PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در مودم tp link

bndsms
13-03-2020, 18:20
با سلام خدمت همه دوستان
مودم تی پی لینک مدل TD-W8591ND تا امروز بعد از چند سال کار میکرد اما یهو دیدم وای فایش قطع شده
اومدم و دیدم 3 تا چراغ دیگش روشنه . مودم رو روشن خاموش کردم 3 تا چراغ پاور و دی اس ال و اینترنتش ثابت از همون اول روشنه بدون اینکه چن لحظه طول بکشه یا چشمک بزنه
حتی سیم تلفنم که جدا میکنم بازم 3 تاش روشن میمونه
تلاش کردم ریست کنم که اونم نشد
میخواستم بدونم راهی هست بشه مشکل حل کرد ؟
ممنون

radarz
13-03-2020, 21:31
کلید وای فای نداره ؟ ممکنه اون خاموشش کرده باشه /

ksra
13-03-2020, 22:09
با سلام خدمت همه دوستان
مودم تی پی لینک مدل TD-W8591ND تا امروز بعد از چند سال کار میکرد اما یهو دیدم وای فایش قطع شده
اومدم و دیدم 3 تا چراغ دیگش روشنه . مودم رو روشن خاموش کردم 3 تا چراغ پاور و دی اس ال و اینترنتش ثابت از همون اول روشنه بدون اینکه چن لحظه طول بکشه یا چشمک بزنه
ممنون

سلام
با خودکار و سوزن و.... به مدت 20 ثانیه دکمه ریستش رو نگه دار تا ریست بشه و دوباره باید کانفیگش کنی
موفق باشید

bndsms
13-03-2020, 22:20
کلید وای فای نداره ؟ ممکنه اون خاموشش کرده باشه /

نه واسه اون نیس زدم نشد
اون سه تا چراغ ثابت روشنن حتی اگه کابل تلفنو در بیارم . فک کنم مشکل سخت افزاری ای چیزی داشته باشه

- - - Updated - - -

سلام
با خودکار و سوزن و.... به مدت 20 ثانیه دکمه ریستش رو نگه دار تا ریست بشه و دوباره باید کانفیگش کنی
موفق باشید

امتحان کردم ریست نمیشه. چراغاش همینطور ثابت میمونن بی هیچ عکس العملی

zed2
14-03-2020, 01:01
وارد منوی مودم می تونی بشی؟
بخش log در مودم داره برای عیب یابی؟
اداپتورش رو عوض کن، مورد برای یک مدل مودم دیگر من رخ داد بخاطر اداپتور چراغ هاش بی معنی روشن شده بود و وارد منو نمی شد.

esteghlalalireza
14-03-2020, 07:17
با سلام خدمت همه دوستان
ممنون

از داخل تنطیمات ریست فکتوری بزن

bndsms
17-03-2020, 23:45
ممنون از راهنماییتون دوستان
دادم بیرون نمیدونم چجوری ریست کرد مشکلم حل شد