ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا نکردن برنامه nox player در سرچ ویندوز بعد از تغییر مکان فولدر nox

SPIRIT PALST III
02-05-2020, 12:23
پیدا نکردن برنامه nox player در سرچ ویندوز بعد از تغییر مکان فولدر nox

فولدر nox روی درایو D نصب شده بود که مکانش رو تغییر دادم به درایو C البته فولدر رو دست نزدم با این روش How to relocate your emulator data in NoxPlayer
بعد از این کار توی سرچ ویندوز هرچی تایپ می کنم nox رو پیدا نمیکنه در صورتی که قبل از اینکه این تغییر رو بدم پیدا می کرد...

مرسی

CORTANA
06-05-2020, 18:04
پیدا نکردن برنامه nox player در سرچ ویندوز بعد از تغییر مکان فولدر nox

فولدر nox روی درایو D نصب شده بود که مکانش رو تغییر دادم به درایو C البته فولدر رو دست نزدم با این روش How to relocate your emulator data in NoxPlayer
بعد از این کار توی سرچ ویندوز هرچی تایپ می کنم nox رو پیدا نمیکنه در صورتی که قبل از اینکه این تغییر رو بدم پیدا می کرد...

مرسی

درود

دوست عزیز ب تنظیمات ویندوز برید و بر روی Search کلیک کنید

ب قسمت Searching Windows برید و گزینه Enhanced رو انتخاب کنید

صبر کنید عدد قسمت Pending ب 0 برسه

سپس مجددا نام نرم افزار را جست و جو کنید

اگر مشکل پابرجا بود

ب محل ذخیره برنامه برید (اونجایی ک انتقالش دادید)

سپس بر روی آیکون برنامه کلیک کنید و اونو اجرا کنید

اگر برنامه درست اجرا شد

اونو ببندید و بر روی آیکونش کلیک راست کنید و در قسمت Send to گزینه Desktop (Create Shortcut) رو بزنید

با این کار آیکون برنامه ب دسکتاپ منتقل میشه و میتونید روش کلیک کنید و اجراش کنید

اگر باز هم قسمت سرچ کار نکرد ب احتمال زیاد این پوشه از قسمت ایندکسینگ سرچ خارج شده (میتونید اونو ب طور کامل پاک کند و سپس مجددا نصب کنید و در مراحل نصب دایرکتوری موردنظر را معرفی کنید تا در آن جا نصب شود)

:»:»:»

SPIRIT PALST III
07-05-2020, 18:27
درود

دوست عزیز ب تنظیمات ویندوز برید و بر روی Search کلیک کنید

ب قسمت Searching Windows برید و گزینه Enhanced رو انتخاب کنید

صبر کنید عدد قسمت Pending ب 0 برسه

(یعنی دیگه فایلی یا دایرکتوری وجود نداره برای جست و جو)

سپس مجددا نام نرم افزار را جست و جو کنید

اگر مشکل پابرجا بود

ب محل ذخیره برنامه برید (اونجایی ک انتقالش دادید)

سپس بر روی آیکون برنامه کلیک کنید و اونو اجرا کنید

اگر برنامه درست اجرا شد

اونو ببندید و بر روی آیکونش کلیک راست کنید و در قسمت Send to گزینه Desktop (Create Shortcut) رو بزنید

با این کار آیکون برنامه ب دسکتاپ منتقل میشه و میتونید روش کلیک کنید و اجراش کنید

اگر باز هم قسمت سرچ کار نکرد ب احتمال زیاد این پوشه از قسمت ایندکسینگ سرچ خارج شده

هدفم این بود که برنامه حتما توی سرچ ویندوز پیدا بشه...شورتکات برنامه هام رو روی دسکتاپ نمی زارم توی تسک بار هم برنامه هایی که هر روز باز می کنم رو میزارم...

با enhanced هم پیدا نکرد...

پس راه حل دیگه ای نداره؟

شرمنده شاید جاش نباشه ولی اگه وقت کردی چند تا سوال در مورد سرچ داشتم اگه وقت کردی جواب بدید ممنون میشم البه خیلی ضروری نیست...:

1- سرچ روی گزینه enhanced باشد بهتر هست؟ گزینه های بیشتری رو سرچ می کنه؟

2- گزینه classic سرچ رو از custom search location here تیک چند تا گزینه رو که تیک نداشت زدم مثلا درایو D و ... این کار مشکلی ایجاد نمی کنه؟

تصویر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- از exclude folders فولدر nox همون برنامه ای که پیدا نمی کرد رو اد کردم لیست آدرس هایی که توی این قسمت نشون میده تغییر کرد... مشکلی ایجاد نمی کنه؟

تصویر:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم ممنون بابت راهنمایی...:»

CORTANA
08-05-2020, 00:02
هدفم این بود که برنامه حتما توی سرچ ویندوز پیدا بشه...شورتکات برنامه هام رو روی دسکتاپ نمی زارم توی تسک بار هم برنامه هایی که هر روز باز می کنم رو میزارم...
با enhanced هم پیدا نکرد...
پس راه حل دیگه ای نداره؟
شرمنده شاید جاش نباشه ولی اگه وقت کردی چند تا سوال در مورد سرچ داشتم اگه وقت کردی جواب بدید ممنون میشم
باز هم ممنون بابت راهنمایی...:»

درود

1-روی حالت enhanced مکان های بیشتری رو برای فایل مورد نظر میگرده

2-ن مشکلی ایجاد نمیکنه با این کار روی حالت کلاسیک مکان های بیشتری رو اد کردی برای پیدا کردن فایل مورد نظرت

3-چک کن اگه شورتکات ناکس پلیر رو پیدا کرد دیگه مشکلی وجود نداره