میده ب سیستم..سیستم هم صدا رو دریافت میکنه ولی چون وسیله پخش کننده ای وجود نداره ک صدا رو بش انتقال بده و یدونه سوکت جک 3.5 میلیمتری وجود داره...در نتیجه صدایی پخش نمیشه
اما برعکس میشه..یعنی صدای کیس رو ب تی وی انتقال داد..چون تی وی خودش بلندگو ی داخلی داره و صدا از طریق اون پخش میشه
درود .
قسمت.اول درست میگید اره اما یه نکته هست اینکه من که با استفاده از جک 3.5 میلیمتری صدا روبه تی وی منتقل نکردم که.من سیستم رو با کابل hdmi به تی وی وصل کردم و صدا و تصویر با همون کابل به تی وی منتقل شده و از بلتدگو تی وی پخش میشه.و پس جای جک ازاده و استفاده نشده
درود .
قسمت.اول درست میگید اره اما یه نکته هست اینکه من که با استفاده از جک 3.5 میلیمتری صدا روبه تی وی منتقل نکردم که.من سیستم رو با کابل hdmi به تی وی وصل کردم و صدا و تصویر با همون کابل به تی وی منتقل شده و از بلتدگو تی وی پخش میشه.و پس جای جک ازاده و استفاده نشده
درود
الان درخواست شما چیه؟
میخواید چی کار کنید؟
دقیقا توضیح بدید
omidbooter
13-05-2020, 15:46
شرمنده داداش:tongue::biggrin:
من سیستم رو به تی وی وصل کردم با hdmi که صدا از تی وی میاد و مشکلی نیست.خب حالا میخوام صدا از اسپیکر خونگی(سیستم صوتی خونگی دیسک و فلش میخوره..) هم بتونم پخش کنم. تا اینجا درست؟
خب الان باید چیکار کنم که صدای کامپیوتر از تی وی پخش نشه و از همین سییتم.صوتی خونگی پخش شه؟؟
در ضمن من فکنم مشکل اینه که چون با کابل hdmi وصل کردم خب صدا با همون به تی وی منتقل شده و در کنارش اسپیکر خونگی رو که وصل میکنم با aux صدا نمیاد.پس کامپیوتر رو مثل قدیما که مانیتور بود با کابل vga به تی وی وصل کردم و مثل قبلا که اسپیکر کامپیوتر رو با کابل تک فیش به کامپیوتر وصل میکردیم وصل کردم ولی بازم صدا ندارم.
یعنی همون که گفتم میخوام صدای کامپیوتر از اسپیکر بیاد نه تی وی ولی نمیشه هرجور میزنم.
شرمنده داداش:tongue::biggrin:
من سیستم رو به تی وی وصل کردم با hdmi که صدا از تی وی میاد و مشکلی نیست.خب حالا میخوام صدا از اسپیکر خونگی(سیستم صوتی خونگی دیسک و فلش میخوره..) هم بتونم پخش کنم. تا اینجا درست؟
خب الان باید چیکار کنم که صدای کامپیوتر از تی وی پخش نشه و از همین سییتم.صوتی خونگی پخش شه؟؟
درود
همیشه از گزینه "جواب بصورت نقل قول" استفاده کنید تا کاربر مربوطه متوجه پاسخ شما بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگه سیستم صوتی خونگی سوکت داره سیم های سیستم رو ب جای تی وی ب اون وصل کنید
همچنین از سوکت های سیستم و تی وی و سیستم صوتی هم اسنپ شات قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه
omidbooter
13-05-2020, 18:29
درود
همیشه از گزینه "جواب بصورت نقل قول" استفاده کنید تا کاربر مربوطه متوجه پاسخ شما بشه
دوست عزیز اگه سیستم صوتی خونگی سوکت داره سیم های سیستم رو ب جای تی وی ب اون وصل کنید
همچنین از سوکت های سیستم و تی وی و سیستم صوتی هم اسنپ شات قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه
:»:»:»درود و ممنون بایت پاسخ ها.نقل قولی جواب میدادم این دفعه یادم رفت شرمنده.
سیستم صوتی خونگی فقط یه سوکت داره که اونم همون aux هست که وصلش کردم به کارت صدا کامپیوتر که سبز رنگه خروجی صدا هست که بازم صدا نیومد تنطیماتم رفتم در هر حالتی گزاشتم بازم.نشد.سوکت ها و سیم ها هم چشم شب میرم عکس میگیرم میزارم.
سیستم صوتی خونگی هم دقیقا مثل اسپیکرای کامپیوتر که یه کابل تک فیش داره که به کامپیوتر وصل میشه همونجوریه ولی صدا ندارم.سیستم صوتی خونه درسته مثلا با همون aux به گوشی و..وصل میکنم صدا میاد ولی به کامپیوتر نه.ممنون
درود و ممنون بایت پاسخ ها.نقل قولی جواب میدادم این دفعه یادم رفت شرمنده.
سیستم صوتی خونگی فقط یه سوکت داره که اونم همون aux هست که وصلش کردم به کارت صدا کامپیوتر که سبز رنگه خروجی صدا هست که بازم صدا نیومد تنطیماتم رفتم در هر حالتی گزاشتم بازم.نشد.سوکت ها و سیم ها هم چشم شب میرم عکس میگیرم میزارم.
سیستم صوتی خونگی هم دقیقا مثل اسپیکرای کامپیوتر که یه کابل تک فیش داره که به کامپیوتر وصل میشه همونجوریه ولی صدا ندارم.سیستم صوتی خونه درسته مثلا با همون aux به گوشی و..وصل میکنم صدا میاد ولی به کامپیوتر نه.ممنون
درود
همچنین چک کنین ک آیا لینک زیر ب دردتون میخوره یا ن؟
omidbooter
24-05-2020, 19:09
درود
همچنین چک کنین ک آیا لینک زیر ب دردتون میخوره یا ن؟
درود.
مطلبی که گزاشتی مشکل رو حل نکرد خوندمش.
عکس از سوکت سیستم صوتی خونگی و کابل مورد استفاده که aux هست میزارم و پنل کارت صدا پشت کیس کامپیوتر ببینید خودتون.
این عکس سوکت ظبط صوت خونگی
اینم کابل aux مورد استفاده منه که باهاش ظبط صوت خونگی رو مثلا به گوشی موبایل وصل میکنم و صدا رو بدون مشکل پخش میکنه ولی به کامپیوتر میزنم صدا نمیاد
اینم پنل کارت صدا پشت کیس کامپیوترم
من کابل تک فیش رو به تک تک 6 تا سوکت کارت صدا زدم و تنظیماتم بررسی کردم ول صدا نمیاد
درود.
مطلبی که گزاشتی مشکل رو حل نکرد خوندمش.
عکس از سوکت سیستم صوتی خونگی و کابل مورد استفاده که aux هست میزارم و پنل کارت صدا پشت کیس کامپیوتر ببینید خودتون.
درود
صرفا ی حدث هستش اما درایور های مورد نیاز صدا رو دارید؟
ب Device manager خود ویندوز برید و تمام درایور های سیستم (خصوصا درایور های صدا و کارت صدا) را آپدیت کنید
کابل AUX معمولا روی سوکت های سبز و مشکی رنگ کار میکنه
دوست عزیز بنده دقیقا متوجه منظورتون از سیستم صوتی نشدم
اگر منظورتون از سیستم صوتی بلندگو هستش احتمالا این دستگاه فقط از ورودی دستگاه مخصوص تنظیم صدا استفاده میکنه و اون دستگاه خروجی رو میده تو بلندگو (سیستم صوتی) ...و فک نکنم برر وی پی سی (کامپیوتر)جواب بده
اگه میشه از خود دستگاه (سیستم صوتی) و مدل آن اسنپ شات قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه
omidbooter
25-05-2020, 15:11
درود
ب Device manager خود ویندوز برید و تمام درایور های سیستم (خصوصا درایور های صدا و کارت صدا) را آپدیت کنید
اگر منظورتون از سیستم صوتی بلندگو هستش احتمالا این دستگاه فقط از ورودی دستگاه مخصوص تنظیم صدا استفاده میکنه و اون دستگاه خروجی رو میده تو بلندگو (سیستم صوتی) ...و فک نکنم برر وی پی سی (کامپیوتر)جواب بده
اگه میشه از خود دستگاه (سیستم صوتی) و مدل آن اسنپ شات قرار بدید تا بهتر راهنمایی بشه
این لینک مشخصات کاملشه
lg cm4540 mini hifi
omidbooter
25-05-2020, 15:18
درود
اینم لینک دیگه مشخصات
درضمن درایور صدا نصبه کامل چک کردم
ویندوزمم 10
اینم عکس پشت دستگاه
اینم لینک دیگه مشخصات
درضمن درایور صدا نصبه کامل چک کردم
ویندوزمم 10
درود
آموزش اتصال دستگاه صوتی به کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اتصال سینما خانگی به کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نحوه تنظیم بلندگو ها بر روی کامپیوتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.