مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع آموزش چیدمان تجهیزات شبکه،نحوه سیم کشی مناسب و...به همراه عکس
درود دوستان واساتید گرامی
سال نو بر شما عزیزان مبارک امیدوارم در کنار خانواده و دوستانتون شاد و سلامت باشید:»:santa:
از اونجایی که این کرونای لعنتی همه رو خونه نشین کرده و کل دنیا سرگرمیشون نت گردی هست
ماهم که از فیلم دیدن و پابجی بازی کردن خسته شدیم گفتیم یه تاپیک جامعه راه بندازیم هم سرگرم باشیم و هم دانشمون با هم به اشتراک بزاریم
خب هدف چیه از این تاپیک ؟:whistle:
در این تاپیک سعی میشه که تا حدودی به روش چیدمان شبکه به سبک خودمون (DIY home or office network)در منزل یا محل کارمون بپردازیم ،ایده هامون رو راجب محل قرار گیری بهتر تجهیزات مانند مودم و روتر و سوییچ،یا محل عبور سیم ها و نحوه چیدمانشون به همراه عکس و توضیحات با شما عزیزان به اشتراک بزاریم،پس هرکس که این تاپیک رو میخونه باید حتما شرکت کنه در بحث حتی اگر مثل من کمی شلخته باشه در چیدمان شبکه شخصیش :D
دوستان قصد ندارم زیاد مسائل رو تخصصی و حرفه ای جلوه بدم یا این تاپیک رو برای شوعاف الکی ایجاد نکردم باید واقعه گرایانه بود باتوجه به تحریم و کمبود و گرانی تجهیزات شبکه من خودم سعی کردم با همین امکاناتی که دارم شبکه ای منظم و کارا از نظر خودم ارائه بدم و فقط هم دنبال اینم که از شما دوستان گرامی چیزی یاد گرفته باشم.
خب اول از خودم شروع کنم :thumbsup:
تجهیزات اینجانب ::rambo:
مودم Adsl از برند Dlink مدل 2750u که سرویس 16 مگابیت مخابرات ماهی 100 گیگ رو فعال دارم ماهی 65 تومن فکر کنم!
میکروتیک Hap lite جهت مدیریت و ارائه اینترنت بدون محدودیت به کاربران (یعنی یه لاین از adsl گرفتم و به میکروتیک دادم که قند شکن خصوصی داخلش فعال کردم و نت بدون محدودیت رو بر روی وایفای ارائه میده و یه اکسس پوینت وایفای دیگر هم برای مهمانان با محدودیت سرعت و حجم فعال کردم تا اعضای خودم و خانواده وقتی کار واجبی داریم و کسی مهمان ماست دچار افت سرعت نشیم )
مودم i60 یا همون هوایی b612 که دیگه همتون میشناسینش و از همین انجمن آنلاکش رو یاد گرفتم و روی اون بسته نامحدود شبانه همراه اول ماهیانه 1 شب تا 11 صبح رو هرماه فعال میکنم ماهی 22 تومن با ارزش افزوده (متوسط مصرف ماهیانم 500 گیگ هست ،دانلود فیلم و سریال و بازی و نرم افزار و...)
مجموعه هزینه اینترنت ماهیانه 87 هزارتومان :cool::laughing:
خب تصاویر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیحات پورت ها
1-کابل چاپگر که هرکس تو خونه با لپ تاپش بتونه راحت بی سیم پرینت بگیره (چاپگرم قدیمیه وایفای نداره:jealous:)
2-کابل اتصال به کامپیوتر بنده
3-کابل اتصال به dvr
4-خروجی برای میکروتیک hap lite
5-کابل مشکی رنگ سیم تلفن هست که مستقیم از جعبه تقسیم توی کوچه آوردم پشت مودم و سیم سفید برای گوشی تلفن هست با این حرکت نویزم کم شده و تاجایی که خط کشش داره سرویس میگیرم
با چند متر سیم پریز برق رو هم بردم همونجا و سه راهی رو میخ کردم به دیوار
راجب محل نصب توضیحاتی بدم
دوستان از اونجایی که ممکنه گاهی بچه کوچیک دوستان و اقوام سر بزنه بهتره این تجهیزات رو دور از چشمشون ودر ارتفاع نصب کنید:devil:
مثل من که به وسیله گیره های چسبی آشپزخونه ای پشت شیشه ی بالای درب اتاقم وصل کردم ،از اونور هم شیشه رو با برچسب طرح چوب پوشاندم که معلوم نباشن از اون سمت.
یه مزیت دیگه نصب در ارتفاع پوشش بهتر وایفای هست به طوری که باتوجه به بزرگی منزل ما تا درب حیاط سیگنال دارم :tongue:
اگر در آینده هارد تحت شبکه یا Nas اضافه کردم و قطعاً یه رک شبکه تهیه میکنم :worried:
تمامی کابل ها ازبالا تا پایین از توی داکت رد شدن و به صورت منظم پشت میز پهان شدن :king:
اینم که i60 روی طاقچه میزم هست چون هم سیگنال بسیار قوی از اپراتور هارو اینجا میگیرم و گاهی سیم کارت رو عوض میکنم باید دم دستم باشه و نمیشه در ارتفاع نصبش کنم!یه کابل از این مودم هم به سیستم و یه کابل دیگه هم به لپ تاپم وصل هست.
مرسی که همراهی میکنین منتظر تصاویر و توضیحاتتون هستم در ضمن هر نظری راجب چیدمان شلخته من دارید بفرمایید:D:headphone
دوستان عکس شبکه های درهم ریخته و شلختتون رو هم بزارید بلکه درس عبرتی برای سایرین باشد شاید که رستگار شوند:دی
Xx Hossein xX
21-03-2020, 18:31
سلام.
با اجازتون منم عکس بذارم.
خیلی تجهیزات عجیبی ندارم برای اینترنت:
- مودم Archer D2 که تا یک ماه پیش به عنوان مودم برای ADSL مخابرات استفاده میشد اما Down Stream مخابرات از 9 مگابیت بدون دلیل خاصی روی 765 کیلوبایت محدود شد و پشتیبانی هم عموما کار خاصی از دستش بر نمیاد بخاطر همین کلا مخابرات رو گذاشتم کنار.
- مودم I40 ایرانسل که برای TD-LTE استفاده میکنم که معمولا بسته 8 مگابیت نامحدود رو میگیرم.
- مودم همراه M7350 که چندماه یکبار روشنش میکنم و برای بسته های شبانه همراه اول استفاده میکنم. زمانی که خیلی برای دانلود چیزی عجله دارم ازش استفاده میکنم.
- مودم ADSL معمولی مدل 2730U که برای ADSL آسیاتک استفاده میکنم، برای من پینگ خوبی داره و برای گیم استفاده میکنم. سرویس کم حجم با سرعت پایین میگیرم.
- روتر WR740 که عموما خاموشه ولی روش DD-WRT فلش کردم و برای محدودیت گذاری روی وایفای و یا تنظیم وی پی ان استفاده میکنم. در حال حاضر Archer این کارو داره برام میکنه و اون روتر رو خاموش کردم.
مودم i40 من انگار مشکل داره و وقتی خیلی از وایفایش استفاده میکنم دیگه درست کار نمیکنه بخاطر همین Archer رو وصل کردم به اون مودم TD و از وایفای اون استفاده میکنم و وایفای I40 رو کامل خاموش کردم.
اون مودم همراه هم که میبینید با اون وضعیت اون بالاست بخاطر اینه که اونجا بهترین آنتن دهی رو داره. همیشه توی برق هست و باتریش خیلی وقته که مرخص شده. یک باتری اضافی و سالم برای بیرون بردن مودم دارم.
اکثر اوقات در حال یوتوب دیدن هستم و حتما حتما باید 1080 باشه سرویس 8 مگابیت TD تا قبل از این محدودیت های اینترنت خیلی مناسب بود ولی الان زیاد پیش میاد که وسط پخش بافر کنه.:jealous:
برای فیلم دیدن هم معمولا فیلمی رو دانلود نمیکنم. روی سرور خودم از توررنت دانلود میکنم و با Potplayer و امکان URL Open فیلم رو استریم میکنم. اگر خوب بود روی هارد هم همون استریم رو سیو میکنم. اگر نه پاکش میکنم :blush:
البته چنتا فیلم هم همیشه آماده دارم که اگر اینترنت قطع بود آفلاین ببینم. روی پی سی هم مدیا سرور Jellyfin نصب دارم که فیلم ها رو مرتب با پوستر نشون میده و معمولا اینطوری ترغیب میشم ببینمشون! تصویر رو مستقیم با HDMI میندازم روی تلویزیون. گاهی اوقات هم دوست دارم داخل گوشی فیلم ببینم برنامه Jellyfin رو روی گوشی نصب دارم و فیلم ها رو از هارد و روی شبکه داخلی استریم میکنم روش گوشی. سایر اعضا خانواده هم از این Jellyfin زیاد استفاده میکنن و باهاش فیلم میبینن.
اون آنتن های I40 هم خودم لحیم کاری کردم و حتی مطمئن نیستم که روی کیفیت آنتن دهی تاثیری گذاشت یا نه :دی
مودم 2730 هم زیر میزم روی کیس قرار داده و چون برای بازی استفاده میکنم معمولا با کابل وصلش میکنم که روی پینگ تاثیری نداشته باشه. معمولا هم وایفایش خاموشه چون فقط برای بازی استفاده میکنم.
:»:»
poriya_hashie
06-04-2020, 23:43
سلام و درود منم دوتا مودم B612 دارم
که به خیال آنلاک مبین نت موندم و خبری نشد :biggrin:
یه B612 ایرانسل گرفتم و آنلاکش کردم
الان نمیدونم میشه دوتا رو ه وصل کرد به یک روتر و سرعت دوبرابر استفاده کرد؟
یا بفروشم مبین نت رو :weird:
morteza_mombeini
07-04-2020, 10:41
اره میشه تجمیع کرد ولی معمولا کسی با روتر این کارو انجام نمیده .باید لودبالانسر بگیری
درود یکم بیشتر توضیح میدادی مصرفت از کدوم یکی بیشتره و چه بسته هایی میگیری و چقدر هزینه میکنی ؟
اره اگر میخوای تجمیع کنی یه روتر میکروتیک بگیر خودم آموزش ادغام دوتا اینترنت رو توی میکروتیک یا لود بالانس کردن رو میزارم واست
یا مودم مبین نت رو بفروش سیم کارتش رو بردار بزار رو i60 ایرانسل
B612 مبین نت رو توی دیوار یاجایی بدون سیم بفروش به جاش m60 بخر که 4g+ واقعی هست آنلاک هم میشه
poriya_hashie
07-04-2020, 23:55
درود یکم بیشتر توضیح میدادی مصرفت از کدوم یکی بیشتره و چه بسته هایی میگیری و چقدر هزینه میکنی ؟
اره اگر میخوای تجمیع کنی یه روتر میکروتیک بگیر خودم آموزش ادغام دوتا اینترنت رو توی میکروتیک یا لود بالانس کردن رو میزارم واست
B612 مبین نت رو توی دیوار یاجایی بدون سیم بفروش به جاش m60 بخر که 4g+ واقعی هست آنلاک هم میشه
مبین نت بسته 6 ماهه 480 تومانی خریداری میکنم
الانم که ایرانسل 480 گیگ گرفتم با خود مودم فعالش کردم
مصرفم ماهی 100 گیگ روزانه و بسته شبانه هم TD ایرانسل رو شارژ میکنم ولی اصلا کیفیت خوبی نداره با اینکه فورجی پلاسه
مبین نت رو بیشتر نگه داشتم گفتم شاید آنلاک شه که هنوز راهی پیدا نشده
vahid681`
08-04-2020, 21:04
سلام و عرض ادب
سپاس از مطالب بسیار عالی
اگر مقدوره تجمیع چند اینترنت یعنی ادغام چند اینترنت برو قرار بدین
حتما باید میکروتیک باشه ؟
سلام و عرض ادب
سپاس از مطالب بسیار عالی
سلام بله میفرستم براتون امشب چون مثل اینکه توی انجمن همسایه هست:wac:
بله در میکروتیک میشه چون میکروتیک یه سیستم عامل متن باز هست هرکاری توش ممکنه
اما اگر شما بخواید همین کار رو با تجهیزات مخصوص به اسم لود بالانسر انجام بدید باید میلیونی خرج کنید !
morteza_mombeini
09-04-2020, 10:10
اما اگر شما بخواید همین کار رو با تجهیزات مخصوص به اسم لود بالانسر انجام بدید باید چند میلیون خرج کنید !
ینی مثلا اگه ۲ تا اینترنت ۴۰ مگی رو با میکروتیک تجمیع کنیم میشه توی خروجی با ۸۰ مگ دانلود کرد؟ اگر اینطوریه منم اموزشش رو میخام
سلام و عرض ادب
سپاس از مطالب بسیار عالی
ینی مثلا اگه ۲ تا اینترنت ۴۰ مگی رو با میکروتیک تجمیع کنیم میشه توی خروجی با ۸۰ مگ دانلود کرد؟ اگر اینطوریه منم اموزشش رو میخام
سلام اره هرچی داشته باشی میشه
مثلا adsl و 4g
دوتا خط adsl یا دوتا مودم td یا وایرلس و...
این آموزشی که براتون میفرستم از انجمن همسایست و یه مشکلی که داره اینکه فقط روی وایفای نمیفرسته !
یعنی از طریق لن میتونید خروجی دو اینترنت رو بگیرید حتی من و بقیه هم توی تاپیک بهش گفتیم ولی کدی نذاشت که وایفای هم از دو اینترنت استفاده کنه !
ولی چندتا لینک توی انجمن میکروتیک هست انگار آموزش های کاملتری هستن هرکدوم رو تست کردم بهتر بود و جواب داد بعدن اینجا قرار میدم !
در ضمن میتونید تجهیزات یا روترهایی با قابلیت لود بالانسر بخرید توی سایت های فروشگاهی قیمت هاشون هست یعنی فقط میکروتیک نیست که اینکارو انجام میده!
چند مدل tp link هستن که کارشون فقط همینه !
morteza_mombeini
09-04-2020, 16:28
مثلا adsl و 4g
این آموزشی که براتون میفرستم از انجمن همسایست و یه مشکلی که داره اینکه فقط روی وایفای نمیفرسته !
یعنی از طریق لن میتونید خروجی دو اینترنت رو بگیرید حتی من و بقیه هم توی تاپیک بهش گفتیم ولی کدی نذاشت که وایفای هم از دو اینترنت استفاده کنه !
ولی چندتا لینک توی انجمن میکروتیک هست انگار آموزش های کاملتری هستن هرکدوم رو تست کردم بهتر بود و جواب داد بعدن اینجا قرار میدم !
در ضمن میتونید تجهیزات یا روترهایی با قابلیت لود بالانسر بخرید توی سایت های فروشگاهی قیمت هاشون هست یعنی فقط میکروتیک نیست که اینکارو انجام میده!
ممنون بابت ارسال لینک اموزش
چطور از طریق وای فای نمیشه؟ وقتی کابل کامپیوتر رو بزنیم به اکسس پوینت همون میشه به جای اینکه کامپیوتر ازش پهنای باند بگیره اکسس پوینت اینکارو میکنه ، احتمالا روی وای فای خود میکروتیک نشه ولی روی خروجی ها باید کار بده البته من هنوز امتحان نکردم
ممنون بابت ارسال لینک اموزش
چطور از طریق وای فای نمیشه؟ وقتی کابل کامپیوتر رو بزنیم به اکسس پوینت همون میشه به جای اینکه کامپیوتر ازش پهنای باند بگیره اکسس پوینت اینکارو میکنه ، احتمالا روی وای فای خود میکروتیک نشه ولی روی خروجی ها باید کار بده البته من هنوز امتحان نکردم
نه منظور این نیست که کلا نشه !
اون دوستمون توی آموزش فقط خروجی رو داد به پورت 3 برای همین روی وایفای ادغام نمیشه !
اره حرفت درسته که اگر خروجی lan3 رو بدیم به یه اکسس پوینت دیگه حله!
من وقت کردم یه آموزش خوب میزارم
ترکیبی از ادغام و این
آموزش زمانبندی خاموش/روش شدن خودکار Wifi در روتر های میکروتیک Wifi scheduler mikrotik ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یعنی adsl و 4g شبانه رو ادغام میکنم روی وایفای میفرستم !بعد با استفاده از آموزش بالا به جای خاموش کردن وایفای دستور غیرفعال سازی پورت لن 1 یا 2 رو میدیم
به این صورت که ساعت 1 شب ورودی مودم i60 به میکروتیک برای نت شبانه فعال بشه لن شماره 1 > و لن 2 که adsl هست غیرفعال بشه !
تا ساعت 11 صبح دوباره لن 1 غیرفعال بشه از مودم i60 > لن 2 که adsl هست فعال بشه !
این ترکیب برای اعضای خانواده خیلی عالی هست و مجبور نیستن هی دستی وایفای عوض کنن!:goatee:
vahid681`
09-04-2020, 19:00
مثلا adsl و 4g
ممنونم بابت ارسال آموزش
آیا میشه برای خروجی وایفای از روتر وایرلس دیگه استفاده کنیم و از lan3 خروجی نت رو بدیم به به ورودی wanروتر وایرلس و استفاده کنیم
فرمودین تی پی لینک روترهایی با قابلیت لود بالانسر داره میتونید چند نمونه ذکر بفرمائین و ایا میکروتیک خوبه یا اینها
و برای ادغام دو خط با کمترین هزینه و بهترین کیفیت کدوم مدل میکروتیک خوبه اگر مقدور باشه لینک ارسال بفرمائین
سپساس از راهنمائی
ممنونم بابت ارسال آموزش
آیا میشه برای خروجی وایفای از روتر وایرلس دیگه استفاده کنیم و از lan3 خروجی نت رو بدیم به به ورودی wanروتر وایرلس و استفاده کنیم
فرمودین تی پی لینک روترهایی با قابلیت لود بالانسر داره میتونید چند نمونه ذکر بفرمائین و ایا میکروتیک خوبه یا اینها
و برای ادغام دو خط با کمترین هزینه و بهترین کیفیت کدوم مدل میکروتیک خوبه اگر مقدور باشه لینک ارسال بفرمائین
سپساس از راهنمائی
درود جواب سوال اول در پست قبلی داده شد که بله قطعاً میشه
این مدل ها
ببینید چندتا نکته ذکر کنم
اولا من خودم فقط میکروتیک داشتم راجب دستگاهی که نداشتم نمیتونم نظر بدم !
شما سعی کن هرچی انتخاب کردی توی یوتیوب حتما بررسیش رو ببینی !که به نقاط ضعفش پی ببری !
من خودم hap lite دارم از میکروتیک که خریدم 150 تومان الان که نزدیک 400-500!
نکته اصلی اینکه شما میخوای چی و با چی ادغام کنی؟
مثلا اگر دوتا adsl هست خوب همین مدل هپ لایت خوبه !
یا مثلا بعضی سوییچ های میکروتیک دو سیستم عامل دارن یا dualboot هستن
هم سیستم عامل روتر رو دارن و هم سوییچ که برای ادغام ما نیاز به router os داریم
ولی اگر شما دوتا لاین داری که قوی هستن مثل دوتا فیبر یا مودم های i60 با اینترنت وایرلس اختصاصی که سرعت بالایی دارن دوتا نکته رو باید در نظر بگیری !
اول اینکه دستگاهی که میخوای بگیری حتما گیگابیتی خروجی بده که اغلب هستن !
دوما اینکه cpu قوی داشته باشه که بتونه این حجم از اینترنت رو ادغام کنه بدون افت سرعت !
morteza_mombeini
09-04-2020, 20:08
فقط یه چیز ایا حجم مصرفی از هر دو اینترنت به یه اندازه کم میشه یا بستگی به سرعتشون داره؟ چه جوریاس؟ مثلا اگر یکی ۱۰ مگ باشه و یکی ۲۰ مگ و ما یک گیگ مصرف کنیم از هر کدوم نیم گیگ کم میشه یا از هر کدوم یک گیگ ؟
فقط یه چیز ایا حجم مصرفی از هر دو اینترنت به یه اندازه کم میشه یا بستگی به سرعتشون داره؟ چه جوریاس؟ مثلا اگر یکی ۱۰ مگ باشه و یکی ۲۰ مگ و ما یک گیگ مصرف کنیم از هر کدوم نیم گیگ کم میشه یا از هر کدوم یک گیگ ؟
والا اونجا خودش گفت مساوی ولی شما در نظر بگیرید که اینترنتشون دوتاش یک سرعت میداد
من آخرین باری که ای متود تست کردم i60 با adsl بود
از هردو هرچی میتونست پهنای باند میکشید!
خب شما فرض کن مثلا با همراه اول بالای 10 مگابایت بر ثانیه و با adsl مثلا 600-700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنی خب معلومه ترافیک به صورت مساوی کم نمیشه !
البته میشه یه لیمیتی برای هر دو مشخص کرد که فرضاً از هرکدوم مقدار مشخصی اینترنت بگیره و یک لاین رو اورلود نکنه !
اگر مد نظرته که مشخص کنی ترافیک به صورت مساوی کم بشه باید یخورده تخصصی تر توی میکروتیک کد نویسی کنی براش!
و اینکه فکر کنم مدل های tp link که فقط کارشون همین لود بالانس هست همچین آپشنایی رو داشته باشه !
vahid681`
09-04-2020, 21:37
درود جواب سوال اول در پست قبلی داده شد که بله قطعاً میشه
این مدل ها
ببینید چندتا نکته ذکر کنم
اولا من خودم فقط میکروتیک داشتم راجب دستگاهی که نداشتم نمیتونم نظر بدم !
شما سعی کن هرچی انتخاب کردی توی یوتیوب حتما بررسیش رو ببینی !که به نقاط ضعفش پی ببری !
من خودم hap lite دارم از میکروتیک که خریدم 150 تومان الان که نزدیک 400-500!
نکته اصلی اینکه شما میخوای چی و با چی ادغام کنی؟
مثلا اگر دوتا adsl هست خوب همین مدل هپ لایت خوبه !
یا مثلا بعضی سوییچ های میکروتیک دو سیستم عامل دارن یا dualboot هستن
هم سیستم عامل روتر رو دارن و هم سوییچ که برای ادغام ما نیاز به router os داریم
ولی اگر شما دوتا لاین داری که قوی هستن مثل دوتا فیبر یا مودم های i60 با اینترنت وایرلس اختصاصی که سرعت بالایی دارن دوتا نکته رو باید در نظر بگیری !
اول اینکه دستگاهی که میخوای بگیری حتما گیگابیتی خروجی بده که اغلب هستن !
دوما اینکه cpu قوی داشته باشه که بتونه این حجم از اینترنت رو ادغام کنه بدون افت سرعت !
من میخوام دو تا i60 رو باهم ادغام کنم
morteza_mombeini
10-04-2020, 08:04
والا اونجا خودش گفت مساوی ولی شما در نظر بگیرید که اینترنتشون دوتاش یک سرعت میداد
من آخرین باری که ای متود تست کردم i60 با adsl بود
از هردو هرچی میتونست پهنای باند میکشید!
خب شما فرض کن مثلا با همراه اول بالای 10 مگابایت بر ثانیه و با adsl مثلا 600-700 کیلوبایت برثانیه دانلود میکنی خب معلومه ترافیک به صورت مساوی کم نمیشه !
البته میشه یه لیمیتی برای هر دو مشخص کرد که فرضاً از هرکدوم مقدار مشخصی اینترنت بگیره و یک لاین رو اورلود نکنه !
اگر مد نظرته که مشخص کنی ترافیک به صورت مساوی کم بشه باید یخورده تخصصی تر توی میکروتیک کد نویسی کنی براش!
و اینکه فکر کنم مدل های tp link که فقط کارشون همین لود بالانس هست همچین آپشنایی رو داشته باشه !
بعد یه چیز : اگر سرعت رو مساوی در نظر بگیریم وقتی یک گیگ مصرفمون باشه ایا یک گیگ مصرفی بین هر دو تقسیم میشه یا از هر کدوم یک گیگ مصرف میکنه؟ اگر اینطور باشه که کاربری با مصرف ۱۰۰ گیگ در ماه باید دوبرابر پول اینترنت بده یعنی ماهی ۲۰۰ گیگ باید بخره که به صرفه نیست
دوستان در حال حاضر در ساختمان های تازه ساز برای کابل کشی چه کاری انجام میدن برای اینترنت و شبکه هوشمند داخل خانه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من میخوام دو تا i60 رو باهم ادغام کنم
خب هپ لایت برای شما مناسب نیست پورتاش 100 مگ هستن باید میکروتیکی بگیری که پورت های گیگابیتی داشته باشه مدل های بالاتر
یا لود بالانسر تخصصی بگیری بررسی اون مدلی که بهتون معرفی کردم رو چک کنید که چطوره!
بعد یه چیز : اگر سرعت رو مساوی در نظر بگیریم وقتی یک گیگ مصرفمون باشه ایا یک گیگ مصرفی بین هر دو تقسیم میشه یا از هر کدوم یک گیگ مصرف میکنه؟ اگر اینطور باشه که کاربری با مصرف ۱۰۰ گیگ در ماه باید دوبرابر پول اینترنت بده یعنی ماهی ۲۰۰ گیگ باید بخره که به صرفه نیست
نه دیگه مساوی تقسیم میشه نیم گیگ از هرکدوم اگر سرعت برابر باشه!
خب شما 1 گیگ داری دانلود میکنی تقریبا همونقدر از بستت کم میشه !
نمیاد که دوبار دانلودش کنه !
دوستان در حال حاضر در ساختمان های تازه ساز برای کابل کشی چه کاری انجام میدن برای اینترنت و شبکه هوشمند داخل خانه
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیدم تو شهرهای بزرگ پریز دوتایی تلفن و لن دارن تو منازل تازه ساخت استفاده میکنن و خروجیش میبرن توی جعبه تقسیم داخل واحد !
اگر کسی استفاده کرده از دوستان عکس بزاره!
morteza_mombeini
10-04-2020, 18:59
نه دیگه مساوی تقسیم میشه نیم گیگ از هرکدوم اگر سرعت برابر باشه!
خب شما 1 گیگ داری دانلود میکنی تقریبا همونقدر از بستت کم میشه !
نمیاد که دوبار دانلودش کنه !
نمیدونم والا فقط با تست مشخص میشه اما فکر کنم از هر دو همونقدر کم کنه و نصف نشه .
راستی مودم i60 که داری خروجیش از میکروتیکه یا مستقیم به سیستمت وصله ؟ اگر خروجی رو از میکروتیک میگیری بی زحمت یه تست با اسپید تست از سرور داخل برام بزار اگرم غیر از اینه که هیچ .
نمیدونم والا فقط با تست مشخص میشه اما فکر کنم از هر دو همونقدر کم کنه و نصف نشه .
راستی مودم i60 که داری خروجیش از میکروتیکه یا مستقیم به سیستمت وصله ؟ اگر خروجی رو از میکروتیک میگیری بی زحمت یه تست با اسپید تست از سرور داخل برام بزار اگرم غیر از اینه که هیچ .
داداش تست کردم از اون بابت خیالت راحت یک عمر دوستان متخصص با میکروتیک این کارو انجام میدن !
قرار نیست که 1 گیگ رو دوبار دانلود کنه !اصلا میشه همچین چیزی؟:laughing:
I60 مستقیم به سیستم خودمه !
و یکی دیگه خروجی هاش میره برا میکروتیک که روی وایفای ساعت مشخص خاموش روشن کنه
شب تست میگیرم برات
morteza_mombeini
10-04-2020, 21:51
داداش تست کردم از اون بابت خیالت راحت یک عمر دوستان متخصص با میکروتیک این کارو انجام میدن !
قرار نیست که 1 گیگ رو دوبار دانلود کنه !اصلا میشه همچین چیزی؟:laughing:
I60 مستقیم به سیستم خودمه !
و یکی دیگه خروجی هاش میره برا میکروتیک که روی وایفای ساعت مشخص خاموش روشن کنه
شب تست میگیرم برات
فقط تست که میگیری همزمان تست مستقیم مودم رو هم بگیر حتما با اسپیدتست و از سرور داخل هم باشه چون برای من متفاوته میخام ببینم مال تو هم همینجوره یا نه
فقط تست که میگیری همزمان تست مستقیم مودم رو هم بگیر حتما با اسپیدتست و از سرور داخل هم باشه چون برای من متفاوته میخام ببینم مال تو هم همینجوره یا نه
خب روتر میکروتیک من گیگابیتی نیست !مطمعنن سرعت نصف میشه !
100 مگ هست !
نهایت 7-8 مگابایت میتونه از i60 سرعت بگیره !
در صورتی که i60 از پورت wan به کامپیوتر گیگابیتی هست اینم تستش
باید روتر گیگابیتی داشته باشید تا سرعت ها برابر باشند!
morteza_mombeini
11-04-2020, 09:18
خب روتر میکروتیک من گیگابیتی نیست !مطمعنن سرعت نصف میشه !
100 مگ هست !
نهایت 7-8 مگابایت میتونه از i60 سرعت بگیره !
در صورتی که i60 از پورت wan به کامپیوتر گیگابیتی هست اینم تستش
باید روتر گیگابیتی داشته باشید تا سرعت ها برابر باشند!
مشکل منم دقیقا همینه ولی نباید اینطور باشه .تا زمانی که پهنای باند کمتر از 100 مگ باشه باید سرعت ها برابر باشند ولی مثلا زمانی که 50 مگ پهنای بانده چرا توی روتر مگابیتی باید بشه مثلا 30 مگ ؟ اونم وقتی هیچ باری روش نیست ؟ اینجا من مشکلمو کامل توضیح دادم نگاه کن ببین برا من چه جوریه :
RyanMiler
11-04-2020, 10:13
اما اگر شما بخواید همین کار رو با تجهیزات مخصوص به اسم لود بالانسر انجام بدید باید میلیونی خرج کنید !
درود نیما جان مرسی از مطالب مفید و قشنگت میشه لطفا برای من هم بفرستی؟ ممنونت میشم دوست عزیز.
مشکل منم دقیقا همینه ولی نباید اینطور باشه .تا زمانی که پهنای باند کمتر از 100 مگ باشه باید سرعت ها برابر باشند ولی مثلا زمانی که 50 مگ پهنای بانده چرا توی روتر مگابیتی باید بشه مثلا 30 مگ ؟ اونم وقتی هیچ باری روش نیست ؟ اینجا من مشکلمو کامل توضیح دادم نگاه کن ببین برا من چه جوریه :
درود نیما جان مرسی از مطالب مفید و قشنگت میشه لطفا برای من هم بفرستی؟ ممنونت میشم دوست عزیز.
نه دیگه سرعت ها چرا باید برابر باشند؟
اولا اینکه میگن فلان روتر 100 مگابیت هست پورتاش دلیل نمیشه نهایت سرعت رو دراختیارت بزار که میشه مثلا 12 مگابایت!چون اون یچیز آزمایشگاهی که روش درج شده و به نوعی تبلیغاتی !مگر روتری که گیگابیت هست نهایت سرعت رو در اختیارت میزاره ؟
بلاخره رم و پردازنده محدودی دارند من همین i60رو به دی لینک 2750 بزنم بالای 3-4 مگابایت اینترنت نمیده :weird:
فرستادم براتون !
morteza_mombeini
11-04-2020, 17:38
نه دیگه سرعت ها چرا باید برابر باشند؟
اولا اینکه میگن فلان روتر 100 مگابیت هست پورتاش دلیل نمیشه نهایت سرعت رو دراختیارت بزار که میشه مثلا 12 مگابایت!چون اون یچیز آزمایشگاهی که روش درج شده و به نوعی تبلیغاتی !مگر روتری که گیگابیت هست نهایت سرعت رو در اختیارت میزاره ؟
بلاخره رم و پردازنده محدودی دارند من همین i60رو به دی لینک 2750 بزنم بالای 3-4 مگابایت اینترنت نمیده :weird:
فرستادم براتون !
پس چطور وقتی مودم مگابیتی به روترم وصل میکنم تا 100 مگ رو به راحتی میده ؟
پس چطور وقتی مودم مگابیتی به روترم وصل میکنم تا 100 مگ رو به راحتی میده ؟
دلیلشون احتمالا تفاوت چیپست هاست و اینکه چطور همچین مواردی رو هندل میکنن
یکی میتونه سرعت وعده داده شده تبلیغاتی رو ارائه بده دیگری نمیتونه !
vahid681`
16-04-2020, 20:00
مثلا adsl و 4g
سلام و عرض ادب
تو همون سایت همسایه طریقه استفاده از لن و وایرلس رودی اخرین مطلب قرار دادم که میتونید خروجی رو روی هر و وایرلس و لن همزمان داشته باشین . با تشکر
shaahani
28-06-2020, 23:49
اما خب متاسفانه این مورد به سخت افزار ربط زیادی داره، یعنی شاید فقط بحث سرعت پورت نباشه
بحث سرعت پردازنده هم هست، روتر های میکروتیک هر داده ای که توشون وارد میشه، داخل کلی چرخه های مختلف میشه تا خارج بشه، دستگاه ساده ای نیست که ترافیک راحت از یکطرف وارد بشه و اون طرف دیگه خارج بشه که فقط سرعت خود پورت مطرح باشه.
برای تست پیشنهاد میکنم آی پی کامپیوتر خودتون رو فست ترک، فوروارد کنید در بخش فایروال میکروتیک، هیچ تنظیم اضافه ای روش نزنید.
اینجوری داده هایی که به مقصد سیستم شما میان، از داخل یکسری از بخش ها رد نمیشن، بعد سرعتتون رو با زمانی که بطور معمولی میکروتیک در میان راه هست،و این قانون رو اضافه نکرده بودید، مقایسه کنید، ببینید تفاوتی دیده میشه یا نه...
من مودم B525 دارم که بعضی وقت ها خودش تنها سرعتش به 180 مگابیت برثانیه هم رسیده .
حالا اومدم اون رو به همراه بعضی تجهیزات دیگه به یک روتر 36 هسته ای (دوازده پورت گیگابیتی) میکروتیک وصل کردم ،
بعد روترم باز رفته به یک سویچ تک هسته ای میکروتیک که تک هسته اش مقدار 800 مگاهرتز بیشتر نیست، اما یک سویچ 24 پورت هست به اضافه چهارتا پورت فیبرنوری، که همه پورت هاش گیگابیتی هستن.
حالا سیستم هایی که به این سویچ وصل هستن، حداکثر سرعت اون مودم B525 رو میتونن دریافت کنن و سرعتشون به بالای 180 مگابیت هم بعضی وقت ها بصورت نادر رسیده (معمولا بطور متوسط همون 100 الی 120 مگابیت "12.5 مگا بایت") رو دریافت میکنن، با اینکه داده هاشون دو باز از توی میکروتیک رد میشه، ولی خوب همه پورت ها گیگابیتی هست.
اما خب متاسفانه این مورد به سخت افزار ربط زیادی داره، یعنی شاید فقط بحث سرعت پورت نباشه
بحث سرعت پردازنده هم هست، روتر های میکروتیک هر داده ای که توشون وارد میشه، داخل کلی چرخه های مختلف میشه تا خارج بشه، دستگاه ساده ای نیست که ترافیک راحت از یکطرف وارد بشه و اون طرف دیگه خارج بشه که فقط سرعت خود پورت مطرح باشه.
برای تست پیشنهاد میکنم آی پی کامپیوتر خودتون رو فست ترک، فوروارد کنید در بخش فایروال میکروتیک، هیچ تنظیم اضافه ای روش نزنید.
اینجوری داده هایی که به مقصد سیستم شما میان، از داخل یکسری از بخش ها رد نمیشن، بعد سرعتتون رو با زمانی که بطور معمولی میکروتیک در میان راه هست،و این قانون رو اضافه نکرده بودید، مقایسه کنید، ببینید تفاوتی دیده میشه یا نه...
من مودم B525 دارم که بعضی وقت ها خودش تنها سرعتش به 180 مگابیت برثانیه هم رسیده .
حالا اومدم اون رو به همراه بعضی تجهیزات دیگه به یک روتر 36 هسته ای (دوازده پورت گیگابیتی) میکروتیک وصل کردم ،
بعد روترم باز رفته به یک سویچ تک هسته ای میکروتیک که تک هسته اش مقدار 800 مگاهرتز بیشتر نیست، اما یک سویچ 24 پورت هست به اضافه چهارتا پورت فیبرنوری، که همه پورت هاش گیگابیتی هستن.
حالا سیستم هایی که به این سویچ وصل هستن، حداکثر سرعت اون مودم B525 رو میتونن دریافت کنن و سرعتشون به بالای 180 مگابیت هم بعضی وقت ها بصورت نادر رسیده (معمولا بطور متوسط همون 100 الی 120 مگابیت "12.5 مگا بایت") رو دریافت میکنن، با اینکه داده هاشون دو باز از توی میکروتیک رد میشه، ولی خوب همه پورت ها گیگابیتی هست.
درود حرفتون کاملا صحیح هست استاد
نمونش روتر بنده هست
مدل hap lite
که مدل ساده و ارزانترین میکروتیک هست
پردازندش به دلیل حجم ترافیک ورودی که از سمت مودم b612 میاد زیر بار لود کامل میره و خوب نمیتونه تحلیل کنه !
به دلیل افزایش قیمت هم فعلا توان خرید روتر قوی تر ندارم :D
morteza_mombeini
30-06-2020, 10:02
بله حتما تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
درود بر دوست گرامی
نیاز به راهنمایی داشتم این پرینت کانفیگ بنده هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی داشتم طبق آموزش زیر ترافیک یو تیوب رو از کلاینت l 2 t p خودم رد کنم
هم برای توییتر و ....
اما در بخشی که ایشون بعد از تنظیم dns و هدایت اون به کلاینت v p n از سایت های فیس بوق و توییتی و... nslookup میگیرین بنده به جای آدرس اصلی همچنان به ip پیوندها میخورم !
این در صورتی که قبلا ترافیک تلگرام رو از طریق آموزش دیگرشون به خوبی رد کردم !
لطفا اگر متود بهتری دارید راهنمایی بفرمایید با تشکر
morteza_mombeini
06-07-2020, 13:41
سلام تست کردم متاسفانه نه تنها تاثیری دیده نشد بلکه سرعت به طرز چشمگیری کاهش پیدا کرد و در نهایت استاپ شد .من مودم مبین نت و ایرانسلم هر دو سرعتشون وقتی که مستقیم به کامپیوتر وصل میشن 40 مگ هست ولی وقتی به روتر وصل میشن ایرانسل چون پورت مودمش مگابیتی هست همون 40 رو به روتر میده ولی مبین نت نصف میشه و حدود 22 مگ میچرخه .این مورد فکر نکنم اصلا ارتباطی به روتر و پردازندش داشته باشه چون وقتی هم که مستقیم به کامپیوتر وصل میکنم مودمو اگر کارت شبکه رو روی 100 مگ تنظیم کنم باز هم همین اتفاق میفته .در نتیجه اگر مودم گیگابیتی هست اصلا نباید به روتر یا کارت شبکه ای که مگابیتی هست وصل بشه
shaahani
07-07-2020, 23:54
درود بر دوست گرامی
نیاز به راهنمایی داشتم این پرینت کانفیگ بنده هست
...
این در صورتی که قبلا ترافیک تلگرام رو از طریق آموزش دیگرشون به خوبی رد کردم !
لطفا اگر متود بهتری دارید راهنمایی بفرمایید با تشکر
متود درسته، شما تنظیماتی که گفته شده رو انجام ندادین.
DoH رو ست کنید، میتونید از لینک زیر برای تنظیم استفاده کنید.
ضمن اینکه سرور های DoH توی ایران به کلی فیلتر شدن، پس شما بهتره همین دیتای DoH رو هم توی تانل بفرستید.
من هیچ تنظیم پالیسی بیس روتینگی توی کانفیگ های شما ندیدم
درضمن، شما فقط اگه DoH رو تنظیم کنید، حتی اگه ترافیک یوتیوب رو هم کاملا تونل نکنید، بازهم تا حدودی میتونید با چندبار رفرش کردن، ویدیوهای یوتیوب رو مشاهده کنید اما خب اگه کارتون رو کامل انجام داده باشید مشکلی نخواهید داشته به هیچ عنوان.
باید در ابتدا ترافیک DNS خودتون رو به سلامت به سرور برسونید، حالا چه از طریق تانل باشه، چه اینکه از DoH خالی استفاده کرده باشید.
ترمینال رو در وین باکس باز کنید و وب سایت یوتیوب رو پینگ کنید، هرزمان آی پی واقعی دریافت کردید، در اون لحظه مسئله اولتون یعنی عبور سلامت داده های DNS حل شده.
راه حل و متود ساده ای وجود نداره، باید آموزش کلی در مورد روتر میکروتیک ببینید و درک کاملی از بیسک شبکه داشته باشد، همینطور دقیقا بدونید یک داده وقتی وارد روتر میشه چه مسیری رو طی میکنه تا بتونید روتر رو به صورت دلخواه خودتون برنامه ریزی کنید.
درحال حاضر شما یک تنظیم شخصی، مطابق با نیاز های شخصی خودتون انجام دادین از طرف دیگه میخواین دقیقا یک تنظیم دیگه رو از روی آموزش کپی کنید و به تنظیم اولیه خودتون اضافه کنید، که این باعث تداخل میشه، باید اطلاعاتون کامل باشه تا بتونید کانفیگ دلخواه بزنید، در غیر اینصورت کپی کردن تمام آموزش ها توی تنظیماتتون و اضافه کردن بعضی تنظیمات دلبخواه، تا زمانی که تسلط کافی نداشته باشید ممکن نیست و درنتیجه به این صورت اگه جلو برید هیچوقت نمی تونید دستگاه رو تنظیم کنید.
ترافیک تلگرام رو تنها به این دلیل میتونید به سادگی از تونل رد کنید که سرورهای تلگرام رنج آی پی های ثابت دارن و به سادگی میتونید اونها رو وارد یک آدرس لیست کنید و خلاص.
اما وقتی صحبت از بازکردن سایت های یوتیوب و فیسبوک میشه، دیگه اصلا به این سادگی ها نیست و تنظیم روتر بصورتی که دقیقا اون هدفش شما رو تامین کنه، دانش زیادی طلب میکنه.
شما میتونید کل ترافیک پورت های 80 و 443 و 53 رو به داخل تونل بفرستید برای شروع، بعد فقط یک آدرس لیست ثابت از آی پی های سرورهای ایرانی درست کنید و اون آدرس ها رو مجزا کنید و بگید اگه مقصد داده ای یکی از این آدرس ها بود، داده رو داخل تونل نفرست.
تا بعدا به مرور که سطح دانشتون بالاتر رفت، تنظیم بهتری انجام بدین.
این رنج تقریبا آی پی های ایران رو در بر میگیره و میتونید یک لیست دایرکت درست کنید و اونها رو توش وارد کنید.
در ترمینال وارد کنید:
/ip firewall address-list
سپس
سلام
مدل RB2011UiAS-2HnD-IN برای ترکیب دوتا i60 خوب هست؟ سی پی یوش کم نمیاره؟
سلام
سلام خوبه زیاد هم هست :D منتها ترکیب چی میخواهی بزنی کدام اپراتورها هدف از ترکیب کردن چیه؟
سلام خوبه زیاد هم هست :D منتها ترکیب چی میخواهی بزنی کدام اپراتورها هدف از ترکیب کردن چیه؟
2 تا 480 گیگ ایرانسل دارم، میخوام همون دوتا رو بزنم، یه دونه هم از این مودمهای 4.5G قطری دارم، گه گاهی اونم بیارم تو مدار:D:D:D ببینم سرعتم چطور میشه.
2 تا 480 گیگ ایرانسل دارم، میخوام همون دوتا رو بزنم، یه دونه هم از این مودمهای 4.5G قطری دارم، گه گاهی اونم بیارم تو مدار:D:D:D ببینم سرعتم چطور میشه.
خوب در مجموع دوتای ایرانسل پهنای باند یکی رو بهت میده و سرعت هر دوتا تجمیع نمیشه در صورتی که شما رایتل +ایرانسل یا مبین نت ترکیب کنی سرعتتون بالا میره اونهم برای کانکشن بالا نه تک کانکشن
در حالت استریم انلاین نظیر سایتهای یوتوب هم از ی مودم استفاده میکنه
فقط از سایتهای که کانکشن 16به بالا دارن میتونی دانلود همزمان 5تا 10فایل بزنی دانلود که تجمیع کنه و تا جای میتونه بکشه
هزینه بیخودی برای روتر نکن
ضمنا اگر بلد نباشی کانفینگ روتر هم جدا به هزینه هات اضافه کن
hooshmandkia
12-07-2020, 21:24
سلام
سلام. برای لود بالانس شاید مناسب باشه ولی اگر بخواهید مثلا وی پی ان بزنید یا پردازش سنگین انجام بدبد چون سی پی یوش تک هسته ای هست مناسب نیست. وای فای 5Ghz هم نداره. پیشنهاد میکنم hAp ac2 که قیمتی پایینتر از این مدل داره و یا با هزینه بیشتر مدل RB4011iGs+5HacQ2HnD را تهیه کنید.
خوب در مجموع دوتای ایرانسل پهنای باند یکی رو بهت میده و سرعت هر دوتا تجمیع نمیشه در صورتی که شما رایتل +ایرانسل یا مبین نت ترکیب کنی سرعتتون بالا میره اونهم برای کانکشن بالا نه تک کانکشن
در حالت استریم انلاین نظیر سایتهای یوتوب هم از ی مودم استفاده میکنه
فقط از سایتهای که کانکشن 16به بالا دارن میتونی دانلود همزمان 5تا 10فایل بزنی دانلود که تجمیع کنه و تا جای میتونه بکشه
هزینه بیخودی برای روتر نکن
ضمنا اگر بلد نباشی کانفینگ روتر هم جدا به هزینه هات اضافه کن
سلام.
دوتا ایرانسل رو هم تجمیع میکنه.(ایرانسل تو منطقه ما وسعش در همین حده :biggrin::biggrin::biggrin:)
سلام. برای لود بالانس شاید مناسب باشه ولی اگر بخواهید مثلا وی پی ان بزنید یا پردازش سنگین انجام بدبد چون سی پی یوش تک هسته ای هست مناسب نیست. وای فای 5Ghz هم نداره. پیشنهاد میکنم hAp ac2 که قیمتی پایینتر از این مدل داره و یا با هزینه بیشتر مدل RB4011iGs+5HacQ2HnD را تهیه کنید.
سلام، فقط میخوام لود بالانس باشه، خروجیش رو میدم به یه سیسکو. پردازش سنگینی هم ندارم، برای مصرف تو خونه میخوام.
ata.royalfalcon
17-07-2020, 15:43
سلام.
دوتا ایرانسل رو هم تجمیع میکنه.(ایرانسل تو منطقه ما وسعش در همین حده :biggrin::biggrin::biggrin:)
هردو سیمکارت بنام خودتون هست ؟ آخرین باری که با دوسیمکارت ایرانسل تست کردم سرعت نصف میشد و دوبرابر نمیشد .
عکس زیر هم تجمیع سه اینترنت هست .
wan1 = ایرانسل هست و مودم هم B528 که خودش هم دو باند 3و 7 رو تجمیع میکنه .
wan2 = همراه اول .
wan3 = شبانه مبین نت هست .
هردو سیمکارت بنام خودتون هست ؟ آخرین باری که با دوسیمکارت ایرانسل تست کردم سرعت نصف میشد و دوبرابر نمیشد .
عکس زیر هم تجمیع سه اینترنت هست .
wan1 = ایرانسل هست و مودم هم B528 که خودش هم دو باند 3و 7 رو تجمیع میکنه .
wan2 = همراه اول .
wan3 = شبانه مبین نت هست .
بله، هر دو خط به نام خودم هست و تو فاصله یک ماه از هم خریدمشون.
در کل نباید سرعت شما نصف بشه، شما دوتا سرویس مجزا با قرارداد و هزینه مجزا و مستقل از هم گرفتید. پهنای باند اشتراکی که نخریدید که تقسیم کنه بین مودمهاتون.
ata.royalfalcon
19-07-2020, 05:53
بله، هر دو خط به نام خودم هست و تو فاصله یک ماه از هم خریدمشون.
در کل نباید سرعت شما نصف بشه، شما دوتا سرویس مجزا با قرارداد و هزینه مجزا و مستقل از هم گرفتید. پهنای باند اشتراکی که نخریدید که تقسیم کنه بین مودمهاتون.
ممنون . امکانش هست تست دیگه ای بذارید فقط با یک سیمکارت ؟
برای شب سعی میکنم تست تک سیم و دوسیم(یکیش رو مبین نت میذارم) قرار بدم.
hooshmandkia
19-07-2020, 14:36
سلام، فقط میخوام لود بالانس باشه، خروجیش رو میدم به یه سیسکو. پردازش سنگینی هم ندارم، برای مصرف تو خونه میخوام.
سلام. من خودم هم hap ac دارم که سی پی یو تک هسته ای داره و هم hap ac2 که 4 هسته ای هست. وی پی ان که میزنم سرعت دانلود hap ac بالای 3 مگ که میره سی پی یو %100 میشه ولی برای hap ac2 حداکثر %20 هست. هنوز تجمیع را تست نکردم ولی بهتره قبل از خرید از استاد شاهانی و دوستانی که تست کردن مشورت بگیرید.
آره حق با شماست!!! سرعت میاد پایین.:ohno:
cpu رو هم چک کردم، 20 تا 25 درصد بیشتر لود نمیشه.
سلام. من خودم هم hap ac دارم که سی پی یو تک هسته ای داره و هم hap ac2 که 4 هسته ای هست. وی پی ان که میزنم سرعت دانلود hap ac بالای 3 مگ که میره سی پی یو %100 میشه ولی برای hap ac2 حداکثر %20 هست. هنوز تجمیع را تست نکردم ولی بهتره قبل از خرید از استاد شاهانی و دوستانی که تست کردن مشورت بگیرید.
سلام، توی خونه تلفن voip دارم، میخوام وقتی بچه ها دارن با تلوبیون کارتون میبینن، کیفیت مکالمه خراب نشه. سنگین ترین مصرفم در همین حده.
یه مادربرد صنعتی دارم، سی پی یو i5 الآن 6 گیگم رم روشه، با 6 تا پورت شبکه گیگابیتی آنبرد، برای اون لایسنس بخرم فکر کنم به صرفه تر باشه. یه کامپیوتر کامله. ولی فکر کنم با همین مدل 2011 کارم راه بیافته، ولی نمیدونم باید کجا بدم که برام ردیفش کنه.
ata.royalfalcon
20-07-2020, 06:24
آره حق با شماست!!! سرعت میاد پایین.:ohno:
ممنون بابت تست .
من قبلاً تست کرده بودم حتی با باندهای متفاوت که بازهم سرعت نصف میشد . ولی با مودمهایی که قابلیت تجمیع دارند مثلاً B528 سرعت افزایش پیدا میکنه .
ممنون بابت تست .
من قبلاً تست کرده بودم حتی با باندهای متفاوت که بازهم سرعت نصف میشد . ولی با مودمهایی که قابلیت تجمیع دارند مثلاً B528 سرعت افزایش پیدا میکنه .
نتیجه گیری شما اینه که، این نصف کردن، به قدرت میکروتیک ربطی نداره. درسته؟ ایراد باید از جای دیگه باشه؟
با دوتا اپراتور متفاوت هم نصف میشه؟ شما تست کردید یا نه؟( من وقت نکردم این مورد رو تست کنم)
ata.royalfalcon
20-07-2020, 08:04
نتیجه گیری شما اینه که، این نصف کردن، به قدرت میکروتیک ربطی نداره. درسته؟ ایراد باید از جای دیگه باشه؟
با دوتا اپراتور متفاوت هم نصف میشه؟ شما تست کردید یا نه؟( من وقت نکردم این مورد رو تست کنم)
نصف شدن سرعت به مبکروتیک ارتباطی نداره . تنها چیزی که تست نکردم این هست که یکی از سیمکارت ها به نام خودم نباشه .
اگر از اپراتور های مختلف باشه سرعت نصف نمیشه و تجمیع میشه مثلاً همراه اول ، ایرانسل ، مبین نت ، رایتل (تست کردم) .
نصف شدن سرعت به مبکروتیک ارتباطی نداره . تنها چیزی که تست نکردم این هست که یکی از سیمکارت ها به نام خودم نباشه .
اگر از اپراتور های مختلف باشه سرعت نصف نمیشه و تجمیع میشه مثلاً همراه اول ، ایرانسل ، مبین نت ، رایتل (تست کردم) .
امشب یه سیم از بچه ها میگیرم و تست میزنم. یه مودم از یه مدل دیگه هم میگیرم، با سیم خودم تست میزنم، ببینیم تغییر مودم تاثیر داره.
امشب یه سیم از بچه ها میگیرم و تست میزنم. یه مودم از یه مدل دیگه هم میگیرم، با سیم خودم تست میزنم، ببینیم تغییر مودم تاثیر داره.
فرقی نکرد، سرعت مثل زمانیه که هردو سیم به نام یک نفره.:jealous:
سلام، روتر 2011 رو با یک روتر قوی عوض کردم، سرعتم رفت بالاتر!!!
روتری که استفاده کردم:
ata.royalfalcon
24-07-2020, 11:57
سلام، روتر 2011 رو با یک روتر قوی عوض کردم، سرعتم رفت بالاتر!!!
روتری که استفاده کردم:
سلام .
هر دو سیمکارت ایرانسل هست ؟ به نام خودتون ؟
سلام .
هر دو سیمکارت ایرانسل هست ؟ به نام خودتون ؟
بله، این همون سیمکارتهاییه که اولین بار باهاشون تست گرفتم و شما فرمودید دوباره با یک سیم بگیرم.
روتر رو که عوض کردم سرعت رفت بالا.
ata.royalfalcon
24-07-2020, 12:43
بله، این همون سیمکارتهاییه که اولین بار باهاشون تست گرفتم و شما فرمودید دوباره با یک سیم بگیرم.
روتر رو که عوض کردم سرعت رفت بالا.
ممنون تستهایی که گرفتید .
مدل اون روتر چی هست ؟
ممنون تستهایی که گرفتید .
مدل اون روتر چی هست ؟
خواهش میکنم.
یه کامپیوتر صنعتیه، روش سیستم عامل میکروتیک رو ریختم.
الآن سی پی یوی i5-3210m روشه با 4 گیگ رم(البته چون سیستمش x86 هست، 2 گیگش رو بیشتر نمیشناسه)
pedramcyrus
25-07-2020, 21:35
سلام وقت بخیر استادید محترم
چنتا سوال داشتم خدمتتون.
من یه مودم b612 دارم
1- پورت LAN/WAN به چه کاری میاد ؟
2- آیا تنظیمات Qos میشه انجام داد داخل این مودم ؟
3- میشه این مودم رو به یه router میکروتیک bridge کرد و gateway بشه میکروتیک که بشه بحث accounting پیاده سازی کرد ؟
متشکر.
سلام وقت بخیر استادید محترم
چنتا سوال داشتم خدمتتون.
من یه مودم b612 دارم
1- پورت LAN/WAN به چه کاری میاد ؟
2- آیا تنظیمات Qos میشه انجام داد داخل این مودم ؟
3- میشه این مودم رو به یه router میکروتیک bridge کرد و gateway بشه میکروتیک که بشه بحث accounting پیاده سازی کرد ؟
متشکر.
درود
1- کاربرد اون پورت دو منظورست یعنی میتونید اینترنت رو از یک دستگاه دیگه بگیرید و از طریق سایر پورت های یا وایفای این مودم بفرستید برای دیگران WAN
یا یک کامپیوتر به اون وصل کنید و مثل 3 پورت دیگه در حالت شبکه یا lan استفاده کنید
2-خیر
3- بلکه چرا که نشه در پست اول هم خود من تصاویری در این رابطه گذاشتم
در میکروتیک هر چیزی ممکنه کمی نیاز به دانشش هست باید علاقه مند باشی تا فرا بگیری
hooshmandkia
27-07-2020, 11:44
سلام. من تجمیع دو اینترنت td ایرانسل و اینترنت fd ایرانسل با مودم m60 که به پورت usb میکروتیک وصل شده را تست کردم و مجموع سرعت هر دو اینترنت را بهم داد.
متاسفانه انجمن اجازه گذاشتن عکس را بهم نمیده.
سلام. من تجمیع دو اینترنت td ایرانسل و اینترنت fd ایرانسل با مودم m60 که به پورت usb میکروتیک وصل شده را تست کردم و مجموع سرعت هر دو اینترنت را بهم داد.
متاسفانه انجمن اجازه گذاشتن عکس را بهم نمیده.
درود کاربر جدید هستید و تعداد پستاتون کمه
توصیه میشه مراحل کار و توضیحات و لوازم به کار گرفته شده رو در چند پست مجزا بزارید تا تعداد پست هاتون بالا بیاد و بتونید تصویر آپلود کنید
ترجیحاً از آپلود سنتر پیکوفایل استفاده کنید
hooshmandkia
27-07-2020, 18:51
درود کاربر جدید هستید و تعداد پستاتون کمه
توصیه میشه مراحل کار و توضیحات و لوازم به کار گرفته شده رو در چند پست مجزا بزارید تا تعداد پست هاتون بالا بیاد و بتونید تصویر آپلود کنید
ترجیحاً از آپلود سنتر پیکوفایل استفاده کنید
سلام. بله چون تعداد پستام کمه نمیتونم عکس بزارم.
hooshmandkia
27-07-2020, 18:55
میکروتیم مدل hap ac هست و از روش pcc برای لود بالانس استفاده کردم. با تجمیع اینترنت td و fd مجموع سرعت هر دو خط را بهم داد. هر دو سیم کارت هم به اسم یک نفر هست.
hooshmandkia
27-07-2020, 18:59
الان هم تجمیع ۳ خط ایرانسل را تست کردم. ۲ تا اینترنت td ایرانسل و یک اینترنت fd ایرانسل ولی سرعت td ها نصف شد.
shaahani
28-07-2020, 01:07
الان هم تجمیع ۳ خط ایرانسل را تست کردم. ۲ تا اینترنت td ایرانسل و یک اینترنت fd ایرانسل ولی سرعت td ها نصف شد.
روتر با پورت 100 مگابیتی برای تست چنین تجمیع خطوط اینترنت موبایل به نظر من مناسب نیست.
شما باید با یک روتر میکروتیک که حداقل پورت های اون یک گیگابیت هستند این تجمیع رو انجام بدین، اونوقت نتیجه واقعی رو مشاهده میکنید.
بهتره مودم ها از همدیگه تا جای ممکن فاصله داشته باشن و در صورت ممکن به دکل های متفاوتی وصل باشن یا اینکه از اوپراتورهای متفاوت باشن.
hooshmandkia
28-07-2020, 21:36
روتر با پورت 100 مگابیتی برای تست چنین تجمیع خطوط اینترنت موبایل به نظر من مناسب نیست.
شما باید با یک روتر میکروتیک که حداقل پورت های اون یک گیگابیت هستند این تجمیع رو انجام بدین، اونوقت نتیجه واقعی رو مشاهده میکنید.
بهتره مودم ها از همدیگه تا جای ممکن فاصله داشته باشن و در صورت ممکن به دکل های متفاوتی وصل باشن یا اینکه از اوپراتورهای متفاوت باشن.
سلام استاد. مدلش hap ac هست و پورتاش ۱ گیگابیتی هستن ولی سی پی یوش یه مقدار ضعیفه. مدل hap ac2 هم دارم باید با اونم تست کنم.
hooshmandkia
28-07-2020, 21:44
فقط مشکلی که دارم اینه که مودم m60 پورت لن نداره و باید با یو اس بی به میکروتیک وصل بشه یا به صورت وای فای کلاینت. و جالبه که وقتی به پورت یو اس بی hap ac وصل میکنم راحت مودم را به صورت lte شناسایی میکنه و وصل میشه ولی میکروتیک hap ac2 نمیتونه به این صورت وصل بشه. os هر دو میکروتیک هم ورژنشون یکیه.
فقط مشکلی که دارم اینه که مودم m60 پورت لن نداره و باید با یو اس بی به میکروتیک وصل بشه یا به صورت وای فای کلاینت. و جالبه که وقتی به پورت یو اس بی hap ac وصل میکنم راحت مودم را به صورت lte شناسایی میکنه و وصل میشه ولی میکروتیک hap ac2 نمیتونه به این صورت وصل بشه. os هر دو میکروتیک هم ورژنشون یکیه.
شاید با این متود بشه از m60 خروجی لن گرفت ولی خب تا تست نشه اصلا معلوم نمیکنه !
shaahani
28-07-2020, 23:03
با مودمی که خروجی لن نداره، تست لود بالانس فکر نکنم نتیجه درستی بده :blink:
وای فای که قابل اطمینان نیست و ممکنه هر لحظه به هر دلیلی نوسان داشته باشه و سرعت کافی رو تامین نکنه، پورت یو اس بی هم یه مقدار کلا بنظرم قابل اطمینان نیست، علاوه بر مشکلات اتصال، مسئله سرعت هم توش خیلی مطرحه و درواقع فقط واسه کارهای ضروری، دریافت اس ام اس و دستور خاص دادن از طریق اس ام اس به روتر، ارسال وضعیت شبکه و اطلاع رسانی به وسیله روتر برای ما با SMS، همینطور داشتن یک اینترنت حداقلی وقتی لینک های اصلی کابلی اینترنت قطع شدن طراحی و ساخته شده،یا برای فایل شرینگ. کلا فکر نمیکنم سرعت چندان مناسبی از این طریق بشه تامین کرد.
hooshmandkia
29-07-2020, 12:04
با مودمی که خروجی لن نداره، تست لود بالانس فکر نکنم نتیجه درستی بده :blink:
وای فای که قابل اطمینان نیست و ممکنه هر لحظه به هر دلیلی نوسان داشته باشه و سرعت کافی رو تامین نکنه، پورت یو اس بی هم یه مقدار کلا بنظرم قابل اطمینان نیست، علاوه بر مشکلات اتصال، مسئله سرعت هم توش خیلی مطرحه و درواقع فقط واسه کارهای ضروری، دریافت اس ام اس و دستور خاص دادن از طریق اس ام اس به روتر، ارسال وضعیت شبکه و اطلاع رسانی به وسیله روتر برای ما با SMS، همینطور داشتن یک اینترنت حداقلی وقتی لینک های اصلی کابلی اینترنت قطع شدن طراحی و ساخته شده،یا برای فایل شرینگ. کلا فکر نمیکنم سرعت چندان مناسبی از این طریق بشه تامین کرد.
بله حق با شما هست. من چون مودم دیگه ای در دسترس نداشتم به ناچار از این روش برای تست تجمیع ازش استفاده کردم.
شما میتونید کل ترافیک پورت های 80 و 443 و 53 رو به داخل تونل بفرستید برای شروع، بعد فقط یک آدرس لیست ثابت از آی پی های سرورهای ایرانی درست کنید و اون آدرس ها رو مجزا کنید و بگید اگه مقصد داده ای یکی از این آدرس ها بود، داده رو داخل تونل نفرست.
تا بعدا به مرور که سطح دانشتون بالاتر رفت، تنظیم بهتری انجام بدین.
جناب شاهانی من از این روش برای یک خط استفاده کردم و خیلی خوب جواب داد. در حالت تجمیع هم میشه به همین صورت عمل کرد؟
hooshmandkia
29-07-2020, 20:02
تست تجمیع ۲ خط fd ایرانسل (مودم i60 و m60) با یک خط td ایرانسل. به صورت تکی و دوتایی هم تست گرفتم از سرعتشون. متاسفانه سیم کارت غیر از ایرانسل نداشتم که تست کنم. فقط در حالت تجمیع m60 با tdd سرعت افزایش پیدا میکنه.
shaahani
29-07-2020, 23:40
جناب شاهانی من از این روش برای یک خط استفاده کردم و خیلی خوب جواب داد. در حالت تجمیع هم میشه به همین صورت عمل کرد؟
بله میشه، فقط یک مقدار تنظیمات بیشتر میشه
یعنی باید اول روی هرکدام از خط های یک تونل وی پی ان برقرار کنید، مثلا با آی پی، مشخص کنید که داده هر کدام از تونل ها از داخل کدام یک از خطوط رد بشوند.
مثلا آی پی سرور تونل اول 10.10.10.10 هست و آی پی تونل دوم که باید روی خط دوم برقرار بشه 20.20.20.20
ابتدا مثل تصویر پایین دوتا کانکشن وی پی ان می سازید :
بعد از اون دوتا NAT براشون میسازید:
(البته میتونید این دوتا اینترفیس وی پی ان رو توی یک اینترفیس لیست اضافه کنید که مجبور به ساختن دو رول جدا نباشید و با یک رول و یک اشاره همه جا کارتون راه بیفته)
بعد از ساخت وی پی ان، شما باید حتما مشخص کنید که هرکدوم از وی پی ان های شما از روی کدوم یکی از خطوط شما برقرار بشه :
در اینجا میتونید برای گیت وی آی پی مودم رو بدین ویا اگر دستگاه دیگه ای بجز مودم در آن سوی خط نیست، خود پورت رو هم مانند تصویر بالا میتونید انتخاب کنید.
به این صورت مشخص میکنید که تمام داده ها به مقصد هرکدام از سرور های وی پی ان، حتما و حتما از روی یک خط مشخص ارسال شود.
در اینجا دیگه کار تمام هست و شما میتونید لودبالانس مورد نظر خودتون رو پیاده سازی کنید.
ساده ترین لود بالانس اینه که بعد از مارک گذاری داده ها در منگل، شما دوتا گیت وی برای اون روتینگ مارک اضافه کنید مانند تصویر زیر:
یا اگه میخواید حرفه ای تر عمل کنید و هر کانکشن را در زمان برقرار ارتباط مارک کنید، مشابه اون سیستم لود بالانسی که در همین تاپیک به اون اشاره شده، میتونید همون کار رو که برای تمام داده ها انجام دادین در بخش منگل، یکبار دیگه برای داده های خاص که قراره از داخل وی پی ان عبور کنه، انجام بدین و درنهایت دو Route متفاوت برای عبور داده ها از هر کدام از خطوط مانند تصویر زیر ایجاد کنید.
البته اینکه من در مورد لودبالانس دوتا خط صحبت کردم، منظور این نیست که محدودیتی وجود داره، به همین روش شما میتونید صدتا خط رو هم لودبالانس کنید برای عبور از داخل وی پی ان.
شاید با این متود بشه از m60 خروجی لن گرفت ولی خب تا تست نشه اصلا معلوم نمیکنه !
خروجی لن گرفتن اصلا سخت نیست، میشه برای اینکه به کلی وای فای روتر مشغول به این کار نشه، بجای کار با اینترفیس اصلی روتر، اون اینترفیس وای فای مورد نظر را با ساختن چندتا زیرمجموعه مجازی، به چند اینترفیس تقسیم کرد.
با روتر بصورت کلاینت، (مثل یک گوشی که به مودم وصل میشه) با وای فای به مودم مورد نظر کانکت میکنیم.
در مرحله بعدی اون پورت یا پورتهای LAN که میخوایم خروجی مودم ما بشن رو با اینترفیس وای فای مذکور که به مودم وصل شده داخل یک بریج قرار میدیم.
اینطوری تمام دستگاه هایی که به اون پورت های LAN وصل هستن، انگار بصورت مستقیم به وای فای مودم متصل شدن و ارتباطتشون برقرار میشه.
saeed bhz
30-07-2020, 15:47
سلام.وقت بخیر.الان چند روزه که مودم zoltrix من فقط روی ماژول +ADSL2 لینک میده.در صورتیکه من چندین سال از ماژول g.dmt استفاده میکردم.پشتیبانی هم پاسخگو نیست.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
shaahani
30-07-2020, 22:50
سلام.وقت بخیر.الان چند روزه که مودم zoltrix من فقط روی ماژول +ADSL2 لینک میده.در صورتیکه من چندین سال از ماژول g.dmt استفاده میکردم.پشتیبانی هم پاسخگو نیست.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
این تغییرات از طرف آی اس پی شما و مرکز مخابراتی اعمال شده و قابل بازگشت نیست.
g.dmt یک نحوه ارتباطی قدیمی هست و Adsl 2+ شیوه جدید تر که استاندارد فعلی هست، بنابراین وقتی دستگاه ها به حالت جدید تغییر میکنن و فقط روی این حالت قفل میشن دیگه برگشت پیدا نمیکنه. (بعضی از آی اس پی ها ممکنه روش های ارتباطی قدیمی رو همچنان در دستگاه های جدید حفظ کنن، اما معمولا برای بالارفتن کیفیت کارشون، بعد از تعویض دستگاه ها با دستگاه های جدید در مرکز مخابراتی، دیگه به شما اجازه برقراری ارتباط به روش های قدیمی تر رو نمیدن)
ADSL 2 Plus چند حالت داره (A , M و L) که حالت استاندارد اون A هست و توی اون دو استاندارد دیگه سرعت و پهنای باند دانلود بصورت محسوسی پایین میاد.
hooshmandkia
31-07-2020, 15:05
بله میشه، فقط یک مقدار تنظیمات بیشتر میشه
خروجی لن گرفتن اصلا سخت نیست، میشه برای اینکه به کلی وای فای روتر مشغول به این کار نشه، بجای کار با اینترفیس اصلی روتر، اون اینترفیس وای فای مورد نظر را با ساختن چندتا زیرمجموعه مجازی، به چند اینترفیس تقسیم کرد.
با روتر بصورت کلاینت، (مثل یک گوشی که به مودم وصل میشه) با وای فای به مودم مورد نظر کانکت میکنیم.
در مرحله بعدی اون پورت یا پورتهای LAN که میخوایم خروجی مودم ما بشن رو با اینترفیس وای فای مذکور که به مودم وصل شده داخل یک بریج قرار میدیم.
اینطوری تمام دستگاه هایی که به اون پورت های LAN وصل هستن، انگار بصورت مستقیم به وای فای مودم متصل شدن و ارتباطتشون برقرار میشه.
جناب شاهانی خیلی ممنون از راهنمایی و آموزش کاملتون.
در مورد اینترفیس مجازی وای فای امکانش هست که اینترفیس اصلی در حالت ap bridge باشه و اینترفیس مجازی زیر مجموعه در حالت station ؟ من اینترفیس اصلی را اکسس پوینت قرار دادم و برای زیرمجموعه مجازی گزینه station را انتخاب کردم ولی گزینه اسکن برای پیدا کردن وای فای مورد نظر و وصل شدن به اون به صورت کلاینت وجود نداره. در حالت معکوسش هم مشکلم اینه که تا وقتی ارتباط وای فای مودم با میکروتیک برقرار باشه وای فای زیر مجموعه را دارم و می تونم به اون کانکت بشم ولی در صورت قطع شدن ارتباط وای فای مودم با میکروتیک وای فای میکروتیک هم قطع میشه.
saeed bhz
31-07-2020, 17:59
این تغییرات از طرف آی اس پی شما و مرکز مخابراتی اعمال شده و قابل بازگشت نیست.
g.dmt یک نحوه ارتباطی قدیمی هست و Adsl 2+ شیوه جدید تر که استاندارد فعلی هست، بنابراین وقتی دستگاه ها به حالت جدید تغییر میکنن و فقط روی این حالت قفل میشن دیگه برگشت پیدا نمیکنه. (بعضی از آی اس پی ها ممکنه روش های ارتباطی قدیمی رو همچنان در دستگاه های جدید حفظ کنن، اما معمولا برای بالارفتن کیفیت کارشون، بعد از تعویض دستگاه ها با دستگاه های جدید در مرکز مخابراتی، دیگه به شما اجازه برقراری ارتباط به روش های قدیمی تر رو نمیدن)
ADSL 2 Plus چند حالت داره (A , M و L) که حالت استاندارد اون A هست و توی اون دو استاندارد دیگه سرعت و پهنای باند دانلود بصورت محسوسی پایین میاد.
خط من تا 4 مگ ساپورت میکنه.روی 4 هم snr عدد 9 میده که زیاد جالب نیست واسه همین روی سرعت 2 مگ از ماژول g.dmt استفاده میکردم که snr 25 میداد و کارمو خیلی راحت جواب میداد ولی ماژول +adsl2 مودم snr 16 میده.کارمو سخت میکنه چون من باید چندین صفحه باز کنم که هر صفحه هم یه سری دیتا داره که مرنبا تغییر میکنند.
shaahani
01-08-2020, 05:58
جناب شاهانی خیلی ممنون از راهنمایی و آموزش کاملتون.
در مورد اینترفیس مجازی وای فای امکانش هست که اینترفیس اصلی در حالت ap bridge باشه و اینترفیس مجازی زیر مجموعه در حالت station ؟ من اینترفیس اصلی را اکسس پوینت قرار دادم و برای زیرمجموعه مجازی گزینه station را انتخاب کردم ولی گزینه اسکن برای پیدا کردن وای فای مورد نظر و وصل شدن به اون به صورت کلاینت وجود نداره. در حالت معکوسش هم مشکلم اینه که تا وقتی ارتباط وای فای مودم با میکروتیک برقرار باشه وای فای زیر مجموعه را دارم و می تونم به اون کانکت بشم ولی در صورت قطع شدن ارتباط وای فای مودم با میکروتیک وای فای میکروتیک هم قطع میشه.
اصلا مهم نیست که دکمه اسکن وجود نداره.
شما باید اسم وای فای که میخواید بهش وصل بشید رو در اینترفیس مجازی وارد کنید، یک سکیوریتی پروفایل هم برای رمز اون وای فای ایجاد کنید و بهش اختصاص بدین (من از سکیوریتی پروفایل دیفالت استفاده کردم در مثال)
همینطور دقت کنید که اینترفیس اصلی که این زیرمجموعه ها رو دارید واسش میسازید فعال باشه و همینطور مک آدرس هیچکدام از اینترفیس های حقیقی و مجازی مثل هم دیگه نباشه و اگه بود تغییر بدید تا تداخل و مشکلی پیش نیاد.
alirezafaghih
07-08-2020, 13:24
سلام دوستان
قصد دارم یک روتر بخرم و میخوام ویژگی هایی داشته باشه برای همین میخواستم قبل خرید ازتون یه مشورت بگیرم.
من میخوام که روترم دو تا ssid ایجاد کنه که روی یکیش بشه openvpn ست کرد و روی یکی دیگه همون عادی باشه. opnevpn از این جهت که میخوام از nordvpn استفاده کنم. جز این مواردی همکه گفتم دیگه استفاده خاصی ندارم و فقط میخوام یکی از ssid ها بهم اینترنت با وی پی ان و دیگری بدون اون بده و قصد ندارم خیلی براش هزینه کنم؛ با این حال به نظر شما چه روتری رو بخرم؟ (اگه میشه مدلش رو هم بفرمایید)
"با تشکر از آقا نیما جهت معرفی این تاپیک"
سلام دوستان
قصد دارم یک روتر بخرم و میخوام ویژگی هایی داشته باشه برای همین میخواستم قبل خرید ازتون یه مشورت بگیرم.
من میخوام که روترم دو تا ssid ایجاد کنه که روی یکیش بشه openvpn ست کرد و روی یکی دیگه همون عادی باشه. opnevpn از این جهت که میخوام از nordvpn استفاده کنم. جز این مواردی همکه گفتم دیگه استفاده خاصی ندارم و فقط میخوام یکی از ssid ها بهم اینترنت با وی پی ان و دیگری بدون اون بده و قصد ندارم خیلی براش هزینه کنم؛ با این حال به نظر شما چه روتری رو بخرم؟ (اگه میشه مدلش رو هم بفرمایید)
"با تشکر از آقا نیما جهت معرفی این تاپیک"
دوست گرامی
همونطور که گفتم تمام خواسته های شما جز مسائل پایه ای که میشه توی میکروتیک انجام داد همین صفحات اخر رو مطالعه کنید
اما قبل از اینکار شما باید چندتا چیز رو ذکر کنید تا ماها تجربمون رو باهاتون در میون بزاریم
اولا اینکه مجموعه سرعت اینترنت مورد نظر یا همون پهنای باند چقدره؟
چندتا پورت نیاز دارید ؟
وایفای 5ghz مورد نظره دیگه؟
اینهارو برای این میپرسم که برفرض من مودم i60 دارم پهنای باندش تا 150 مگابیت میره و به صورت مستقیم راحت این سرعت رو با کابل میگیرم
ولی من ارزونترین مدل میکروتیک رو دارم هپ لایت
پردازنده این دستگاه توان پردازش همچین سرعتی رو نداره و پورت هاش 100 مگابیت هست
شما نیازت رو مطرح کن
اون کانفیگ مد نظرت رو هم استاد شاهانی الان مثل سوپر من وارد میشه بهت توضیح میده
البته خیلی سادست
شما v p n روروی میروتیک میزنی
بعد انتخاب میکنی که تمام ترافیک یکی از این اینترفیس ها از کجا رد بشه
به عنوان مثال از پورت 1 یا 2
یا مثلا وایفای 2.4ghz
یا 5ghz در کانالی مجزا
اینجوری ما به روتر میگیم تمام ترافیک اینترنت این اینترفیس رو از v p n ردکن
زیاد مقوله پیچیده ای نیست
alirezafaghih
07-08-2020, 17:47
اولا اینکه مجموعه سرعت اینترنت مورد نظر یا همون پهنای باند چقدره؟
چندتا پورت نیاز دارید ؟
وایفای 5ghz مورد نظره دیگه؟
بنده قصد دارم سرویس 8 تا 30 مگ خلیج فارس آنلاین رو بگیرم؛ و عمده تمرکزم برای وایرلس سرعت آپلودشه اما موضوع اصلی ای که بخاطر اون به این تاپیک اومدم همون بحث دو تا ssid و وی پی ان هست.
درمورد پورت هم فعلا من یک پورت لن برای تلویزیون دارم گه قصد دارم در صورت خرید روتر یک پورت هم جهت استفاده از پرینتر استفاده کنم (دقیقا پرینتر بنده هم مثل پرینتر شما وای فای نداره و قدیمیه)
درمورد بسامد امواج وای فای هم واقعیتش اطلاعات دقیقی ندارم اما در کل محدود پوششی من کل شعاعش کمتر از 15 متر با احتساب دو دیوار در هر طرف هست.
بعد یه سوال دیگه هم برام پیش اومده، آیا میشه با استفاده از وی پی ان ایران، محدود تمام سایت ها رو نیم بها کرد؟
بازم ممنون
بنده قصد دارم سرویس 8 تا 30 مگ خلیج فارس آنلاین رو بگیرم؛ و عمده تمرکزم برای وایرلس سرعت آپلودشه اما موضوع اصلی ای که بخاطر اون به این تاپیک اومدم همون بحث دو تا ssid و وی پی ان هست.
درمورد پورت هم فعلا من یک پورت لن برای تلویزیون دارم گه قصد دارم در صورت خرید روتر یک پورت هم جهت استفاده از پرینتر استفاده کنم (دقیقا پرینتر بنده هم مثل پرینتر شما وای فای نداره و قدیمیه)
درمورد بسامد امواج وای فای هم واقعیتش اطلاعات دقیقی ندارم اما در کل محدود پوششی من کل شعاعش کمتر از 15 متر با احتساب دو دیوار در هر طرف هست.
بعد یه سوال دیگه هم برام پیش اومده، آیا میشه با استفاده از وی پی ان ایران، محدود تمام سایت ها رو نیم بها کرد؟
بازم ممنون
در رابطه با اون موضوع چند اکسس پوینت وایفای یا به قول خودت ssid های متفاوت خیالت راحت اجرایی هست تقریبا تو پست های اخیر هم همینجا صحبت هایی راجبش شده مطالعه کن
خب پس چیزی که نیاز داری یه میکروتیک ترجیحاً دارای وایفای 5ghz
پورت گیگابیتی
و ترجیحاً داشتن پورت usb برای شیر پرینتر درسته ؟
بودجت چقرده ؟
چون فکرکنم با این مشخصاتی که درخواست داری باید hap ac رو تهیه کنی
[/SPOILER]
بازم ممنون
در رابطه بااین سوال بنظرم استاد خوب جناب شاهانی باید توضیح بدن ایشون اطلاعات بیشتری دارن
حالا من یخورده سوال رو مشخص تر میکنم
بنده کانفیگ شخصی خودم رو انجام دادم
پورت 1-2 دستگاه ورودی مودم 4gو adsl می باشد که در ساعات مشخص به ترتیب غیرفعال و فعال می شوند توسط scheduler که البته این اهمیت چندانی ندارد فقط جهت شرح سناریو شبکه خودم بود
حالا سوال اصلی بنده میخوام یه V P بزنم و سرویس اینترانت رو به اینترنت تبدیل کنم
یا میخوام یه v p بزنم اینترنت بدون محدودیت بفرستم برای خروجی
سوال اینکه بهترین راه اینکه کل ترافیک WAN-OUTبه VP که شامل 3 خروجی 2 لن و 1 وایفای هست چیه؟
alirezafaghih
08-08-2020, 06:48
و ترجیحاً داشتن پورت usb برای شیر پرینتر درسته ؟
بودجت چقرده ؟
چون فکرکنم با این مشخصاتی که درخواست داری باید hap ac رو تهیه کنی
بله. تا سقف 2 تومن میتونم هزینه کنم اما خوب طبیعتا هر چقدر کمتر باشه، برام به صرفه تره؛ چون مدت زیادی هم نمیخوام ازش استفاده کنم و موقته تقریبا.
shaahani
08-08-2020, 13:48
در رابطه بااین سوال بنظرم استاد خوب جناب شاهانی باید توضیح بدن ایشون اطلاعات بیشتری دارن
حالا من یخورده سوال رو مشخص تر میکنم
حالا سوال اصلی بنده میخوام یه V P بزنم و سرویس اینترانت رو به اینترنت تبدیل کنم
یا میخوام یه v p بزنم اینترنت بدون محدودیت بفرستم برای خروجی
سوال اینکه بهترین راه اینکه کل ترافیک WAN-OUTبه VP که شامل 3 خروجی 2 لن و 1 وایفای هست چیه؟
ابنو من توی پست شماره #76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم. (76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
یعنی درواقع شرایط همونه، شما میخواین کل ترافیک رو داخل تونل بفرستید، اما بجای یک خط دوتا دارید.
روی هر خط باید یک دونه تونل بزنید ، اگه هم یک دونه خط همیشه فعال باشه، بجای دوتا، یک دونه تونل کافیه.
به اینصورت شما یک مسیر پیشفرض برای روتر مشخص میکنید که تمام ترافیک عبوری داخل وی پی ان ارسال بشه.
حالا اگه اینترانت داشته باشید، باید وی پی ان رو به یک سرور داخلی نیم بها، برقرار کنید که خودش دسترسی کامل به اینترنت رو داره.
اینجوری تمام ترافیک شما به اون سرور میره و از اونجا به اینترنت متصل میشه، در نتیجه تمام ترافیک نیم بها حساب میشه براتون حالا هرچیزی که باشه و حتی اگه وی پی ان روی گوشی خودتون فعال کرده باشید، ابتدا داده توسط روتر به سرور داخلی ارسال میشه(به وسیله تونل داخل روتر)، بعد از اون سرور داخلی، به سرور وی پی ان گوشی شما، که در یک نقطه از جهان هست ارسال میشه و ارتباط جهانی شما برقرار میشه.
اگه اینترنت نیز داشته باشید و بحث فقط این باشه که کل ترافیک از داخل تونل وی پی ان عبور کنه و اینترنت آزاد رو در شبکه داخلی داشته باشید بدون اینکه نیاز باشه تک به تک روی دستگاه های خودتون برنامه وی پی ان فعال کنید، بازهم روش به همین صورت هست و فقط مقصد تونل شما، اینبار بجای اینکه یک سرور داخلی نیم بها باشه، یک سرور جهانی هست که دارای اینترنت آزاده.
البته هر دوتای این روش ها رو هم میشه باهم دیگه ترکیب کرد که انجامش پیچیده میشه و بعد از اینکه تعدادی دوره های مختلف در ارتباط با میکروتیک بگذرونید، حالا چه کلاس برید و چه بصورت ویدیو اونها رو مشاهده کنید، نهایتا میتونید اینجور تنظیمات پیچیده تر رو هم انجام بدین ;)
ابنو من توی پست شماره #76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح دادم. (76 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
متاسفانه در مباحث میکروتیک همچنان مبتدیم و به دلیل مشغله شخصی اصلا نتونستم فراگیریش رو ادامه بدم و بسیار اعصابم خورد میشه وقتی راه حل مشکلم رو پیدا نمیکنم :evil2:
الان بر فرض بنده یه وایفای مهمان ساختم رنج ip در تصویر مشخصه ولی بازم با دستوراتی که نوشتید ترافیک عبوری همچنان در حالت عادی هست و از چیلترینگ عبور داده میشه نه از کلاینت من که کانکت هست !
راستی یه سوال
کانفیگ های آماده o pe n v p n که به صورت فایل هستن رو چگونه باید توی میکروتیک تنظیم و مورد استفاده قرار داد ؟
منظورم کانفیگ های رایگان کلاینت هست!
سرعت خیلی بالاتری نسبت به پروتکل l 2 t p دارن!:thumbsup:
shaahani
08-08-2020, 21:26
متاسفانه در مباحث میکروتیک همچنان مبتدیم و به دلیل مشغله شخصی اصلا نتونستم فراگیریش رو ادامه بدم و بسیار اعصابم خورد میشه وقتی راه حل مشکلم رو پیدا نمیکنم :evil2:
الان بر فرض بنده یه وایفای مهمان ساختم رنج ip در تصویر مشخصه ولی بازم با دستوراتی که نوشتید ترافیک عبوری همچنان در حالت عادی هست و از چیلترینگ عبور داده میشه نه از کلاینت من که کانکت هست !
خب اولین مسئله ای که توی تصویر شما مشخصه این هست که روتی که نوشتین صحیح نیست، به چندین علت
1. اگه میخواین به یک رنج از آی پی ها اشاره کنید، باید حتما سابنت اون رو هم اضافه کنید، نوشتن 10.10.10.0 در بخش Dst-address این معنی رو میده که فقط داده ای که به سمت این آی پی بخصوص میره رو به این صورت مسیرش رو هدایت کن، که طبیعی هست اصلا چنین آی پی مورد نظر شما نیست و شما هدفتون این بوده که به رنج آی پی 10.10.10.0/24 اشاره کنید که آی پی های داخل این رنج از 10.10.10.1 تا 10.10.10.254 میشه.
پس لازمه دقیقا با سابنت به اون اشاره بشه اگه هدف این باشه که به این سری آی پی اشاره کنید: Dst-address=10.10.10.0/24
2.این بخش روت زمانی اتفاق میفته که داده ای به روتر رسیده و قراره اون رو هدایت کنه به جای دیگه، اینجا شما فقط میتونید بگید اگه مقصد داده فلان جا بود، اون رو تحویل تونل یا فلان مودم بده، کاربر شما ممکنه با هر جایی روی اینترنت کار داشته باشه، و زمانی شما باید داده رو توی تونل بفرستید که کاربر اون رو تحویل روتر داده باشه، اینجوری رنج آی پی های کاربران شما میشه مبدا ارسال داده ها یا همون Src-address که چنین پارامتری در بخش Route وجود نداره که شما بتونید مشخص کنید فقط داده هایی که فلان کاربران ارسال کردن رو بفرست توی تونل، اینجا فقط میتونید مقصد داده ها رو مشخص کنید، از اونجایی که مقصد استفاده کاربران شما ممکنه هر جایی باشه از سایت آپارت گرفته تا یوتیوب، تلگرام و غیره، شما با نوشتن آدرس dst-address=0.0.0.0/0 مشخص خواهید کرد، که هر داده ای قرار بود از روتر شما خارج بشه و مقصد اون هرجایی بود رو به گیت وی مورد نظر شما که مثلا تونل هست ارسال کنه.
حالا سوال اینجاست که چطور میشه پس داده هایی که از یک اینترفیس خاص رسیدن رو تفکیک کرد ؟
شما در زمان ورود داده به روتر، باید داده ها رو مارک گذاری کنید که این کار در بخش ip firewall mangle انجام میشه
بعد از مارک گذاری کلی داده های یک اینترفیس، یا هر نوع روش دیگه ای باید اون داده ها رو مسیر یابی کرد.
چندنوع مارک میشه روی داده ها زد،میشه کلا یک کانکشن رو مارک کرد، میشه هر پکت رو مارک زد و یا میشه روی داده روتینگ مارک زد که نیاز ما الان این حالت سوم هست.
یک نمونه از این سناریو در ویکی میکروتیک موجوده :
شما میتونید با نمونه رول منگل زیر از ابتدا تمام داده های اینترفیس وای فای مهمان رو روتینگ مارک کنید:
به این صورت تمام داده ها ورودی از این اینترفیس رو میشه روتینگ مارک کرد و بعد در بخش Route گفت تمام داده هایی که این مارک روشون خورده رو به سمت تونل هدایت کنه.
البته شما میتونید پکت اول هر کانکشن جدید رو فقط بررسی کنید، برای تنظیم پیشرفته تر و بعد اگه شرایط مد نظر شما رو داشت واسه اینکه به تونل بره، کل اون کانکشن رو مارک کنید و بعد در رول بعدی و زیرین، بگید تمام داده های کانکشن مارک شده، روتینگ مارک بشن تا بار پردازشی زیادی به روتر تحمیل نشه و سبک تر کار کنه.
البته در نظر داشته باشید که برای عبور از محدودیت، باید داده های DNS خود روتر رو هم داخل تونل بفرسید و یا اینکه حتما در کلاینت نهایی، یک DNS سرور جهانی ست کنید که بطور خودکار داده اون با تنظیم قبلی به تونل ارسال بشه.
اگه DHCP Server شما بصورت خودکار به کلاینت های آی پی میده و در این آی پی دهی به همشون آدرس آی پی خودش رو به عنوان DNS Server معرفی میکنه، نیازه که داده های DNS خروجی خود روتر هم مارک گذاری بشه و به تونل وی پی ان ارسال بشه :
که البته آدرس هایی که در آدرس لیست اضافه میکنید، همون هایی باید باشن که شما به عنوان DNS Server در بخش /ip DNS مشخص نمودین تا روتر شما سوال های DNS خود را از آن بپرسد.
shaahani
08-08-2020, 21:38
راستی یه سوال
کانفیگ های آماده o pe n v p n که به صورت فایل هستن رو چگونه باید توی میکروتیک تنظیم و مورد استفاده قرار داد ؟
منظورم کانفیگ های رایگان کلاینت هست!
سرعت خیلی بالاتری نسبت به پروتکل l 2 t p دارن!:thumbsup:
در مورد این سوالتون باید بگم که متاسفانه روتر او اس میکروتیک از این مدل نسبتا جدید اوپن وی پی ان فعلا هنوز پشتیبانی نمیکنه،(قولش رو دادن در آینده به روتر او اس اضافه کنن اما واقعا معلوم نیست انجام بشه یا نه) برای اینکه ارتباط اوپن وی پی ان برقرار کنید، باید سرور شما بجای یک فایل سه تا فایل درست کنه، معمولا سرور هم باید روتر او اس باشه که به سادگی ارتباط برقرار بشه اما اگه نباشه هم باید حتما از همین مدل و ورژن قدیمی تر، سرور رو فعال کرده باشند تا بشه ارتباط گرفت.
یعنی باید خودتون یک VPS میکروتیک داشته باشید و یا از جایی که اکانت میگیرید، سرورش میکروتیکی باشه.
شرکت هایی مثل نورد و اکسپرس یا استرانگ اوپن وی پی انشون تک فایلی هست و روی روتر او اس نمیشه استفاده کرد.
اما مثلا شرکتی مثل torguard به خوبی از این کانکشن پشتیبانی میکنه و اگه اکانت تونل خودتون رو از اونها دریافت کنید میتونید از اوپن وی پی ان میکروتیک استفاده کنید.
البته روتر او اس تونل های خوب دیگه ای مثل SSTP رو داره که میتونه با سرور ویندوزی با امنیت خیلی خوبی ارتباط برقرار کنه.
یا همین L2TP بصورت ترکیبی با IpSec انجام میشه و امنیت شما میتونه در اون خیلی خوب باشه.
همینطور تونل های اختصاصی عالی با سرعت بالا مثل IPIP داره که واقعا حرف نداره و بنظر من اگه VPS داشتید حتما از تونل های اختصاصی خود میکروتیک استفاده کنید. ;)
ata.royalfalcon
28-08-2020, 12:31
سلام .
یه روتر Asus دارم که قبلاً openwrt نصب کرده بودم . برگردوندم به حالت اصلی . میخواستم بدونم امکانش هست روی این روتر میکروتیک نصب کنم ؟
shaahani
29-08-2020, 11:02
سلام .
یه روتر Asus دارم که قبلاً openwrt نصب کرده بودم . برگردوندم به حالت اصلی . میخواستم بدونم امکانش هست روی این روتر میکروتیک نصب کنم ؟
نه متاسفانه نمیشه
یا باید یک کامپیوتر داشته باشید که بطور کلی روی اون mikrotik routerOS نصب کنید، یا اینکه یک مجازی ساز روی ویندوز خودتون نصب کنید (یا بصورت سرور) بعد داخل اون میکروتیک RouterOS را نصب کنید.
در غیر اینصورت راه حل دیگه فقط استفاده از سخت افزار خود میکروتیک و خرید روترهاشون هست.
amirali1372
05-10-2020, 11:33
تفاوت بین سیستم تلفن voip و تلفن سیسکو با تلفن تصویری چیه ؟
برای شرکتم که چندتا مغازه و یه انبار داره از کدوم استفاده کنم بهتره ؟
میخوام کیفیت خوب و ارزون باشه
قیمت voip مناسبه که از novinvoipshop بگیرم ؟
saeed bhz
22-11-2020, 08:33
سلام.وقت بخیر.سرعت adsl من روی 2 هست.زمانیکه شرکت سرعتو برام میزاره روی 4 با وجود اینکه خط نویز نداره و SNR=12 هست ولی چراغ DSL یا همون LINK بعد از حالت چشمک زن 2ثانیه ثابت میمونه و مجدد چشمک زن میشه.شرکت میگه که از سیم کشی هست ولی من حتی از سر خط هم امتحان کردم،بدون اسپلیتر،بدون تلفن ثابت ولی بازم تغییری نکرد.با وجود این بیماری، آمدن کارشناس شرکت به منزل واقعا برای خانواده خطرناکه،دوستان عزیز اگر راهنمایی کنند ممنون میشم.در ضمن با یه مودم دیگه هم امتحان کردم ولی نشد
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.