مشاهده نسخه کامل
: با کارشناسی عمران میشه ارشد فیزیک خوند؟؟
misagh8900
03-05-2020, 15:46
دوستان سلام. من کارشناسی عمران دارم و الان به فیزیک گرایش حالت جامد علاقه پیدا کردم و ارشد فیزیک ثبت نام کردم.
خواستم بدونم آیا همچین انکانی وجود داره کا با کارشناسی عمران بشه ارشد فیزیک خوند؟؟
دوم اینکه دروس ارشد آیا پیش نیازی از دروس کارشناسی لازم دارن؟؟ منظورم اینه وقتی رفتم سرکلاس، کارم برای درک مفاهیم خیلی سخت میشه؟؟
afshin.npps
03-05-2020, 17:42
دوستان سلام. من کارشناسی عمران دارم و الان به فیزیک گرایش حالت جامد علاقه پیدا کردم و ارشد فیزیک ثبت نام کردم.
خواستم بدونم آیا همچین انکانی وجود داره کا با کارشناسی عمران بشه ارشد فیزیک خوند؟؟
دوم اینکه دروس ارشد آیا پیش نیازی از دروس کارشناسی لازم دارن؟؟ منظورم اینه وقتی رفتم سرکلاس، کارم برای درک مفاهیم خیلی سخت میشه؟؟
بله امکانش هست ولی وقتی پذیرفته شدید باید دروس جبرانی رو هم پاس کنید (که هزینه اس براساس شبانه حساب میشه ) موفق باشید
misagh8900
03-05-2020, 18:35
بله امکانش هست ولی وقتی پذیرفته شدید باید دروس جبرانی رو هم پاس کنید (که هزینه اس براساس شبانه حساب میشه ) موفق باشید
منظورتون دروس دوره کارشناسی هست؟؟ یعنی باید برم سرکلاس کارشناسی بشینم؟؟
afshin.npps
03-05-2020, 18:40
منظورتون دروس دوره کارشناسی هست؟؟ یعنی باید برم سرکلاس کارشناسی بشینم؟؟
خیر لازم نیست همه دروس دوره کارشناسی را پاس کنید.بلکه فقط دروس اصلی دوره کارشناسی مرتبط به گرایش را باید بگذرانید(تعداد حدود 10 تا 12 واحد اگه اشتباه نکنم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.