مشاهده نسخه کامل
: سوال : ادیت فیلم های ضبط شده موبایل روی کامپیوتر رومیزی
hamids68
28-02-2020, 07:56
سلام
با آیفون یه قطعه ویدیو رو ضبط کردم در حد 5 دقیقه با shareit فرستادم روی کامپیوتر رومیزی که سریع هم منتقل شد به حجم 1.5 گیگ. ولی از اینجا به بعدشو نمی دونم... برای ادیت اون اول باید حجم و فرمتش تغییر کنه ؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید ...من کاملا مبتدی هستم.
Arash-Farvardin
08-03-2020, 22:47
سلام
دوست عزیز شما میخواستین ویدیوتون رو ادیت کنین؟بعد پرسیدین برای ادیتش باید فورمتش تغییر کنه یا نه؟خب،اگر میخواین ادیت کنین باید از نرم افزارهای ادیت ویدیو استفاده کنین مثل ادوبی افتر افکتز یا ادوبی پریمیر و چند نرم افزار دیگه هم هست برای ادیت ویدیو،اما نیازی به تغییر فورمت ندارین مگه فورمت ویدیوتون چه فورمتیه؟اگر از آیفون استفاده کردین که پس فورمتش Mov. هست ونیازی به تغییر فورمت ندارین...کلا بستگی داره منظورتون از ادیت چه نوع ادیتی باشه؟اگر بخواین فقط نوشته اضافه کنین (کپشن گذاری) و یا در همین حد برنامهء افتر افکتز برنامهء خوبیه،البته با خود گوشی هم میشه ادیتهای ساده ای رو انجام داد،بستگی به کاری داره که میخواین روی ویدیوتون انجام بدین...موفق باشین
hamids68
13-03-2020, 18:59
ممنون برای جواب
بتدریج دارم آشنا میشم.بعد از فیلم گرفتن فرستادم به کامپیوتر رومیزی... حجمشو کم کردم... بعد از کلی تلاش با نرم افزار filmora تونستم ادیت رو یاد بگیرم و انجام بدم در حد خیلی مبتدی. مشکل هم این بود سیستم من ضعیف هست نمیدونستم با filmora می تونم باهاش ادیت کنم یا نه که بعد از کلی تلاش مشکل حل شد.
utarhdesign
27-05-2020, 21:45
درود داداش ، روی خود ایفون از نرم افزار i movie میتونی بهره بجویی
اما برای ادیت سردستی ulead video studio پیشنهاد میکنم
و برای ورود به دنیای میکس و مونتاژ پریمیر رو توصیه میکنم اصلا هم سخت نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.