مشاهده نسخه کامل
: مشکل پریدن درایو با تغییر نام یک فیلم در هارد اکسترنال 3 ترا
بعد از عوض کردن نام یک فایل (فیلم) فولدر فیلمها دیگه باز نمیشه و گاهی هم فرمان fdisk میده..قبلا هم اتفاق افتاده بود و مجبور شدم یه سیستم قوی قرض بگیرم و بیش از 2 ترا فیلم رو ریکاوری کنم..مشکل کجاست و آیا غیر از ریکاوری چاره دیگه ای هم داره؟ هارد اکسترنال وسترن 3 ترا my book...با تشکر از اساتید محترم..و ممنون که اهمیت میدید.
تاپیکهای مشابه رو نگاه کردم...کسانی که نوشتن ( تو رو خدا به دادم برسین همه چیزم به فنا میره و خیلی خیلی فوریه) فورا جواب گرفتن ...سیستم جالبیه..شاید هم یه جور بروکراسی اینترنتی مخصوص ایران باشه ..خخخ
dokhtarak_e_darya
14-03-2020, 18:11
چه اروری میده؟
اگر این ارور رو میده
Location is not available" e:\ is not accessible The file or directory is corrupted and unreadable.
روش زیر رو امتحان کن:
cmd رو در جعبه سرچ تایپ و با حق دسترسی Admin بازش کنید و دستور زیرو وارد کنید:
chkdsk /f /e:
در اینجا e منظور درایو هارد اکسترنال شماست که باز نمیشه. اگر اسم درایو هارد اکسترنال فرق میکنه مثلا d هست در دستور بالا باید d رو جایگزین e کنید.
هارد حاوی دو درایو حدودا 1400 گیگابایتی هستش و هر درایو شامل سه فولدر طبق دسته بندی فیلم ها میباشد ...هارد باز میشه ( با تاخیر ) فقط اون فولدری که نام یکی از فیلمهای داخلش رو ( که فیلم زیادی هم ذخیره داره)عوض کردم باز نمیشه و اصطلاحا هنگ میکنه..و گاهی هم بعد از خارج کردن یواس بی پنجره مربوط به فورمت کردن درایو باز میشه..حالا این راه حل شما رو هم امتحان میکنم ....ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.