مشاهده نسخه کامل
: بازگشت برخی دادهها پس از فرمت کامل هارد و نصب ویندوز
mohsenkimia
03-03-2020, 01:49
سلام،
- روی لپ تاپ Lenovo خودم Win10 به صورت UEFI نصب کردم. بدون اینکه به اکانت مایکروسافت وصل بشم متوجه شدم در ویندوز استور برنامه هایی که در ویندوز پاک شده قبلی داشتم لیست شده و باز هم هستن. همچنین با نصب فیلتر شکن متوجه شدم که میزان حجم مصرف شده هنوز مثل قبل نشون داده میشه.
- ممنون میشم راهنمایی کنید که بفرمایید این دست اطلاعات کجا ذخیره میشه (مثلا آیا به رجیستری ربط داره؟) چطور میتونم کامل پاک کنم و یک نصب ویندوز تمیز و درست داشته باشم؟
هیچ اطلاعاتی در هارد لپ تاپ ندارم و تک پارتیشن هست.
سپاس از شما،
سلام،
- روی لپ تاپ Lenovo خودم Win10 به صورت UEFI نصب کردم. بدون اینکه به اکانت مایکروسافت وصل بشم متوجه شدم در ویندوز استور برنامه هایی که در ویندوز پاک شده قبلی داشتم لیست شده و باز هم هستن. همچنین با نصب فیلتر شکن متوجه شدم که میزان حجم مصرف شده هنوز مثل قبل نشون داده میشه.
- ممنون میشم راهنمایی کنید که بفرمایید این دست اطلاعات کجا ذخیره میشه (مثلا آیا به رجیستری ربط داره؟) چطور میتونم کامل پاک کنم و یک نصب ویندوز تمیز و درست داشته باشم؟
هیچ اطلاعاتی در هارد لپ تاپ ندارم و تک پارتیشن هست.
سپاس از شما،
درود
ب This PC یا همون (File Explorer) برید و بر روی درایوی ک ویندوز بر روی اون نصب شده (درایو C) کلیک راست کنید و گزینه Rename رو بزنید (در صورت مشاهده اخطار گزینه Continue رو بزنید)
سپس وارد مراحل نصب ویندوز بشید و بر روی درایوی ک تغییر نام داد کلیک کنید و گزینه Format رو بزنید و OK کنید
!!!هشدار!!!:کاربران و مدیران عزیز و محترم انجمن پی سی ورلد هیچ مسئولیتی در قبال از دست رفتن اطلاعات کاربری ندارند.قبل از اینجام عملیات مربوطه از فایل شخصی و مورد نیاز بکاپ(نسخه پشتیبان) تهیه کنید!
بعد از فرمت کردن درایو مورد نظر مجدا بر روی آن کلیک کنید و گزینه Next رو بزنید تا فایل های ویندوز کپی شوند
برای نصب مجدد ویندوز ب تاپیک زیر برید و پست شماره #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده رو مطالعه کنید
تاپیک غیرمستقیم برای نصب ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در صورتی ک بعد از فرمت کردن و نصب مجدد ویندوز (اطلاعات هنوز هم وجود داشت (هنوز هم مشکل داشتین) باید بدونید ک این اطلاعات نزد سرور های مایکروسافت باقی مانده و برای حذف آن باید وارد حساب کاربری خود در سایت مایکروسافت شوید و در قسمت حریم شخصی اطلاعات مورد نظر رو پاک کنید
:»:»:»
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.