PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوض نشدن زبان سیستم از آلمانی به فارسی

omid-p30
05-04-2020, 11:26
سلام دوستان،

در کنترل پنل من، زبان سیستم روی انگلیسی هست، اما سیستم زبانش آلمانی هست.

همچنین در بخش یونیکود، باز هم روی انگلیسی هست اما در نرم افزار‌های مثل xilisoft اعداد لاتین رو فارسی می نویسه.

خلاصه سیستم اصلا طبق تنظیمات کنترل پنل عمل نمی‌کنه.

تصویر تنظیمات رو هم گذاشتم .

ممنون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

radarz
05-04-2020, 17:38
پک زبان ویندوز رو دانلود کن مجدد نصب کن / از کی اینجوری شده ؟

ALI . R
07-04-2020, 22:30
سلام دوستان،

در کنترل پنل من، زبان سیستم روی انگلیسی هست، اما سیستم زبانش آلمانی هست.

همچنین در بخش یونیکود، باز هم روی انگلیسی هست اما در نرم افزار‌های مثل xilisoft اعداد لاتین رو فارسی می نویسه.

خلاصه سیستم اصلا طبق تنظیمات کنترل پنل عمل نمی‌کنه.

تصویر تنظیمات رو هم گذاشتم .

ممنون.

سلام دوست عزیز.
اگر ویندوز شما 10 هست باید این مسیر رو برید برای عوض کردن یا پاک کردن زبان سیستمتون :

از طریق منوی Start مسیر Settings > Time & language را برید.

سپس، تب language را انتخاب کنید.

در این قسمت شما میتونید زبان مورد نظرتون رو انتخاب یا پاک کنید!

موفق باشید:»

sami146
17-05-2020, 12:29
سلام. توی تاپیک صفحه اول، لیستی از دیکشنری های دودن رو برای duden bibliothek گذاشته بودید. سالها پیش دانلود کردم و استفاده کردم. اما الان از روی ویندوزم پاک شده و دیگه ندارمشون و لینک دانلودی هم که گذاشتید، دیگه کار نمی کنه. میشه دوباره بفرستید؟ فقط تونستم خود duden bibliothek رو دانلود کنم. ممنون میشم

mohajertanha
06-10-2021, 11:52
دیگشنری های این پیج جزء بهترین دیکشنری های آلمانی به انگلیسی قرار داره:

almanizaban.com/deutsch-blog/beste-deutsch-englisch-woerterbuch/