ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید تلویزیون 55 اینچ سونی ( فوری )

dooste.man83
22-03-2020, 16:29
با درود به همه دوستان
یک تلویزیون سونی 55 اینچ می خوام بخرم مخصوصا جهت تماشای کانال های با کیفیت و مخصوصا استفاده جهت گیم ( PS4 PRO )

خودم نظرم سمت 55X8500G هست

جند سوال داشتم :
1- این مدل 55x8500G فرقش با 55x8577g چی هست ؟ ( یعضی جاها اولی گرونتره بعضی جاها دومی ) و کدوم یکی رو پیشنهاد میدید بگیرم ؟

2- مدل 55x8500g بخاطر پنل IPS ایراد اصلیش اینه که رنگ مشکی رو خاکستری نشون میده می خواستم ( البته من در تاریکی مطلق تلویزیون نگاه نمی کنم ) می خواستم ببینم این اشکال اینقدر بزرگ هست که مجبور بشم سمت مدل دیگه ای برم یا قابل تحمل هست ؟

3- نور پس زمینه و روشنایی تصویر جهت بازی مناسب هست یا کمه ؟ و اینکه ایراد خاص دیگه ای هم داره ؟

4- بین سایت های بانه ای و اونایی که نماد اعتماد دارن قیمت از 13 تا 19 میلیون متغییر بوده دلیل اش چیه ؟
و اگر کسی سایت منصف و معتبر بانه ای مثل سلام بابا مبشناسه ممنون میشم معرفی کنه ( اینجا یا پیغام خصوصی )

سپاس از عزیزانی که راهنمایی میکنن

ksra
22-03-2020, 22:11
با درود به همه دوستان
یک تلویزیون سونی 55 اینچ می خوام بخرم مخصوصا جهت تماشای کانال های با کیفیت و مخصوصا استفاده جهت گیم ( PS4 PRO )

خودم نظرم سمت 55X8500G هست

جند سوال داشتم :
1- این مدل 55x8500G فرقش با 55x8577g چی هست ؟ ( یعضی جاها اولی گرونتره بعضی جاها دومی ) و کدوم یکی رو پیشنهاد میدید بگیرم ؟

2- مدل 55x8500g بخاطر پنل IPS ایراد اصلیش اینه که رنگ مشکی رو خاکستری نشون میده می خواستم ( البته من در تاریکی مطلق تلویزیون نگاه نمی کنم ) می خواستم ببینم این اشکال اینقدر بزرگ هست که مجبور بشم سمت مدل دیگه ای برم یا قابل تحمل هست ؟

3- نور پس زمینه و روشنایی تصویر جهت بازی مناسب هست یا کمه ؟ و اینکه ایراد خاص دیگه ای هم داره ؟

4- بین سایت های بانه ای و اونایی که نماد اعتماد دارن قیمت از 13 تا 19 میلیون متغییر بوده دلیل اش چیه ؟
و اگر کسی سایت منصف و معتبر بانه ای مثل سلام بابا مبشناسه ممنون میشم معرفی کنه ( اینجا یا پیغام خصوصی )

سپاس از عزیزانی که راهنمایی میکنن

سلام
به نظر من حضوری خرید کنید چون تلویزیون یه وسیله ی حساس هستش و خرید آنلانش به هر حال ممکنه توی راه آسیب ببینه و..... مرجوعی و از این داستانا رو داشته باشید. که اگر نظرمن رو بخواید حضوری خرید کنید . ضرر نمی کنید.(البته باز خودتون میدونید )
توی بانه یه پاساژ بزرگ هستش به نام پاساژ خدری بهتره حضوری خرید کنید و اونجا کیفیت تصویرش رو ببینید.
با یکی از خدری ها رفیق بشید میتونید جنس اصل رو بگرید و خیالتون راحت باشه . اونها جنس اصل از تقلبی رو توی لوازم خانگی حسابی تشخیص میدن ......
موفق باشید

dooste.man83
23-03-2020, 03:26
دوستان بودجه رو افزایش دادم بنظرتون بین 55X9500G و سامسونگ Q70R کدوم رو بگیرم ؟ ( برای دیدن شبکه های فیلم و گیم )

ممنون سریعتر راهنمایی کنید

ksra
23-03-2020, 11:45
دوستان بودجه رو افزایش دادم بنظرتون بین 55X9500G و سامسونگ Q70R کدوم رو بگیرم ؟ ( برای دیدن شبکه های فیلم و گیم )

ممنون سریعتر راهنمایی کنید

سلام
ساموسنگ Q70R
موفق باشید

dooste.man83
23-03-2020, 12:49
سلام
ساموسنگ Q70R
موفق باشید
سپاس از کمکتون
دلیل این انتخاب هم میگید ؟