PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز سازی بازی gta3

میل
26-04-2020, 19:42
سلام خدمت دوستان قدیمی واعضای جدید سایت

این پروزه رو تقریبا ده سال پیش من شروع کرده بودم تو این سایت بعد بیخیال شده بودم اما تو این روز های بیکاری دوباره روش کار کردم نتیجه این شد با گیم میکر7

ساخته بودم و تکمیلش کردم حدودا دو هفته ای :(یادش به خیر)

گفتم بزارم یادگاری اینجا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میل
29-04-2020, 07:27
بازی که میخواستم شبیه need for speed بشه اون زمان با game maker7

میل
29-04-2020, 09:28
با کمی اعمال تغییرات:

میل
02-05-2020, 21:39
game maker8:

darkness ii
11-05-2020, 13:54
گیم میکر انقدر پیشرفته است؟

میل
12-05-2020, 20:02
گیم میکر انقدر پیشرفته است؟

خوبه بد نیست اگه بهش مسلط باشین تاحدودی جوابگوست

میل
13-05-2020, 14:27
لامبورگینی گالاردو:

میل
08-06-2020, 10:37
نور پردازی سه بعدی در گیم میکر 8:

میل
10-06-2020, 13:58
دانلود نمونه کوچک بازی:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان اینم از نسخه دمو یا نمونه بازی برای آشنایی:
خوب با گیم میکر 8 ساختم و ماشین با کلید های , کار میکنه space,w,s,d,a

Prince_ of _Persia
06-04-2021, 16:10
سلام . کار جالبی شده و باید خسته نباشید بهت بگم فقط حیف که لینک دانلود برای من کار نکرد و نتوستم نسخه اجرایی رو تست کنم ولی می دونم سه بعدی کار کردن تو گیم میکر کار سختی هست و به دلیل اینکه نورپردازی مناسبی وجود نداره با همه زحمات کیفیت کار چندان جالب نمیشه . پیشنهاد بهت می کنم همین مدلها رو بیاری تو یونیتی و کد رو هم می تونی اگه به سی شارپ وارد باشی می تونی همون کدها رو تو یونیتی پیاده سازی کنی برای کنترل ماشین هم می تونی از پکیج های فیزیک ماشین یونیتی استفاده کنی که خیلی کنترل ماشین رو حرفه ای تر می کنه . به هر حال هر انجینی رو بهر کاری ساختن و حیفه که این حجم از کار رو تو گیم میکر انجام بدی و نتیجه گرافیکی مناسبی نگیری .

اگه می تونی یه جای دیگه آپلود کن همه بتونن ببینن چون این سرورش ظاهرا قطعی داره و داون میشه

میل
18-04-2021, 16:15
سلام . کار جالبی شده و باید خسته نباشید بهت بگم فقط حیف که لینک دانلود برای من کار نکرد و نتوستم نسخه اجرایی رو تست کنم ولی می دونم سه بعدی کار کردن تو گیم میکر کار سختی هست و به دلیل اینکه نورپردازی مناسبی وجود نداره با همه زحمات کیفیت کار چندان جالب نمیشه . پیشنهاد بهت می کنم همین مدلها رو بیاری تو یونیتی و کد رو هم می تونی اگه به سی شارپ وارد باشی می تونی همون کدها رو تو یونیتی پیاده سازی کنی برای کنترل ماشین هم می تونی از پکیج های فیزیک ماشین یونیتی استفاده کنی که خیلی کنترل ماشین رو حرفه ای تر می کنه . به هر حال هر انجینی رو بهر کاری ساختن و حیفه که این حجم از کار رو تو گیم میکر انجام بدی و نتیجه گرافیکی مناسبی نگیری .

اگه می تونی یه جای دیگه آپلود کن همه بتونن ببینن چون این سرورش ظاهرا قطعی داره و داون میشه

سلام از این که وقت گذاشتی تشکر میکنم این یه نسخه خیلی کوچیک برای شما:

میل
20-04-2021, 17:51
با سلام خدمت دوستان این لینک دمو بصورت فیلم خدمت شما البته نرم افزار خیلی کیفیت فیلم رو پایین اورد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوم اینکه هنوز مرحله برای بازی نساختم صرفا جهت آشنایی هست
ساخته شده با gamemaker8

میل
25-04-2021, 20:40
با سلام خدمت دوستان عزیز در حال ساخت مرحله برای بازی در وقت های بیکاری:

Prince_ of _Persia
27-04-2021, 12:49
ممنون عزیز . تستش کردم رانندگی ماشین و فیزیکش نسبت به گیم میکر بودنش خوب بود . به کارت ادامه بده به امید موفقیتت :thumbsup:

میل
03-05-2021, 09:27
تغییرات گرافیک ومحیط و... بازی

میل
28-01-2022, 14:09
نرم افزار: Game maker 8
تغییرات نورپردازی و سایه آبجکت

میل
29-01-2022, 09:41
دوستان پی سی ورلدی عزیز
سلام

ممنون که تو این مدت بامن بودین و تو ساخت این بازی نکات و نظراتتون رو بهم اعمال کردین. فصل اول ساخت این بازی شکر خدا با موفقیت به انمام رسید و من این بازی رو از صفر ساخته بودم و بهحدودی که چیزی تو ذهنم بود رسوندم فصل اول مربوط به گرافیک و فیزیک پایه ماشین میشد که خدارو شکر بااین که با Game maker 8 اونم بدون استفاده از dll ساختم چیزی در اومد که شرمنده شما نشم واز حمایت های شما ممنونم.فصل دوم این ساخت بازی رو واقعیت نمیدونم کی شروع میشه ولی مربوط به ساخت شهر برای بازی وماشین های متنوع تر و فیزیک بهتر وهوش مصنوعی میشه که تقسیم بندی کردم که انشاالله اگه وقت پیدا کردم با کمک شما تمومش میکنیم و فصل سوم هم تکمیل پروژه وموسیقی بازی و ... مربوط میشه.واقعیت اینه که من با یونیتی نیز کار میکنم ولی دوست داشتم خودم رو به چالش سخت تر و شاید به نظر غیر قابل ممکن بکشم که فکر کنم شد.از شماها ممنونم که پیشم بودید و دلگرمی بهم میدادید. در زیر تصاویر تکمیل فصل اول پروژه رو که تو این سایت شروع کردمو میزارم چون بعضی از عکس ها پاک شدن و شاید بعضی ها هم ندیده باشن و یادگاری بمونه توسایت:
در ضمن این نکته روهم بگم که این ایده ده سال پیش من بود که با گیم میکر need for speed بسازم:):):)

در آخر از مجموعه مدیریت پی سی ورلد و تمامی اعضای سایت کمال تشکر رو دارم

کوچک شما :میلاد

میل
29-05-2024, 01:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باسلام

از اونجایی که ساخت بازی با موفقیت تموم. شد میخوام یه مرحله شبیه(شبیه در حد توان) یکی از مراحل موست وانتد ۱ بسازم و سورس رو قرار بدم اینجا اینو هم اضافه کنم بازی تاحد زیادی پیشرفت داشته هم گرافیکی هم هوش مصنوعی ولی الان کسی با گیم میکر کار نمیکنه یا شاید من اینجوری فکر میکنم ولی این کار رو انجام میدم به پاس وقدر دانی از سایت و یه یادگاری بمونه برای بچه ها و یه سه بعدی سازی باشه برای اونایی که تازه کارن و گیم میکر انتخاب کردن که بدونن تا حدی میشه کارایی انجام داد ولی نمی‌دونم از کارم استقبال بشه یانه البته یه آمار بگیریم بد نیست فکر کنم تا من این کار رو شروع کنم و نتیجه نهایی رو تا حد توانم میخوام خوب از آب در بیارم
و نمیگم عین بازی اصلی میشه ولی در حد قابل قبولی میسازمش

فراموش کردم بگم من خودم با یونیتی کار میکنم ولی همون‌طور که گفتم این یک شروع و ابتدایی شاید برای تازه کارا بشه که میخوان تو بازیسازی قدم بزارن

دوستداره تک تکتون

navidmay
09-06-2024, 10:31
بسیار عالی. موفق باشی

Reza Azimy_RW
13-09-2024, 14:23
باگیم میکر ؟! واقعا عالیه ! خیلی سال بود کاری ازش ندیده بودم جالبه کاش یه خروجی هم میزاشتی یه دست بزنیم :دی
این واقعا آدمو یاد جیتی ای میندازه :

فقط چرا نقشه به این قشنگی رو حذف کردی آبی سیاه زده بودی ؟
فک نمیکردم بشه باهاش سه بعدی در این حد زد البته مطمئن باش در حد جی تی ای نمیشه حتی بسیار بسیار کمترش هم . مگه الکیه حجم کار اینقد بالاس به 350 سال وقت نیاز داری همه امکانات اون جی تی ای رو بیاری اینور تازه اگه مدلات اماده باشه و از اون بازی بکشی بیرون
موفق باشی