مشاهده نسخه کامل
: ویندوز 7 : اشغال شدن زیاد و بی دلیل فضای c
hamids68
11-04-2020, 08:47
سلام
فضای c من به دلایلی که نمی دونم داره اشغال میشه مرتب دارم حجم اختصاص داده شده بهشو زیاد میکنم تا سیستم ایراد نگیره فضای c پر شده .. الان 107 گیگ براش گذاشتم ولی نمی دونم چرا فضاش اشغال میشه... منظورم اینکه الان 3 هفته هست هیچ برنامه ایی نصب نکردم ولی 20 گیگ اضافه شده و به 73 گیگ رسیده فکر کنم همینجوری پیش بره خیلی زود تمام 107 گیگ همینجوری الکی پر بشه ...من حجم های زیادی از موبایل به کامپیوتر منتقل میکنم ... مممکنه این حجم ها نا خواسته یه کپی اونها رفته داخل فضای c ? با تحقیقی که انجام دادم گفتن برنامه windirsat می تونه اطلاعات خوبی از وضعیت الان فضای c به من بده.. این برنامه رو نصب کردم عکسشو میزارم ولی نتونستم بفهمم این برنامه دقیقی چه کمکی میکنه و حجم بی موردی هست که بتونم حذف کنم یا نه؟... ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
بررسی کنید ببینید تو C کدوم پوشه حجمش خیلی غیر عادی این ویندوز خامشو نصب کنید حدود 10 گیگ فضا میگیره این وضعیت شما خیلی غیر عادیه
1- حذف محتوای پوشه Temporary با دستور %temp% در RUN
2- حذف اپدیت های اضافی در برنامه disk clean ویندوز
3- استفاده از برنامه های انالیز درایوهای هاردیسک مثله برنامه MiniTool Partition Wizard4- حذف نرم افزار های اضافه
5- بررسی حجم فایل ها و فولدر برنامه هایی که اپدیت زیاد میگیرن مثله انتی ویروس ها و ...
:exclamati:exclamati:exclamati
MOHAMMAD_ASEMOONI
11-04-2020, 18:02
سلام
برنامههای به درد نخور رو حذف کنید
از system defragmentation استفاده کنین برای مرتب کردن فایلها البته اگه هارد کامپیوتر دیسکی هست
=============================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
سلام
فضای c من به دلایلی که نمی دونم داره اشغال میشه مرتب دارم حجم اختصاص داده شده بهشو زیاد میکنم تا سیستم ایراد نگیره فضای c پر شده .. الان 107 گیگ براش گذاشتم ولی نمی دونم چرا فضاش اشغال میشه... منظورم اینکه الان 3 هفته هست هیچ برنامه ایی نصب نکردم ولی 20 گیگ اضافه شده و به 73 گیگ رسیده فکر کنم همینجوری پیش بره خیلی زود تمام 107 گیگ همینجوری الکی پر بشه ...من حجم های زیادی از موبایل به کامپیوتر منتقل میکنم ... مممکنه این حجم ها نا خواسته یه کپی اونها رفته داخل فضای c ? با تحقیقی که انجام دادم گفتن برنامه windirsat می تونه اطلاعات خوبی از وضعیت الان فضای c به من بده.. این برنامه رو نصب کردم عکسشو میزارم ولی نتونستم بفهمم این برنامه دقیقی چه کمکی میکنه و حجم بی موردی هست که بتونم حذف کنم یا نه؟... ممنون میشم راهنمایی کنید
ب صورت خودکار پر میشه؟
ی آنتی ویروس قوی مانند بیت دفندر و کاسپرسکای یا نود 32 نصب کن و سیستم رو اسکن کن
توی انجمن سافت 98 یکی از دوستانم این مشکل رو داشتن
با آنتی ویروس مشکلشون حل شد
همچنین از Disk cleanup ویندوز استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.