ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمیتونم از اینستاگرامم استفاده کنم، پیشنهادی دارین؟

یک.دوست
16-04-2020, 08:57
سلام بیش از سه هفتس من نمیتونم توی اینستاگرامم عکس بذارم، استوری بذارم یا حتی عکس پروفایلمو تغییر بدم. فقط درحد یه لایک میتونم استفاده کنم.
نسخه ی اندرویدم 4.2.2 هست. فعلا هم پول کافی ندارم چون جای دیگری خرجش کردم.

حافظش پر نیست، از فیلتر شکنم استفاده کردم فایده نداشته و نسخه های جدیدم اصلا نمیخونه. چکار کنم؟

Mr 01
16-04-2020, 10:09
سلام بیش از سه هفتس من نمیتونم توی اینستاگرامم عکس بذارم، استوری بذارم یا حتی عکس پروفایلمو تغییر بدم. فقط درحد یه لایک میتونم استفاده کنم.
نسخه ی اندرویدم 4.2.2 هست. فعلا هم پول کافی ندارم چون جای دیگری خرجش کردم.

حافظش پر نیست، از فیلتر شکنم استفاده کردم فایده نداشته و نسخه های جدیدم اصلا نمیخونه. چکار کنم؟ نسخه چند اینستا رو نصب دارید؟
چون اندرویدتون قدیمیه برای اپدیت اینستاگرام فقط از گوگل‌پلی اقدام کنید تا نسخه مناسب اندروید و دستگاهتون نصب بشه. اگر باز مشکل بود با استفاده از کاستوم‌رام اندرویدتون رو ارتقا بدید

یک.دوست
17-04-2020, 11:19
نسخه چند اینستا رو نصب دارید؟
چون اندرویدتون قدیمیه برای اپدیت اینستاگرام فقط از گوگل‌پلی اقدام کنید تا نسخه مناسب اندروید و دستگاهتون نصب بشه. اگر باز مشکل بود با استفاده از کاستوم‌رام اندرویدتون رو ارتقا بدید
مدل تبلت من lenovo A3000_H هست.

من قسمت آپدیت تبلت میرم میگه آپدیتی وجود نداره ، تو اینترنتم تا همون ۴.۲.۲ هست براش نه بیشتر

Mr 01
17-04-2020, 19:34
مدل تبلت من lenovo A3000_H هست.

من قسمت آپدیت تبلت میرم میگه آپدیتی وجود نداره ، تو اینترنتم تا همون ۴.۲.۲ هست براش نه بیشترعتیقه هستش
سرچی که کردم اندروید 4.4.4 و کاستوم رام اندروید5 براش موجود بود.

یک.دوست
17-04-2020, 21:11
عتیقه هستش

زحمت شد، ممنون
میشه آدرس سایت ها رو بهم بدین

یک.دوست
18-04-2020, 14:35
عتیقه هستش
زحمت شد، ممنون
میشه آدرس سایت ها رو بهم بدین