مشاهده نسخه کامل
: رفع عوارض ویتامین D
دوستان بنده بخاطر بالا بردن سیستم ایمنی بدن شروع به خوردن ویتامین D کردم حدود دو هفته روزی 2000 واحد
امروز احساس دردی ضعیف در کلیه سمت راست میکنم
و قلبم هم با کش دادن بدنم درد میگیره البته مطمئن نیستم قلب باشه
من چندین ساله بیرون کم میرم و افتاب بهم نمیخوره به همین دلیل مطمئن بودم کمبود ویتامین D دارم و خودسر مصرف کردم (اشتباه کردم)
حالا اگر فرض بگیریم ویتامین D بیش از حد در بدن دارم چطور بدون دکتر رفتن میتونم حذفش کنم؟
nimahandsomboy
16-03-2020, 12:05
سیستم ایمنی چیزی نیست که یه شبه قوی بشه
سیستم ایمنی به مرور زمان.. و مربوط به پایه و بیسیک بدن میشه
استرس سیستم ایمنی بدن پایین میاره
ارامش..استراحت بهتون کمک میکنه
به جای مصرف قرص و دارو ...ورزش کنید.. پیاده روی..
دوستان بنده بخاطر بالا بردن سیستم ایمنی بدن شروع به خوردن ویتامین D کردم حدود دو هفته روزی 2000 واحد
امروز احساس دردی ضعیف در کلیه سمت راست میکنم
و قلبم هم با کش دادن بدنم درد میگیره البته مطمئن نیستم قلب باشه
من چندین ساله بیرون کم میرم و افتاب بهم نمیخوره به همین دلیل مطمئن بودم کمبود ویتامین D دارم و خودسر مصرف کردم (اشتباه کردم)
حالا اگر فرض بگیریم ویتامین D بیش از حد در بدن دارم چطور بدون دکتر رفتن میتونم حذفش کنم؟
سلام
نظر شخصی خودم رو اول می گم بهتون بعد روش درمانی که خواستین.
نه هیچ ربطی به ویتامین دی زیادی نداره این حالات. شما اگر کمبود داشته باشید دوز 50000 هفتگی یا ماهانه تجویز می شه. که اگر باز هم فرض کنیم 2000 واحد می خوردید 2 هفته می شه 28000 واحد که رقم خیلی کمی هست و دقت کنید که همه این مقدار جذب نمی شود.
حالا اگر شک دارید به مسمومیت به ویتامین دی، گیاه گزنه خشک شده از عطاری تهیه کنید و با ماست حدود 50 گرم 2 بار در روز مصرف کنید بعد 5 روز کاملا سم از بدن تون دفع میشه. دقت کنید ویتامین دی زیادی باعث سمی شدن خون می شه.
سلام
نظر شخصی خودم رو اول می گم بهتون بعد روش درمانی که خواستین.
نه هیچ ربطی به ویتامین دی زیادی نداره این حالات. شما اگر کمبود داشته باشید دوز 50000 هفتگی یا ماهانه تجویز می شه. که اگر باز هم فرض کنیم 2000 واحد می خوردید 2 هفته می شه 28000 واحد که رقم خیلی کمی هست و دقت کنید که همه این مقدار جذب نمی شود.
حالا اگر شک دارید به مسمومیت به ویتامین دی، گیاه گزنه خشک شده از عطاری تهیه کنید و با ماست حدود 50 گرم 2 بار در روز مصرف کنید بعد 5 روز کاملا سم از بدن تون دفع میشه. دقت کنید ویتامین دی زیادی باعث سمی شدن خون می شه.
ماست خودش کلسیم داره بدتر نمیشه؟ البته طبق معمول ماست و لبنیات هم زیاد خوردم در این دو هفته
یک هفته توقف بدید مصرف ویتامین دی رو
بعد یک روز در میان قرص 2000 استفاده کنید
اگر به 50 هزار دسترسی دارید ماهی یک عدد
متن کپی شده از ویکی پدیا فارسی :
استفاده بیش ازحد از این ویتامین مخصوصاً اگر همراه با مصرف زیاد کلسیم باشد منجر به مسمومیت میگردد. مسمومیت با ویتامین D به ندرت رخ داده و اغلب در کسانی مشاهده میشود که مقادیر بیش از حد این ویتامین را از طریق مکمل دریافت میکنند.[۹] استفاده از قرص و آمپول ویتامین دی بهطور مستمر باعث مشکلاتی مانند رسوب کلسیم در بافتهای نرم مثل کلیهها، ریهها، قلب و گوش میشود که در ریهها و قلب منجر به عوارض ریوی و قلبی، و در گوش به اختلالات شنوایی و حتی کری میانجامد. همچنین عوارضی مانند سردرد، تهوع، استفراغ، ضعف، تشنگی زیاد، افزایش حجم ادرار، یبوست، تأخیر در رشد در طفلهای شیرخوار، مشکلات گوارشی و شکنندگی استخوان نیز از دیگر عوارض مصرف بیش از اندازه ویتامین دی میباشد.برپایه نتایج تحقیقات جدید(توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه) مشخص گردید سطح ویتامین D با ایجاد سنگ کلیه در ارتباط نبوده و خطر آن را افزایش نمیدهند اگرچه سطح ویتامین D در گروه شاهد بهطور معناداری بیش از گروه مورد بوده است.[۱۰]
با یک دکتری تماس تلفنی داشتم گفتند احتمالا رسوب کرده ولی گفت باید ازمایش بدی
ازمایشگاه هم که این روزها خطرناکه
آب رو پرسیدم گفت آب مناسبه برای رفع سم
به نظرتون اب مناسبه؟
با یک دکتری تماس تلفنی داشتم گفتند احتمالا رسوب کرده ولی گفت باید ازمایش بدی
ازمایشگاه هم که این روزها خطرناکه
آب رو پرسیدم گفت آب مناسبه برای رفع سم
به نظرتون اب مناسبه؟
نه چون قابل حل در آب نیست که شما با مصرف آب دفعش کنی.
راه حل گیاهی رو که توضیح دادم و نگران ماست هم نباشید تاثیری نداره در ازدیاد بیشترش.
باز هم تو نت دستور های گیاهی رو سرچ کنید بهترینش همینه. برادرم شدیدا اهل همویپاتی هست و درمان مسمویت با ویتامین دی فقط همون گزنه هست. می تونی به جای ماست توی سوپ بریزی ولی بد طعم ممکنه بشه.
ابر_حیزون
16-03-2020, 23:58
باسه ویتامین دی اگه آفتاب نمیگیری ماهی بخور . مردم نروژ همین کار رو میکنن
-------------
در ضمن ویروس کرونا ویروس هست و نه باکتری . سیستم ایمنی بدن عمل میکنه ولی مردن نمردن ش به چیزای دیگه بستگی داره سن طرف .. جنسیت طرف .. و مهم تر از همه استعداد و حساسیت ژنتیکی طرف
امروز گزنه رو حتما تهیه میکنم، عرقش هم خوبه؟
درد کلیه خیلی خفیفه درد قلب هم در حرکت های کششی مشکل داره
اما ادرار به نظر دچار مشکل شده، بسیار تیره شده ولی خب اگر اب به اندازه بخورم بسیار روشن میشه، حد وسط که همون رنگ زرد روشن هست رو دیگه ندارم!
بنده دو هفته پیش حدود یک هفته کامل احساس تب خفیف میکردم که خوب شد و بعد از اون هم احساس سرمای درونی میکنم که هنوز خوب نشده بنابراین از ترس کرونا ویتامین خوردن رو شروع کردم که اینطور شدم!
جالبه من فقط 28000 واحد ویتامین D طی دو هفته خوردم که به این وضعیت دچار شدم! از اطرافیان و مردم میشنوم هفته ای 50000 واحد تزریق میکنند و یا میخورند و کلا مصرف ویتامین دی خیلی بالا رفته
به نظر میاد بعد از کرونا بیمارستانها با کبد ها و کلیه های سمی روبرو هستند
امروز گزنه رو حتما تهیه میکنم، عرقش هم خوبه؟
درد کلیه خیلی خفیفه درد قلب هم در حرکت های کششی مشکل داره
اما ادرار به نظر دچار مشکل شده، بسیار تیره شده ولی خب اگر اب به اندازه بخورم بسیار روشن میشه، حد وسط که همون رنگ زرد روشن هست رو دیگه ندارم!
بنده دو هفته پیش حدود یک هفته کامل احساس تب خفیف میکردم که خوب شد و بعد از اون هم احساس سرمای درونی میکنم که هنوز خوب نشده بنابراین از ترس کرونا ویتامین خوردن رو شروع کردم که اینطور شدم!
جالبه من فقط 28000 واحد ویتامین D طی دو هفته خوردم که به این وضعیت دچار شدم! از اطرافیان و مردم میشنوم هفته ای 50000 واحد تزریق میکنند و یا میخورند و کلا مصرف ویتامین دی خیلی بالا رفته
به نظر میاد بعد از کرونا بیمارستانها با کبد ها و کلیه های سمی روبرو هستند
عرقش به شرط اینکه کنستانتره نباشه خوبه ولی کلا همون فیبر خود گزنه خیلی موثره تا عصاره ش یا عرقش.
کلا ویتامین دی رو بعد ازمایش دوزش رو تعیین می کنن و اگر مسموم تون کرده واقعا حداقل من راه دیگه ای ندارم.
اگر بتونید جنسینگ اصل (همون خود گیاه اصلی) رو بخرید که خیلی هم گرونه و بعد میکسش کنید یا تو دستگاه 1 2 3 یا با هاونگ بکوبید و با آب مخلوط کنید و بخورید هم خیلی خوبه. اگر سمی در بدن تون باشه چه از ویتامین دی چه از هر چیزی رو سریع دفع می کنه. فقط گرونه و ممکنه مجبور باشید تا 4 عدد تهیه کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.