ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه دانلود ویندوز XP اورجینال به طورمستقیم از سرور مایکروسافت

Mehran14233
28-03-2020, 14:49
سلام

آیا امکان دانلود نسخه اصلی ویندوز xp ورژن 64بیتی از سرورهای مایکروسافت هست؟ خودم چیزی در سایت مایکروسافت پیدا نکردم.

اگر نه چه سایت خوب و معتبری برای دانلود نسخه اصلی این ویندوز بدون دستکاری و ... وجود داره؟ سایت های زیادی این ادعا رو دارند ولی میخوام مطمئن باشه بعد دانلود کنم.

با تشکر :thumbsup:

radarz
28-03-2020, 17:53
شما کجا زندگی میکنی ؟ دوران ویندوز XP تو ماکروسافت تموم شد / خدا بیامرزش

mhda69
28-03-2020, 17:55
سلام

آیا امکان دانلود نسخه اصلی ویندوز xp ورژن 64بیتی از سرورهای مایکروسافت هست؟ خودم چیزی در سایت مایکروسافت پیدا نکردم.

اگر نه چه سایت خوب و معتبری برای دانلود نسخه اصلی این ویندوز بدون دستکاری و ... وجود داره؟ سایت های زیادی این ادعا رو دارند ولی میخوام مطمئن باشه بعد دانلود کنم.

توی سایت سافتگذر و یا سافت98 نسخه های اصلی و آپدیت شه ویندوز xp هستش اما اصلی ترین نسخه این هستش :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای خط چین سافت۹۸.آی آر بذارین

nimahandsomboy
28-03-2020, 18:39
مگه کسی الان از xp استفاده میکنه؟؟

CORTANA
11-05-2020, 20:56
سلام

درود

مایکروسافت از ویندوز XP و 7 دیگه پشتیبانی نمیکنه و برای همینه ک لینک های دانلود اونو پاک کرده (ویندوز 7 رو اطمینان ندارم)

برای دانلود اش میتونید برید ب سایت سافت 98 و از منوی سیستم عامل در بالای سایت ویندوز XP رو انتخاب کنید و اونو دانلود کنید

:»:»:»

mehdi_vsgh
12-05-2020, 13:26
سلام

ویندوز xp دیگه تو سایت مایکروسافت نیست و پشتیبانی نیمشه

میشه بدونم دلیل استفادتون از xp? واقعا برام جالبه

ksra
12-05-2020, 15:14

سلام
من توی سیستم قدیمیم xp رو دارم . رمش 1 گیگ هست .
فقط باهاش با نرم افزار bascavr کار میکنم .
چون سیستم جدیدم رو چند نفر استفاده میکنن میخوام که اگر آسیبی دید جای برنامه هام رو که نوشتم محفوظ بمونه و کسی بهشون دسترسی نداشته باشه . همچنین باهاش بایوس پروگرام میکنم.
اینم بگم سیستم قدیمیم به اینترنت وصل نیست و فلشی جز فلش خودم بهش وصل نمیشه و روش یه آنتی ویروس نود 32 نسخه 2015 هم دارم.
موفق باشید.

hassanshaikhi
12-05-2020, 17:20
سلام
چون سیستم جدیدم رو چند نفر استفاده میکنن میخوام که اگر آسیبی دید جای برنامه هام رو که نوشتم محفوظ بمونه و کسی بهشون دسترسی نداشته باشه . همچنین باهاش بایوس پروگرام میکنم.
اینم بگم سیستم قدیمیم به اینترنت وصل نیست و فلشی جز فلش خودم بهش وصل نمیشه و روش یه آنتی ویروس نود 32 نسخه 2015 هم دارم.
موفق باشید.
هیچوقت به سخت افزار نمیشه اعتماد کرد بهترین روش برای نگهداری فایل ها استفاده از فضای ابری مثل گوگل درایو دراپباکس... هست.

ksra
12-05-2020, 19:37
هیچوقت به سخت افزار نمیشه اعتماد کرد بهترین روش برای نگهداری فایل ها استفاده از فضای ابری مثل گوگل درایو دراپباکس... هست.

سلام
اونام از سخت افزار استفاده میکنن دیگه .
این هارد سیستم 250 گیگ مکستور هست که 12 ساله داره کار میکنه :27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: مشکلی واسش پیش نمیاد.
فعلا سرعت اینترنت تو بار گذاری یه سایت ساده مونده چه برسه آپلود و دانلود دوباره.....:worried::)
موفق باشید.

hassanshaikhi
12-05-2020, 19:51
بله ولی اونا یک سخت افزار نیستن توی چندین دیتاسنتر تقسیم شدن.
خوبی برنامه هایی مثل گوگل درایو اینه بطور پیوسته آپلود میکنن حالا هرچقدر سرعتتون پایین باشه آخر اپلود میشه و نیازی هم نیست بطور دستی اینکارو کنید مسیر یک پوشه بهش معرفی میکنید و فقط فایل هایی که تغییر میکنن آپ میشن.
هاردتون ممکنه یک سال دیگه یا ممکنه 10 سال دیگه عمر کنه ولی فقط کافی هست یکبار به مشکل برخورد کنه کل زحماتتون از بین میره.

mehdi_vsgh
13-05-2020, 16:22
سلام
موفق باشید.
سلام
اوکی ممنون بابت پاسخت
شما از همون سافت 98 دانلود کن.

Mehran14233
18-05-2020, 11:58

من یه کامپیوتر قدیمی توی خونه دارم که ویندوزی بیشتر از ویندوز XP رو نمیکشه و تقریباً به جز ویندوز XP ویندوزهای دیگه براش سنگینه و عملاً کامپیوتر بلا استفاده باقی میمونه.

به همین خاطر دنبال یه ویندوز XP تمیز و بدون دستکاری می گردم.

hassanshaikhi
18-05-2020, 12:43

mehdi_vsgh
19-05-2020, 07:40
من یه کامپیوتر قدیمی توی خونه دارم که ویندوزی بیشتر از ویندوز XP رو نمیکشه و تقریباً به جز ویندوز XP ویندوزهای دیگه براش سنگینه و عملاً کامپیوتر بلا استفاده باقی میمونه.

به همین خاطر دنبال یه ویندوز XP تمیز و بدون دستکاری می گردم.

اوکی دوست عزیز شما میتونید نسخه سالم ایکس پی رو از سایت سافت98 دانلود کنید;)

امیرحسینپهلوانزاده
21-09-2020, 14:18
برای دانلود این ویندوز نسخه های زیادی در سایت سرزمین دانلود وجود داره
اگه نسخه ی اصلی و بدون هیچ دستکاری رو میخواین سافت 98 هم سایت خوبیه
متاسفانه چون تازه عضو انجمن شدم و فعالیتم رو اغاز کردم فعلا نمیتونم لینک های فعال بزارم ولی اسم سایت ها رو بهتون میگم

سافت 98:ohno: یک نسخه از ویندوز ایکس پی 32 بیتی رو داره که جدید هم هست و عملکردش خوبه چون خودم توی ماشین مجازی استفاده کردم

سرزمین دانلود :دی هم چند تا نسخه از این ویندوز رو داره که همه کاملا بدون دستکاری و اصلی هستن
من خودم نسخه ی 2016 ویندوز ایکس پی رو روی سیتمم نصب کرده بودم قبلا از نظر عملکرد و کارایی این نسخه رو بیشتر پیشنهاد میکنم ولی بقیه ی نسخه ها هم خوبن