PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میانگین مصرف سموم کشاورزی در ایران ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر است



wichidika
22-02-2020, 08:26
یک مسئول:میانگین مصرف سموم کشاورزی در ایران ۴۰۰ گرم به ازای هر نفر است
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ایسنا/البرز مشاور ملی طرح استقرار استانداردهای کشاورزی در مزارع زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ایران که در دنیا معادل ۸۰ میلیارد دلار است، تبدیل به ضایعات می‌شود.
مسعود حیدریان روز یکشنبه ۲۷ بهمن در مراسم رونمایی از نخستین نشان استاندارد محصول گواهی شده کشاورزی البرز، در پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، با اشاره به اینکه میانگین مصرف کود در ایران از متوسط جهانی کمتر است، اظهار کرد: میانکین مصرف کود در جهان در هر هکتار ۱۱۰ کیلو است، در حالی که این آمار در ایران ۸۰ کیلوگرم است.
به گزارش ایسنا، حیدریان افزود: اما میانگین مصرف سموم در ایران به ازای هر نفر ۴۰۰ گرم است که بیش از میانگین جهانی است.
وی با اشاره به نتایج استانداردسازی محصولات کشاورزی توضیح داد: استانداردسازی محصولات راهی برای کاهش ضایعات کشاورزی است چون با این کار محصول باید وارد پروسه بسته بندی و برند خاص خود شوند.
وی با بیان اینکه امروزه تعداد زیادی از مردم جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند، افزود: ۸۰ درصد گرسنگی جهان را باکشاورزی خرده پا می‌توان از بین برد.
این مسئول با اشاره به وضعیت ضایعات محصولات کشاورزی در ایران اظهار داشت: سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی ایران که در دنیا معادل ۸۰ میلیارد دلار است، تبدیل به ضایعات می‌شود.
مشاور ملی طرح استقرار استانداردهای کشاورزی در مزارع زنان روستایی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ایران برای اینکه ایران بتواند سهم بیشتری در بازار مواد غذایی خاورمیانه داشته باشد، باید بحث برندسازی و بسته بندی محصولات کشاورزی را با جدیت بیشتری پیگیری کند.
وی اظهار کرد: تاکنون ۲۵ برند کشاورزی که به کشورهای دیگر صادر می‌شود در ایران به ثبت رسیده است.
وی در ادامه طرح استانداردسازی محصولات کشاورزی را طرح مناسبی ارزیابی کرد و گفت: باید برای استاندارد سازی بیش از ۳۰۰ محصول کشاورزی تلاش کنیم در بازارهای جهانی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
حیدریان اضافه کرد: همه مراحل تولید محصول از مزرعه تا سفره در تولید محصولات گواهی شده و ارگانیک قابل رصد هستند و مصرف‌کننده با آگاهی کامل و اطمینان از سالم بودن آن، فرآورده را مصرف می‌کند.
وی افزود: در این طرح همکاران بخش ترویج و حفظ نباتات جهاد کشاورزی براساس عملیات کشاورزی و تلفیقی و دستورالعمل‌های حدمجاز بیشینه آفت‌کش‌ها، مزارع پایلوت را انتخاب کرده‌اند.
این مسئول با تاکید بر اینکه مردم برای حفظ سلامتی خود استفاده از این نوع محصول را در سبد غذایی و مصرف خانواده خود قرار دهند، اظهار کرد: مدیران کنترل کیفی به عنوان کارشناسان در کنار کشاورزان هستند تا تمام دستورالعمل‌ها و راهنمایی لازم را در رابطه با استقرار استانداردها به آنان آموزش داده شود.
انتهای پیام

دخو
22-02-2020, 18:00
اینهائی که نوشتی همه خوبن ولی در عمل با این تئوری خیلی فاصله داریم.
بامطالعه ی دقیق میزان واردات و مصرف مواد آفت کش قبل از انقلاب اسلامی متوجه میشویم که استانداردهای FAO تاحدود زیادی رعایت میشد و این بخاطر کیفیت بالای مواد و رقابتی که بین کمپانیهای مختلف وجود داشت میسر میشد.
ولی اگر یک سرچ میدانی انجام بدیم و با کشاورزان گفتگو کنیم درمیابیم که بعلت کیفیت پائین دارو های کشاورزی و دامپروری عملا کشاورزان مجبورن از دز های بسیار بالائی از مواد استفاده کنند که باعث میشه میزان مواد مضر رسوب کرده در واحد محصول کشاورزی و دامپروری بطور وحشتناکی بالاست. حالا با مصرف این چنین محصولات چه برسر مصرف کننده میاد را به خواننده میسپارم.
حالا چرا مواد شیمیائی تولیدی یا وارداتی چنین بی کیفیت هستند.
- مواد اولیه برای تولید ترکیبات نهائی از بد ترین و گاهی فاسد شده ترین مواد هستن و براحتی هم وارد کشور اسلامی میشوند.
-درمورد محصولات شیمیائی وارداتی حتی بد تر است تاجر واردکننده بی وجدان مان میرود و محصولات تاریخ گذشته را که خود آن کشور در معدوم کردنش درمانده است ,گرفته و با تعویض تاریخ مصرف رویش وارد میکند.دربسیاری موارد این محصولات سالها در انبار ها و روی اسکله ها در زیر آفتاب و برف مانده بوده اند. و خدا میداند تجزیه به چی شده اند.
پسردائی من که دانشجوی گیاه پزشکی است از قول استادش تعریف میکنه که قدیما موادشیمیائی مورد مصرف بخش گیاه پزشکی چنان کیفیت بالائی داشته که با دز های بسیار کمتر از آنچه در روی بسته نوشته بود مصرف میشد و اعجاز میکرده. ولی اینکه ....

Kplast
27-04-2021, 14:50
حرف ندارید:):):)