ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرونا کی از بین میره؟

Iloveu-ALL
29-02-2020, 17:32
سلام به همه، کرونا کی از ایران میره؟ اصلا کلا این ویروس از بین رفتی هست؟
#کرونا
#corona
#coronavirus

MXRX
29-02-2020, 18:55
فعلاً که با ترشحات دهان و بینی مبتلایان و هر چیزی که فرد مبتلا به آن دست زده ملت در حال آلوده شدن به ویروس هستند، پریود زمانی بیماری هم اگه طرف نمیره حدود دو هفته یا بیشتره و طی این مدت خود فرد مبتلا و اطرافیانش یه مدت باید تو خونه بمونن یا به اصطلاح قرنطینه بشن... در مورد رفتن هم ظاهراً مثل ویروسهای مشابه وقتی هوا گرمتر بشه، کمتر میشه ....شستن دست با آب و صابون و الکل و... باعث جلوگیری از ورود ویروس به بدن میشه...واکسنش هم یه سری دارن روش کار میکنن... یه موسسه پژوهشی اسرائیلی گفته که حدود چند هفته دیگه واکسنش آماده میشه .تو چین و امریکا هم محققان فعلاً در حال آزمایش هستن هنوز چیز قطعی ساخته نشده

mojt90
29-02-2020, 19:23
فعلاً که با ترشحات دهان و بینی مبتلایان و هر چیزی که فرد مبتلا به آن دست زده ملت در حال آلوده شدن به ویروس هستند، پریود زمانی بیماری هم اگه طرف نمیره حدود دو هفته یا بیشتره و طی این مدت خود فرد مبتلا و اطرافیانش یه مدت باید تو خونه بمونن یا به اصطلاح قرنطینه بشن... در مورد رفتن هم ظاهراً مثل ویروسهای مشابه وقتی هوا گرمتر بشه، کمتر میشه ....شستن دست با آب و صابون و الکل و... باعث جلوگیری از ورود ویروس به بدن میشه...واکسنش هم یه سری دارن روش کار میکنن... یه موسسه پژوهشی اسرائیلی گفته که حدود چند هفته دیگه واکسنش آماده میشه .تو چین و امریکا هم محققان فعلاً در حال آزمایش هستن هنوز چیز قطعی ساخته نشده

اگه اسرائیل واکسن کرونا رو بسازه عمراً به ایران ، لبنان و فلسطین واکسنشو بده :n09:

ابر_حیزون
29-02-2020, 19:58
اکثر دانشمند ها توافق دارند وقتی هوا گرم بشه از بین میره یعنی اردیبهشت . البته نه در ایران که هیچ چی قابل پیش بینی نیست.

C4lm
01-03-2020, 10:55
اکثر دانشمند ها توافق دارند وقتی هوا گرم بشه از بین میره یعنی اردیبهشت . البته نه در ایران که هیچ چی قابل پیش بینی نیست.
به این شکل نیست
گرمای هوا چون باعث میشه ترشحات دهانی موقع حرف زدن،سرفه و عطسه توی هوا پخش می شن زودتر در اثر گرمی هوا خشک شه باعث سرایت کمتر ویروس خواهد شد
ویروس های خانواده ی کرونا از قبیل سرماخوردگی و آنفلونزا به همین علت در تابستان کمتر فرصت مریض کردن پیدا می کنند. کرونا هم همینطور
یکی از محققان آمریکایی گفته که کرونا اکثر مردم دنیا را بالاخره مبتلا میکنه و سالهای بعد هم عمدتا توی فصول سرد سال باعث قربانی شدن عده ای میشه
بیماری های ویروسی از قبیل ایدز و سرماخوردگی و ... و کرونا دارو و درمان خاصی ندارند و فقط باید دستگاه ایمنی را قوی نگهدارید و امیدوار باشید شانس و اقبال باهاتون همراهی کنه. واکسن کرونا تازه اگر واقعا هم موثر باشه تا تابستون آماده نمیشه

nimahandsomboy
01-03-2020, 11:55
کرونا بالای 24 درجه از بین میره

mirzabozorg
01-03-2020, 12:38
من از وقتی چشم باز کردم این مملکت پر از کرونا بوده!

danielo
04-03-2020, 16:56
سلام به همه، کرونا کی از ایران میره؟ اصلا کلا این ویروس از بین رفتی هست؟
#کرونا
#corona
#coronavirus

ما دو تا نیمکره داریم نیمکره شمالی و جنوبی. یعنی الان که ما اخر زمستونیم واسه نصف دیگه کره زمین اخر تابستون.
اگه این ویروس بتونه تا پایان فصل به نیمکره جنوبی برسه . دیگه کرونا میشه یک ویروس فصلی مثل انفلانزا که همیشه هر فصل میاد و میره .
حالا من دقیقش نمیدونم ولی دلیل اینکه سارس فصلی نشد و دیگه صحبتی ازش نیست و انفلونزا n1h1 الان فصلی شده. همینه دلیلش.

در ضمن منی که الان دارم با شما صحبت میکنم کرونا دارم. کرونا هیچی نیست در 80 درصد اصلا لازم به بستری نیست .
من الان دو سه روزه تو اتاقم موندم و الان بهتر شدم.فقط سردرد و بدن دردش مونده .

ALIRK
04-03-2020, 18:57
ما دو تا نیمکره داریم نیمکره شمالی و جنوبی. یعنی الان که ما اخر زمستونیم واسه نصف دیگه کره زمین اخر تابستون.
اگه این ویروس بتونه تا پایان فصل به نیمکره جنوبی برسه . دیگه کرونا میشه یک ویروس فصلی مثل انفلانزا که همیشه هر فصل میاد و میره .
حالا من دقیقش نمیدونم ولی دلیل اینکه سارس فصلی نشد و دیگه صحبتی ازش نیست و انفلونزا n1h1 الان فصلی شده. همینه دلیلش.

در ضمن منی که الان دارم با شما صحبت میکنم کرونا دارم. کرونا هیچی نیست در 80 درصد اصلا لازم به بستری نیست .
من الان دو سه روزه تو اتاقم موندم و الان بهتر شدم.فقط سردرد و بدن دردش مونده .

داداش ماسک بزن اعضای سایت ویروسی نشن:wac::D ناراحت نشو شوخیکردم باهات بخندی و انشالله بهتر بشی

کرونا ویروسی ساخته دست بشر هست عین ویروسهای دیگه که ساختن .............ته داستان روخودتون میدونید

radarz
05-03-2020, 21:12
هر وقت بتونن سرماخوردگی رو برای همیشه درمان کنن اینم درمان میشه :cool:

shaahani
06-03-2020, 01:40
منشا ویروس کرونا کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کرونا ویروس از سالهای دور همراه مردم بوده و در سالیان دور عامل حدود 15 درصد سرماخوردگی ها بوده و آشنایی با اون وجود داره.
اما مسئله این هست که ویروس ها نیز فرگشت پیدا میکنن و در اثر جهش های ژنی به مدل های جدید تبدیل میشن، این اتفاق برای کرونا بارها افتاده و خانواده کرونا شاهد مدل های مختلفی از این ویروس بوده که آخرین اون ها کووید 19 یا کرونا ویروس نول (Novel Coronavirus) هست که بخاطر جدید بودن اون و آماده نبودن سیستم ایمنی بدن انسان ها برای مقابله و تشخیص این ویروس در بدن، در حال حاضر در وضعیت بحرانی قرار داره.
یعنی سیستم دفاعی بدن اون رو شناسایی نمیکنه و واکنشی به اون نشون نمیده که باعث ادامه بیش از حد کار ویروس آن هم تا چهارده روز بدون اعلام میشه و در نهایت با خون ریزی در ریه ها عامل مرگ انسان ها میشه.

دمای بالا میتونه باعث مرگ سریع اون در روی سطوح بشه اما در بدن انسان ها میتونه حضور خاموش داشته باشه و به آلوده کردن بیشتر انسان ها و رفتن به میزبان های جدید خودش ادامه بده، شیوع اون در گرمای هوای و یا هوای مرطوب کم میشه و احتمال انتقال اون کمرنگ میشه، اما حذف اون به این سادگی ها نیست و بعضی دانشمندان پیشبینی کردن که این ویروس برای همیشه با انسان ها باقی بماند.

اما به سوال تاپیک بپردازیم، کرونا ویروس کی از بین میره ؟
یک راه اون کنترل ارتباطات هست، اگر در یک جامعه برای چهارده روز هیچگونه ارتباطی برقرار نشه و ویروس نتونه به شخص جدیدی منتقل بشه، به دلیل این که ویروس میزبان جدیدی برای توسعه و گسترش خودش پیدا نخواهد کرد، تحت کنترل در خواهد اومد و اونوقت فقط کافیه به مبتلایان فعلی رسیدگی کرد تا بطور کامل بعد از بهبودی و قرنطینه مجدد خودشون مطمئن بشن که ویروس در بدن اونها برگشت نمیکنه و یا مبتلایان بدحال فوت بشن بدون اینکه ویروس بتونه به میزبان جدیدی منتقل بشه.
در چنین شرایطی میشه ویروس رو در یک جامعه از بین رفته قلمداد کرد، البته به دلیل اینکه ارتباطات با سایر نقاط دنیا همیشه در جریان هست هر زمان ممکنه ویروس مجددا به جامعه نفوذ پیدا کنه و از طرف دیگه در خود جامعه قرنطینه کامل و حذف تمام ارتباطات برای کشورهای ضعیف و کم امکانات وجود نداره، پس این راه حل قطعی نیست و در بعضی جاها حتی انجام پذیر هم نیست.

شیوع بیش از حد بیماری و مرگ و میر زیاد هم میتونه از شدت این بیماری کم کنه و ویروس در انتقال های متوالی به بدن های مختلف از شدتش کم میشه و توان و قدرت خودش رو در برابر سیستم ایمنی بدن انسان ها از دست میده و از طرف دیگه سیستم ایمنی نیز به طور طبیعی و از طریق فرگشت سیستم ایمنی و یا حتی بهبود سیستم ایمنی فعلی بدن انسان هایی که زنده میمونن بشن.
این راه موثر هست و میشه اون رو به عنوان یک روش از بین رفتن بیماری دونست اما خوب اتفاق افتادن چنین راهی مستلزم مرگ و میر گسترده و همگانی و گذر از سالهای بسیار سخت و طولانی دست و پنجه نرم کردن با بیماری هست، مثل بیماری هایی که در قرون گذشته مثل طاعون بودن و بدون اقدامات پزشکی بعد از گرفتن مرگ و میر بسیار زیاد، دست طبیعت به کمک انسان ها اومده و با فرگشت اونها تونسته باعث غلبه بر بیماری بشه.
مثل اون سالیان خیلی قدیم که دوستانی با طب سنتی-اسلامی و روغن بنفشه سعی در از بین بردن این بیماری کردن اما در نهایت این تنها مرگ و میر و کشمک اتفاقات طبیعی و فرگشت بوده که باعث کنترل آن در جامعه انسانی با پرداخت هزینه های بسیار هنگفت شده.
به قول پرفسور داوکینز، به محض اینکه علم درمان قطعی سرطان را پیدا کند دیگر هیچکس برای آن دعا نمیکند، امروز کسی برای بیماری فلج اطفال دعا نمیکند.

راه حل آخر که البته در یک اجتماع پیشرفته انتظار اون رو داریم ساخت واکسن و دارو برای پیشگیری و درمان بیماری هست تا بتونه با حقه و کلک دستگاه ایمنی بدن انسان ها را نسبت به این ویروس حساس کرده و به مقابله با اون وادار کنه.
این راه هم هزینه و آزمایشات زیادی لازم داره و معلوم نیست به این زودی ها به نتیجه برسه، ساخت واکسن برای آخرین بیماری که جامعه بشری رو درگیر کرده بود در حدود دوسال به طول انجامید.

در انتها چند مقاله :
نیاز حتمی کرونا ویروس به واکسن جهت از بین رفتن. (واکسیناسیون جهانی)

تجربه مبارزه با ویروس

پیش بینی احتمال مبتلا شدن 40 تا 70 درصد جمعیت جهان در سال جاری به N کروناویروس

C4lm
06-03-2020, 05:37
فعلن حرف سر اینه که ویروسای کرونای قبلی خودبخود جهش پیدا کردن یا جهشش دادن!

italodance
07-03-2020, 12:44
هیچ وقت موهبتی است از خدای متعال برای افراد به ظاهر پیرو مذهب و شهرهایشان.
تو قرآن از این داستانها زیاده درباره نابودی شهر و مردمی به وسیله بلایاهای طبیعی.

mirzabozorg
22-03-2020, 21:01
دوستان شما چطور بر نگرانی غلبه میکنید کلا؟ من هر چی میشه فکرم داغون میشه سابقه ژنتیکی استرس و وسواس و نگرانی ه مکم و بیش دارم. کسی منبع خوبی داره چیکار باید کرد؟ اصلا اخبار اینا گوش نمیدم. چند روز بود سینه ام درد میکرد قبلش سرفه داشتم کمی بدتر از سینه نگرانی ادم رو زمین میزنه. یا میری بیرون زباله بندازی فوری برمیگردی حس بدی بهت میده همین زمان کم هم.
شما چیکار میکنین؟

C4lm
01-04-2020, 14:14
ترس و استرس نداره
کووید۱۹ که اسم بیماری هست که این کروناویروس جدید تولید میکنه هیچوقت از بین نخواهد رفت و دیر یا زود همه بهش مبتلا میشن
درست مثل کروناویروسهای قبلی که آنفلوآنزا و سرماخوردگی تولید می کنن نه تنها از بین نرفتن بلکه اکثریت مردم دنیا رو تابحال حداقل یکبار مبتلا کردن

hamid3369
01-04-2020, 19:38
حالا حالا مهمونه