PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد کارت گرافیگ Geforce gtx 1660 super

miladbarzegar
03-05-2020, 20:50
سلام دوستان

من میخوام ی سیستم جمع کنم برای گیم و اول از خرید 2 قطعه میخوام شروع کنم

CPU : intel core i5 9400f

GPU : Geforce gtx 1660 super

و حالا سوالم اینه این کارت گرافیک چرا ی مدلش 2 تا فن داره و ی مدلش 3 تا فن داره ؟؟؟؟؟؟ ینی روی عملکرد در گیم هم تاثیر داره؟؟

اگر کسی واقعا وارده بگه کدوم مدل از سری سوپر رو بگیرم و کدوم مارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ssinna
08-08-2021, 00:11
تاثیر زیادی نداره تعداد فن

1fahim
08-08-2021, 09:53
سلام دوستان

من میخوام ی سیستم جمع کنم برای گیم و اول از خرید 2 قطعه میخوام شروع کنم

CPU : intel core i5 9400f

GPU : Geforce gtx 1660 super

و حالا سوالم اینه این کارت گرافیک چرا ی مدلش 2 تا فن داره و ی مدلش 3 تا فن داره ؟؟؟؟؟؟ ینی روی عملکرد در گیم هم تاثیر داره؟؟

اگر کسی واقعا وارده بگه کدوم مدل از سری سوپر رو بگیرم و کدوم مارک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب تا جایی که من متوجه شدم شما مدل گرافیک تون رو انتخاب کردید الان مشکل تون سیستم خنک کننده هست. از یه مدل برای یک شرکت مثلا (سافایر) بین 2 یا 3 یا 4 فن فرق هست. اگر اهل اورکلاک باشی که دیگه بیشتر مهمه. هرچی شما گرافیک و سی پی یو تون خنک تر باشه برای بازی لگ کمتری داری و فریم ریت حدودا 5 تا 6 درصد بالاتری می گیری.

گرافیک خوب و ارزون هم خواستی خبر بده، یه شرکت هست فقط کارش واردات گرافیکه قیمتاش خیلی مناسب هست. هر چند وقت هم می تونی تعویض کنی با مدل جدیدتر. من خودم RTX 2070 دارم عالیه. البته می خوام بفروشم چون شدیدا نیاز مالی دارم.

شما هم برندهای خوب مثل ایسوس و گیگا بخر حتما.