مشاهده نسخه کامل
: کارت صدا وصله ولی از صدا خبری نیست!
majidlovio
25-03-2020, 02:17
سلام
من مادربردو داده بودم 6 ماه پیش تعمیر کردن ولی الان در حالی که درایور نصبه و در دوایس منیجر کارت درایو وصله و هیچ اروری ندارم فقط از صدا خبری نیست!
چکار کنم؟
W7 ultimate 64bit service pack 1
motherboard biostar TP45HP
خیلی ممنون از کمکتون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه کارت ایراد پیدا کرده بنظرم ی کارت صدا اکسترنال بخر وصل کن بهش / خودتو راحت کن
majidlovio
25-03-2020, 16:14
ایرادش چیه اخه؟ کارت قوی هستش! یک مقدار صدا هم نداره؟!:worried:
معمولاً تو اکثر MainBoardها وقتی جک استریو رو به خروجی صدای MainBoard وصل کنی یه پیغامی میاد این PopUp میاد یا نه!؟
اگه مشکل از ویندوز و درایور نباشه و کابل اتصال یا خود speaker معیوب نباشه، MainBoard اشکال سخت افزاری داره ( چیپ کنترلر صدا سوخته )... میتونی PCI کارت صدا بگیری قیمت خاصی هم نداره
majidlovio
26-03-2020, 08:26
معمولاً تو اکثر MainBoardها وقتی جک استریو رو به خروجی صدای MainBoard وصل کنی یه پیغامی میاد این PopUp میاد یا نه!؟
اگه مشکل از ویندوز و درایور نباشه و کابل اتصال یا خود speaker معیوب نباشه، MainBoard اشکال سخت افزاری داره ( چیپ کنترلر صدا سوخته )... میتونی PCI کارت صدا بگیری قیمت خاصی هم نداره
بله popup میاد.
قبلا فقط یکی از جک ها قطع بود ولی اونم popup داشت.
بله popup میاد.
قبلا فقط یکی از جک ها قطع بود ولی اونم popup داشت.
سلام
مجید جان این مادربرد داره شمارو خیلی اذیت میکنه به نظرم عوضش میکردی بهتر بود. ولی مهم نیست .
فکر کنم چیپ صدای آنبورد مادبرد دچار اشکال شده باشه که میتونی یه کارت صدای اکسترنال یا اینترنال براش بگیری .
موفق باشید
سلام
درایور رو از منجر حذف کنید و سیستم رو ریست کنید و درایور اصلی رو نصب کنید .. ممکنه اپدیتی خورده باشه که ناسازگار کرده باشه قطعه رو
سلام
درایور رو از منجر حذف کنید و سیستم رو ریست کنید و درایور اصلی رو نصب کنید .. ممکنه اپدیتی خورده باشه که ناسازگار کرده باشه قطعه رو
سلام
ویندوز 7 آپدیت نداره از پشتیبانی خارج شده......
موفق باشید
majidlovio
26-03-2020, 20:10
خیلی ممنون از راهنماییاتون.
هندزفری گوشی رو وصل کردم صدا سمت راست دارم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
majidlovio
28-03-2020, 22:12
کسی نمیدونه چرا اینطوریه؟
شاید صدا Mute شده باند چپ ببین ولوم صفر یا Mute نشده.... نمیشه که با هندزفری صدا بیاد ولی تو اسپیکر صدا نیاد اسپیکرت رو به گوشی وصل کن ببین صدای باند L/R تو speaker درسته یا نه
در ضمن در بعضی مادربوردها، اگه speaker را درست شناسایی نکنن، صدایی هم از خروجی نمیاد... وقتی PopUp میاد بذار رو Headphone یا speaker سایز کوچک
به نظرم یه بار ویندوز از اول نصب کن اگه مشکل سخت افزاری نباشه احتمالاً درست میشه
majidlovio
29-03-2020, 12:55
الان درست شده...ممنون
اما یک مشکل دیگه هستش از داخل کیس صدای خر-خر مثل صدای فن میاد بعضی وقتها زیاده بعضی وقته اصلا صدا نمیاد.
کارت گرافیک فنش کوچیکه ازون ارزوناست. cpu خیلی وقتها فنش کار میکنه 10 سال هست صدا نمیداده تا حالا کوچیکم هست .
البته بگم که 1 سال پیش سرویس شده.
قبلا صدا میداد یک فن بزرگ کیس بود که الان از کار افتاده.
یک فن بزرگ دیگه هم هست که تو پاوره.
کدومه به نظر شما با گوش کردن نتونستم تشخیص بدم. بعضی وقتها اصلا صدا نمیاد.
majidlovio
02-04-2020, 00:42
مشکل صدای فن چیه؟
amirpcp30
02-04-2020, 16:51
سلام
نمیشه در مورد فن نظر داد چون شما فقط به سیستم دسترسی دارید ، شما میتونید سرعت فن سی پی یو رو زیاد و کم کنید ببینید صدا تفاوتی درش ایجاد میشه یا نه
گرافیک چون گفتید فن کوچیک احتمالا از مدلایی باشه که نشه سرعتش رو کم و زیاد کرد که اونم اگه میشه میتونید اون هم با کم و زیاد کردن تست کنید
اگه فن دیگه ای ندارید پس ی فن پاور میمونه و با این تست اگه اون دو تا مشکلی نداشتن پس پاوره دیگه میتونید پاور رو خارج از سیستم تست روشن کنید و اگه مشکل داشت فنش رو تعویض بفرمایید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.