PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك مشكل با هارد Ide

aminmousavi86
03-10-2006, 13:56
با عرض سلام خدمت دوستان؛

يک هارد IDE دارم که درايو D آنرا مخصوص Pictures گذاشته بودم و همه درايو هاش FAT32 بودند، با Partition Magic 8.0 همه درايو ها را NTFS کردم ولی درايو D بعد از يه مدت مشکل پيدا کرد و يکی دوتا فولدرش رو وقتی می خواستم برم، کامپيوتر قفل می کرد و بعد از دو سه دقيقه يه پيام ميومد که درايو بايد فرمت بشه و محتويات اون فولدر ها رو نشون نمی داد ولی بقيه فولدر ها هيچ مشکلی نداشتند. بعد از يه مدت محتويات اون فولدرها کامل پاک شد. تا اين که بعد از مدتی کامپيوتر اصلآ بالا نميومد و مدام ميومد بالا و دوباره ريستارت می کرد. CD ويندوز XP آوردم ولی تو نصب ويندوز هم گير می کرد، رفتم با Recovery سيدی ويندوز Recover کردم و دوباره ويندوز نصب کردم، نصب شد و رفتم تو ويندوز، ولی بعد از اين که کامپيوتر رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم يه پيغام اومد که Drive D مشکل داره و با CHKDSK شروع به چک کردنش ميکنه که سه تا stage داره، ولی موقعی که stage سوم رو انجام ميده دوباره کامپيوتر ريستارت ميکنه و دوباره همون پيام مياد و دوباره ريستارت و ...

خواستم دوستانی که ميدونند بگن مشکلش چيه؟ Bad Sector داره؟ راهش چيه که اطلاعات داخلش رو از دست ندم؟ آخه همه عکسهام تو اين درايوه و به هيچ وجه نميخوام پاک بشن. آيا راهی داره که با برنامه ای، چيزی،... بتونم خودم تعميرش کنم و ندم بيرون؟ چه طور؟ خواهش می کنم اگه ميدونيد راهنمايی کنيد، بد جوری به اين درايو احتياج دارم.

کاوه
03-10-2006, 14:36
سلام
به نظر من هاردت رو ببند به یک سیستم دیگه ( در حالت Slave) بعد بکمک برنامه Magic recovery pro اطلاعات هارد خودت را بازیابی کن .
سپس هارد رو Low level Format کن !
اگر ایراد از چیپ اصلی یا بایوس برد هاردت نباشه درست میشه ! انشاءالله .
اگر برنامه رو نداری جستجو کن . اگر کار با اون رو نمی دونی بگو تا ریزه کاریهاش رو بگم . من با این برنامه زیاد کار کردم . در یک کلام بی نظیره .

WooKMaN
03-10-2006, 16:00
سلام
به نظر من هاردت رو ببند به یک سیستم دیگه ( در حالت Slave) بعد بکمک برنامه Magic recovery pro اطلاعات هارد خودت را بازیابی کن .
سپس هارد رو Low level Format کن !
اگر ایراد از چیپ اصلی یا بایوس برد هاردت نباشه درست میشه ! انشاءالله .
اگر برنامه رو نداری جستجو کن . اگر کار با اون رو نمی دونی بگو تا ریزه کاریهاش رو بگم . من با این برنامه زیاد کار کردم . در یک کلام بی نظیره .
آره اين راه خوبه فقط اگه هاردت مكستوره بهتره واسه فرمتش از maxblast استفاده كني ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]