مشاهده نسخه کامل
: نمیتونم از اینستاگرامم استفاده کنم، پیشنهادی دارین؟
سلام بیش از سه هفتس من نمیتونم توی اینستاگرامم عکس بذارم، استوری بذارم یا حتی عکس پروفایلمو تغییر بدم. فقط درحد یه لایک میتونم استفاده کنم.
نسخه ی اندرویدم 4.2.2 هست. فعلا هم پول کافی ندارم چون جای دیگری خرجش کردم.
حافظش پر نیست، از فیلتر شکنم استفاده کردم فایده نداشته و نسخه های جدیدم اصلا نمیخونه. چکار کنم؟
سلام بیش از سه هفتس من نمیتونم توی اینستاگرامم عکس بذارم، استوری بذارم یا حتی عکس پروفایلمو تغییر بدم. فقط درحد یه لایک میتونم استفاده کنم.
نسخه ی اندرویدم 4.2.2 هست. فعلا هم پول کافی ندارم چون جای دیگری خرجش کردم.
حافظش پر نیست، از فیلتر شکنم استفاده کردم فایده نداشته و نسخه های جدیدم اصلا نمیخونه. چکار کنم؟ نسخه چند اینستا رو نصب دارید؟
چون اندرویدتون قدیمیه برای اپدیت اینستاگرام فقط از گوگلپلی اقدام کنید تا نسخه مناسب اندروید و دستگاهتون نصب بشه. اگر باز مشکل بود با استفاده از کاستومرام اندرویدتون رو ارتقا بدید
نسخه چند اینستا رو نصب دارید؟
چون اندرویدتون قدیمیه برای اپدیت اینستاگرام فقط از گوگلپلی اقدام کنید تا نسخه مناسب اندروید و دستگاهتون نصب بشه. اگر باز مشکل بود با استفاده از کاستومرام اندرویدتون رو ارتقا بدید
مدل تبلت من lenovo A3000_H هست.
من قسمت آپدیت تبلت میرم میگه آپدیتی وجود نداره ، تو اینترنتم تا همون ۴.۲.۲ هست براش نه بیشتر
مدل تبلت من lenovo A3000_H هست.
من قسمت آپدیت تبلت میرم میگه آپدیتی وجود نداره ، تو اینترنتم تا همون ۴.۲.۲ هست براش نه بیشترعتیقه هستش
سرچی که کردم اندروید 4.4.4 و کاستوم رام اندروید5 براش موجود بود.
عتیقه هستش
زحمت شد، ممنون
میشه آدرس سایت ها رو بهم بدین
عتیقه هستش
زحمت شد، ممنون
میشه آدرس سایت ها رو بهم بدین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.