مشاهده نسخه کامل
: تلویزیون سونی مدل 950G و 950H
shahriyar ps4
05-03-2020, 14:40
سلام دوستان،من میخام تلویزیون سونی بخرم بین این دو مدل موندم SONY 950G و 950H مدل H جدیده فرقشون چیه؟
درضمن با فروشگاهی که تلویزیون سونی قبلی رو از اونجا خریدم میگه که مدل 950H بانه ای هستش و دست ما نرسیده فعلا، امتحانش هم پس نداده نمیتونم تایید کنم ،ایشون 950G رو تایید میکنن
تشکر میکنم راهنمایی کنید
:V20:
سلام دوستان،من میخام تلویزیون سونی بخرم بین این دو مدل موندم SONY 950G و 950H مدل H جدیده فرقشون چیه؟
درضمن با فروشگاهی که تلویزیون سونی قبلی رو از اونجا خریدم میگه که مدل 950H بانه ای هستش و دست ما نرسیده فعلا، امتحانش هم پس نداده نمیتونم تایید کنم ،ایشون 950G رو تایید میکنن
تشکر میکنم راهنمایی کنید
:V20:
سلام
هنوز مدل H عرضه جهانی نشده و شاید شهریور 99 عرضه جهانیش شروع بشه. اصلا این مدل موجود نیست و تازه معرفی شده .
X950G عالی هست و مشکلی نداره . سردمداران تلویزیون های LED هست .
تفاوت هاشون هم کمی بهبود سیستم عامل و مقدار خیلی کم تصویر هست . تفاوت آنچنانی نداره با مدل X950G . تفاوت ها جزئی هست .:»
shahriyar ps4
07-03-2020, 04:40
سلام
هنوز مدل H عرضه جهانی نشده و شاید شهریور 99 عرضه جهانیش شروع بشه. اصلا این مدل موجود نیست و تازه معرفی شده .
تفاوت هاشون هم کمی بهبود سیستم عامل و مقدار خیلی کم تصویر هست . تفاوت آنچنانی نداره با مدل X950G . تفاوت ها جزئی هست .:»
تشکر از راهنمایی شما
shahriyar ps4
07-03-2020, 04:48
سلام
پس من 9500g رو بخرم، فروشگاه بانه بازار معتبره بنظر شما؟ قیمت خوبی گفتن 55 رو 15200اما تهران 18600
پس من 9500g رو بخرم، فروشگاه بانه بازار معتبره بنظر شما؟ قیمت خوبی گفتن 55 رو 15200اما تهران 18600
سایت های بانه ای رو تا حالا خریدی نکردم . ولی دو تا سایت بسیار معروف هست که از همشون معروفتره . سلام بابا و دیجی بانه . مخصوصا دیجی بانه
تو صفحه هر تلوزیون نظرات مشتریانی که خریداری کردند با تصویر خریداری شده رو گزاشته .
تحقیق کن چطوره . اینـــــــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قسمت نظراتش رو هم ببین . ولی مطمئن شو سایت معتبری بعد خرید کن . :»:santa: حضوری بخرید قابل اطمینان تر هست .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.