ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت ویندوز بدون از بین رفتن اطلاعات

sahop
14-04-2020, 23:37
سلام . من میخواستم از مایکروسافت استور نرم افزار دانلود کنم که به دلیل مشکل آپدیت نمیتونم. توی صفحه آپدیت هم نوشته که برخی از تنظیمات توسط Organization شما مدیریتت میشه و ارور 0x80070422 میده. راه کار هایی که تو وبسایت ها هم نوشته جوابگو نیست. یعنی به نظرم ویندوزم از اول قسمت آپدیتش به دلیل این که کرک شده بوده قفل شده (البته شاید) حالا برای آپدیت ویندوز یانصب ویندوز جدید به طوری که فایل های سیستم پاک نشه کسی راهکاری داره؟ ممنون

CORTANA
08-05-2020, 00:17
سلام . من میخواستم از مایکروسافت استور نرم افزار دانلود کنم که به دلیل مشکل آپدیت نمیتونم. توی صفحه آپدیت هم نوشته که برخی از تنظیمات توسط Organization شما مدیریتت میشه و ارور 0x80070422 میده. راه کار هایی که تو وبسایت ها هم نوشته جوابگو نیست. یعنی به نظرم ویندوزم از اول قسمت آپدیتش به دلیل این که کرک شده بوده قفل شده (البته شاید) حالا برای آپدیت ویندوز یانصب ویندوز جدید به طوری که فایل های سیستم پاک نشه کسی راهکاری داره؟ ممنون

درود

راه حل اول⬇⬇⬇

از قسمت سرچ عبارت Service رو بنویسید و وارد سرویس های ویندوز شوید

در انتهای جدول ب دنبال سرویس Windows Update بگردید و بر روی اون دابل کلیک کنید

در قسمت "Startup type" گزینه "manaul" رو انتخاب کنید

و در قسمت "Service status گزینه "Start" رو بزنید و اوکی کنید

مجددا تست کنید

راه حل دوم⬇⬇⬇

ب داخل تنظیمات ویندوز برید (Windows Settings)

ب قسمت Update & Security برید

ب قسمت Troubleshoot برید

و بر روی Windows Update کلیک کنید و "Run the troubleshooter" رو بزنید

در این لحطه ویندوز ب دنبال مشکلات آپدیت ویندوز میگرده-دستور عمل ها رو دنبال کنید

راه حل سوم⬇⬇⬇

در نوار سرچ ویندوز عبارت wsreset.exe را تایپ کرده و بر روی آن کلیک راست کرده و گزینه Run as administrators را انتخاب کنید تا کش فروشگاه پاک شود

:»:»:»