مشاهده نسخه کامل
: درد شدید کبد بعد از صرف غذا
M0hsen3D
19-02-2020, 07:53
سلام،
دوستان من چند وقتی هست، بعد از صرف حتی ی غذای ساده مثل سوپ مرغ، کل ناحیه شکم، مخصوصا سمت راست بالای شکم بعد چند ساعت ب شدت درد میگیره و ساعت ها ادامه داره بعضی وقت ها خیلی خیلی شدید میشه البته درد از کم شروع میشه و کم کم تشدید میشه، همچنین کمر درد شدید هم پدیدار میشه همزمان، طعم دهانم هم تلخ میشه تو این مدت، تو تجربه خودم اگه میوه جات و سبزیجات فقط بخورم مشکلی ندارم، هنوز دکتر نرفتم برای این مشکل، نظرتون چیه؟ و اینکه باید فقط دکتر متخصص برم؟
Xx Hossein xX
19-02-2020, 13:53
سلام. بنظرم سریع برید پیش دکتر متخصص گوارش یا معده. با آزمایش خون و چنتا چکاپ میتونن بفهمن مشکل چیه.
ولی خیلی علائمی که میگید شبیه ریفلاکس شدید معده ست.
احساس سوزش و درد داخل قفسه سینه. درد معده. تغییر طعم دهان و ...
M0hsen3D
19-02-2020, 15:58
سلام، ممنون از پاسختون،
احساس سوزش و اینا اصلا ندارم، اما درد شدید تو ناحیه کبد شروع میشه و بعدش کل ناحیه شکم و کمردرد شدید، طعم دهان هم بله خود ب خود تلخ میشه، اگه خیلی کم و مدیریت شده غذا بخورم یا صرفا میوه جات بخورم مشکل نخواهم داشت، ممکنه علائمش شبیه بیماری کبدی خاصی باشه ب نظرتون؟
hamid3369
19-02-2020, 19:49
تنش عصبی و عضلانی
Xx Hossein xX
20-02-2020, 11:23
سلام، ممنون از پاسختون،
احساس سوزش و اینا اصلا ندارم، اما درد شدید تو ناحیه کبد شروع میشه و بعدش کل ناحیه شکم و کمردرد شدید، طعم دهان هم بله خود ب خود تلخ میشه، اگه خیلی کم و مدیریت شده غذا بخورم یا صرفا میوه جات بخورم مشکل نخواهم داشت، ممکنه علائمش شبیه بیماری کبدی خاصی باشه ب نظرتون؟
پزشک نیستم ولی بنده هم مشکلات مشابه دارم و میدونم که از معده هستش.
MOHAMMAD_ASEMOONI
21-02-2020, 13:16
سلام،
دوستان من چند وقتی هست، بعد از صرف حتی ی غذای ساده مثل سوپ مرغ، کل ناحیه شکم، مخصوصا سمت راست بالای شکم بعد چند ساعت ب شدت درد میگیره و ساعت ها ادامه داره بعضی وقت ها خیلی خیلی شدید میشه البته درد از کم شروع میشه و کم کم تشدید میشه، همچنین کمر درد شدید هم پدیدار میشه همزمان، طعم دهانم هم تلخ میشه تو این مدت، تو تجربه خودم اگه میوه جات و سبزیجات فقط بخورم مشکلی ندارم، هنوز دکتر نرفتم برای این مشکل، نظرتون چیه؟ و اینکه باید فقط دکتر متخصص برم؟
سلام
احتمال مشکل در مجرای کیسه ی صفرا و یا خود کیسه ی هم هست . شاید سنگ کیسه صفرا باشه . شاید .
گرفتگی مجرای صفرا و سنگ صفرا دردناک هست .
دردش هم مدتی بعد از هضم غذا در معده شروع میشه
.
البته همه ی اینها احتمال هست
به یک دکتر فوق تخصص گوارش و یا حداقل متخصص گوارش مراجعه کنید
برای دیدن عکسهای مربوطه در Google images بنویسید
مجرای کیسه صفرا
===============================================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه های مهم امنیتی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.
.
برو دکتر ببین سنگ کیسه صفرا نداری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.