ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم با قابلیت نصب v..p..n

jimi_xxl
10-05-2020, 18:35
با سلام
دوستان من 1 عددمودم دی لینک مدل dsl 224 دارم و میخواهم وی بی ان نصب کنم حالا چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- مودمهایی که قابلیت نصب وی بی ان دارن میشه روشون اکانت اکسپرس وی بی ان یا از این دست سرویس ها ست کرد؟
2- آیا اکانت اسکپرس وی بی ان رو میشه بر روی روتر ها ( نه مودم) ست کرد؟
3- اگر 1 روتر تهیه کنم و به مودم خودم (dsl 224 ) متصل کنم میتونم در حالت وایرلس و کابل از اینترنت بدون محدودیت استفاده کنم؟

در آخر من برای تلویزیون هوشمند و بازی این کارو میخوام انجام بدم که متاسفانه در بعضی از بازیها مشکل دارم و مجبور به تغییر آی پی هستم.

با تشکر

radarz
10-05-2020, 18:50
نمیشه با مودم معمولی روتری مثله میکروتیک لازمه اونم سریع زیر ساخت متوجه میشه بلاکش میکنه :blink:

saber73
10-05-2020, 19:06
با سلام
دوستان من 1 عددمودم دی لینک مدل dsl 224 دارم و میخواهم وی بی ان نصب کنم حالا چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
1- مودمهایی که قابلیت نصب وی بی ان دارن میشه روشون اکانت اکسپرس وی بی ان یا از این دست سرویس ها ست کرد؟
3- اگر 1 روتر تهیه کنم و به مودم خودم (dsl 224 ) متصل کنم میتونم در حالت وایرلس و کابل از اینترنت بدون محدودیت استفاده کنم؟

در آخر من برای تلویزیون هوشمند و بازی این کارو میخوام انجام بدم که متاسفانه در بعضی از بازیها مشکل دارم و مجبور به تغییر آی پی هستم.

با تشکر

رو بیشتر مودم ها و روترهای معمولی که دارای قابلیت وی پی ان هستن فقط شاهد دو پروتوکل : pptp و l2tp هستیم مودم های 4g هم از این قاعده مثتثنا نیستند . در مورد اکسپرس وی پی ان باید اولا اکانت رو خودت خریده باشی و قانونی بهش دسترسی داشته باشی و وارد سایت اکسپرس و کنترل پنل اکانت کاربری بشی و ببینی ایا این دو پروتوکل رو داره و میزاره استفاده کنی و بر روی مودم یا روتر ست کنی نورد وی پی ان که داره و اجازه استفاده هم میده . کلا هم این دو پروتکل زیاد جالب نیست و افت سرعت خیلی زیادی داره و در ایران هم این دو پروتکل رو بیشتر اپراتورها یا isp ها بسته هست یا اختلال داره .
باید دنبال روتری باشید که قابلیت تعریف و ست کردن اوپن وی پی ان یا وایرگارد یا پروتوکل های ساکس 4 و 5 رو دارا باشه و فکر کنم این نوع روترها هم حتما گرون قیمت هستند و کانفیگ اونها هم کار هر کسی نیست و باید مسلط بود به شبکه بود

hassanshaikhi
10-05-2020, 19:17
با سلام

با تشکر
بستگی به پروتکلی داره که پشتیبانی میکنه pptp/l2tp معمولا روی مودم وصل میشه.
ولی بهتره برای بازی ها جداگونه وی پی بزنید و روی مودم ست نکنید چون باعث کاهش سرعت میشه

ALIRK
10-05-2020, 20:11
نمیشه با مودم معمولی روتری مثله میکروتیک لازمه اونم سریع زیر ساخت متوجه میشه بلاکش میکنه :blink:

:blink: میشه بفرمایید توی روتر میکروتیک وی پی ...بزنیم یا توی سیستم استفاده کنیم زیر ساخت چطوری متوجه میشه
الان زیر ساخت میبایست 99درصد مشترکینو قطع قلم کنه چون همه دارن استفاده میکنن

jimi_xxl
11-05-2020, 01:53
رو بیشتر مودم ها و روترهای معمولی که دارای قابلیت وی پی ان هستن فقط شاهد دو پروتوکل : pptp و l2tp هستیم مودم های 4g هم از این قاعده مثتثنا نیستند . در مورد اکسپرس وی پی ان باید اولا اکانت رو خودت خریده باشی و قانونی بهش دسترسی داشته باشی و وارد سایت اکسپرس و کنترل پنل اکانت کاربری بشی و ببینی ایا این دو پروتوکل رو داره و میزاره استفاده کنی و بر روی مودم یا روتر ست کنی نورد وی پی ان که داره و اجازه استفاده هم میده . کلا هم این دو پروتکل زیاد جالب نیست و افت سرعت خیلی زیادی داره و در ایران هم این دو پروتکل رو بیشتر اپراتورها یا isp ها بسته هست یا اختلال داره .
باید دنبال روتری باشید که قابلیت تعریف و ست کردن اوپن وی پی ان یا وایرگارد یا پروتوکل های ساکس 4 و 5 رو دارا باشه و فکر کنم این نوع روترها هم حتما گرون قیمت هستند و کانفیگ اونها هم کار هر کسی نیست و باید مسلط بود به شبکه بود

من اکانت قانونی hma و nord رو دارم شما چه چیزی رو پیشنهاد میدین برای این کار لطفا سخت افزار مورد نیاز برای این کارو معرفی کنید با تشکر
در سایت hma این موارد بود

Asus routers: Asus RT-AC56U, Asus RT-AC66U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Asus RT-AC3100, Asus RT-AC5300
Linksys routers: Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900ACv1, Linksys WRT1900ACv2, Linksys WRT1900ACS, Linksys WRT3200ACM, Linksys WRT32X
Netgear routers: Netgear R6300v2, Netgear R6400v1, Netgear R6400v2, Netgear R7000, Netgear R7000P, Netgear R7800, Netgear R8000, Netgear R9000

AsusWRT
DD-WRT
Mikrotik
TomatoUSB
Vilfo

jimi_xxl
11-05-2020, 01:55
تشکر میکنم از همگی خیلی به سرعت به این تاپیک جواب دادین و نظرات تون رو به بنده گفتین
در اینجا 1 مطلبی بگم من امروز 1 پروتوباکس از یکی از دوستان به صورت امانت گرفتم و مشکلم حل شد ولی آپلود رو به طرز چشم گیری پایین آورد.
من تقریبا تمامی کارای نرم افزاری برای این کارو انجام دادم ولی هم قظعی داشتم و یا اینکه افت سرعت به طور مثال کانکشن هات اسپات در ویندوز 10 رو راه اندازی کردم و وی پی ان رو بر روی اون شیر کردم تا حدی درست شد ولی بازم مشکل پکت لاست یا بالا بودن پینگ داشتم
و یکی دیگه از کارهایی که انجام دادم اتصال کامپیوتر به اینترنت از طریق وای فای به مودم و شیر کردن وی پی ان از کامپیوتر از طریق کابل به ps4 که باز هم همون مشکلات افت سرعت یا بالا بودن پینگ