مشاهده نسخه کامل
: خستگی چشم
mirzabozorg
16-02-2020, 22:20
سلام دوستان
چند روزی هست چشمام دوست دارن زیاد پلک بزنم یا دوس ندارن زیاد باز بمونن! آیا این خستگی چشم هست؟
من زیاد با لپتام کار میکنم یعنی کارم با لپتاپ هست و البته گشوی هم چک میکنم زیاد. البته مونیتور ال ای دی هم دارم ولی زیاد نگاه نمیکنم! به نظرتون ای ناز خستگی چشم هست. چند روز پیش کمی احساس سوزش کردم گفتم شاید از پیاز باشه! گفتم قبل رفتن به دکتر نظر دوستان رو بدونم با تجربه ها یا کسی قبلا اینوری شده
کلا ادم استرسی هستم و این چنین اتفاقات نگرانم میکنه!
ممنون
hamid_diablo
17-02-2020, 16:59
سلام
این مشکل عمومیه و بشریت درگیرشه:D
نزدیک بینی به واسطه استفاده از گوشی و PC و لپتاپ
شما اول از همه سعی کن به شکل ارادی و مداوم پلک بزنی. ه خاطر کار مکرر با این وسائل, عموما پلک زدن فراموش میشه و چشم خشک میشه
از قانون 20-20-20 استفاده کنید
هر 20 دقیقه یکبار, 20 ثانیه به فاصله 20 متری نگاه کنید تا چشم به نزدیک بینی دچار نشه
و مورد آخر به نظرم چشمهای آستیکمات بیشتر دچار سوزش چشم میشن
عینک مناسب تهیه کنید و از وقتی که از خواب بلند میشید عینک روی چشم شما باشه تا قبل از خواب
استفاده سلیقه ای و غیر مداوم از عینک باعث سوزش چشم میشه
mirzabozorg
18-02-2020, 00:36
سلام
این مشکل عمومیه و بشریت درگیرشه:D
نزدیک بینی به واسطه استفاده از گوشی و PC و لپتاپ
شما اول از همه سعی کن به شکل ارادی و مداوم پلک بزنی. ه خاطر کار مکرر با این وسائل, عموما پلک زدن فراموش میشه و چشم خشک میشه
از قانون 20-20-20 استفاده کنید
هر 20 دقیقه یکبار, 20 ثانیه به فاصله 20 متری نگاه کنید تا چشم به نزدیک بینی دچار نشه
و مورد آخر به نظرم چشمهای آستیکمات بیشتر دچار سوزش چشم میشن
عینک مناسب تهیه کنید و از وقتی که از خواب بلند میشید عینک روی چشم شما باشه تا قبل از خواب
استفاده سلیقه ای و غیر مداوم از عینک باعث سوزش چشم میشه
کاملا درسته
ایا موادی مانند پودر لباس شویی هم ممکنه دلیلش باشه ؟!! بعد شستن تو لباس شویی و خشک کردنشون
من بهش شک دارم
یا پیاز طولانی مدت اثر بزاره؟
hamid_diablo
19-02-2020, 21:14
کاملا درسته
ایا موادی مانند پودر لباس شویی هم ممکنه دلیلش باشه ؟!! بعد شستن تو لباس شویی و خشک کردنشون
من بهش شک دارم
یا پیاز طولانی مدت اثر بزاره؟
بی تاثیر نیستند . اما اینو دیگه پزشک باید تشخیص بده
اما توصیه ویزه من استفاده مکرر و منظم از عینک مناسب و رعایت کردن همه موارد گفته شده
نزدیک بینی خیلی چشم و اذیت میکنه تا دوربینی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.