مشاهده نسخه کامل
: نحو ست کردن DNS روی مودم B612
ahmadhafezy
30-04-2020, 20:25
سلام وقت بخیر. میخواستم دوستانی که بلد هستن نحو ست کردن DNS رو روی مودم B612 توضیح بدن. چون چندتا اموزش بود که از طریق Network Setting قسمت Ethernet وارد میشیم و ست میکنیم. من انجام دادم اما همچنان مشکل دارم. ممنون میشم توضیح کامل بدین
مودم b612 ورژن فریمور 81.198.11.00.00ست شدن dns روی اینترنت وای فای.ممنونم
سلام وقت بخیر. میخواستم دوستانی که بلد هستن نحو ست کردن DNS رو روی مودم B612 توضیح بدن. چون چندتا اموزش بود که از طریق Network Setting قسمت Ethernet وارد میشیم و ست میکنیم. من انجام دادم اما همچنان مشکل دارم. ممنون میشم توضیح کامل بدین
مودم b612 ورژن فریمور 81.198.11.00.00ست شدن dns روی اینترنت وای فای.ممنونم
ببنید کمکی میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahmadhafezy
01-05-2020, 02:06
ببنید کمکی میکنه :
سلام بله جواب داد خیلی ممنون:»:»:»
ahmadhafezy
01-05-2020, 02:12
ببنید کمکی میکنه :
سلام بله جواب داد خیلی ممنون:»:»:»
ست کردن DNS چ فایده ای داره ؟؟؟ وقتی محدودیت ها و اون سیستم فیلترینگ کشور PING و DNS رو بهم زده :rambo::evil2:
ahmadhafezy
01-05-2020, 22:06
ست کردن DNS چ فایده ای داره ؟؟؟ وقتی محدودیت ها و اون سیستم فیلترینگ کشور PING و DNS رو بهم زده :rambo::evil2:
والا اسیرمون کردن. میخوام ست کنم شاید بشه بازی های ایکس باکس رو بگیرم. معلوم چکار دارن میکنن که از قبل عید که سرعت دانلود تا ۳۵ مگ میومد الان بکشیش به یه مگ هم نمیرسه
shaahani
02-05-2020, 10:45
اگه i60 شما فریمور مود شده روش زده باشید دیگه نیازی نیست مثل این ویدیو به سختی DNS عوض کنید و بطور پیشفرض توی رابط گرافیکی شما تنظیمات اون وجود داره.
دی ان اس سرورهای گوگل رو ست کنید: 8.8.8.8 و 8.8.4.4
بعد از اون باز با فریمور آنلاک شده برید و یک L2TP IPSEC روی دستگاه خوتون تنظیم کنید.
(پیشنهاد من اینه که از سرورهای قدرتمند و وی پی ان های مشهور جهانی مثل اکسپرس، تورگارد، استرانگ و یا غیره استفاده کنید)
البته میتونید از وی پی ان های ارزان قیمت یا ساده و رایگان هم استفاده کنید.
با انجام این دو مرحله به احتمال خیلی خیلی زیاد خواهید توانست تحریم رو دور بزنید و اینترنت کاملا آزاد و سالم به ایکس باکس خودتون برسونید، اما اگه در چنین شرایطی بازهم موفق به استفاده از بازی های خاص یا خرید در اکانت و غیره نشدین، سعی کنید سرور وی پی ان خودتون رو عوض کنید و یا از اکانت های دیگه استفاده کنید.
بعضی از آی پی هایی که بعد از اتصال به وی پی ان دریافت میکنید، در لیست سیاه شرکت های بازی قرار دارند و به همین علت با وجود داشتن اینترنت آزاد هم ممکنه نتونید استفاده مناسب داشته باشید، با تعویض سرور و یا اکانت، میتونید آی پی های جدیدی دریافت کنید و با اون ها شانس خودتون رو امتحان کنید.
حسنداستانی
18-01-2022, 01:38
واسه من لینک رو باز نمیکنه لطفا جواب بدید ترخدا:sad::sad::sad:
behnambazi
24-06-2022, 12:13
دوستان کسی این فایل رو داره ؟
farzinrz
13-01-2024, 06:41
میشه دوباره کلیپ رو بزارید
:wac:
farzinrz
13-01-2024, 06:57
میشه دوباره کلیپ رو بزارید
:wac:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.