ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هک شدن گوشی با جیمیل.

مریم.هلا
14-02-2020, 20:32
سلام. لطفا درین زمینه راهنمایی م کنید.
شخصی
جیمیل و رمز شو میده بهم و من ، با گوشی خودم واردش میشم. تایید دومرحله ای هم نداشته.
اون شخص با گوشی خودش به اطلاعات گوشی من، مثل عکس یا مخاطبین، دسترسی داره درین وضعیت؟

- - - Updated - - -

خواهش میکنم هرکس ک اطلاعات داره، در اختیارم بذاره. مشکل خیلی جدی ای برام پیش اومده

mojt90
14-02-2020, 20:40
سلام. لطفا درین زمینه راهنمایی م کنید.
شخصی
جیمیل و رمز شو میده بهم و من ، با گوشی خودم واردش میشم. تایید دومرحله ای هم نداشته.
اون شخص با گوشی خودش به اطلاعات گوشی من، مثل عکس یا مخاطبین، دسترسی داره درین وضعیت؟

- - - Updated - - -

خواهش میکنم هرکس ک اطلاعات داره، در اختیارم بذاره. مشکل خیلی جدی ای برام پیش اومده

سلام
بله امکان پذیر هست .
هیچ فایلی رو از روی جیمیل ایشان بر روی گوشی اجرا و نصب نکنید و سریع از ایمیل ایشان لاگ اوت یا خارج بشوید . اگر اطلاعات مهمی دارید اینطور موارد رو برای هر کاری قبول نکنید !!!

مریم.هلا
14-02-2020, 21:48
هیچ پیامی از ایمیل رو باز نکردم. اما یعنی فقط از طریق باز کردن یک لینک یا یک ایمیل با محتوای جاسوسی، این دسترسی امکان داره؟
مثلا به واسطه اینکه صرفا جیمیل شون روی گوشی بنده بالا اومده، نمیتونن به گوگل درایو بنده، یا گالری گوشی من دسترسی پیداکرده باشن؟

mojt90
14-02-2020, 22:19
هیچ پیامی از ایمیل رو باز نکردم. اما یعنی فقط از طریق باز کردن یک لینک یا یک ایمیل با محتوای جاسوسی، این دسترسی امکان داره؟
مثلا به واسطه اینکه صرفا جیمیل شون روی گوشی بنده بالا اومده، نمیتونن به گوگل درایو بنده، یا گالری گوشی من دسترسی پیداکرده باشن؟

فقط لاگین کردن مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگر لینکی رو کلیک کرده باشین ، ممکنه اجازه دسترسی به گوشیتون همون با کلیک کردن بر روی لینک باشه .
حالا زیاد نگران نباشید . این ها همه از دست یک ه..کر واقعا زبردست برمیاد . بستگی به طرفتون هم داره که مگر دشمنی باهاتون داشته باشه . :»

مریم.هلا
14-02-2020, 22:46
خب خیالم راحت شد. ممنونم ازتون
ولی یسوال برام پیش اومد.
پس این جریان سینک شدن اطلاعات گوشی با جیمیل، هیچ تاثیری نداره؟

Sina
15-02-2020, 15:10
سلام
زمانی که جیمیل رو روی گوشی ثبت میکنید همونجا تنظیمات مربوط به سینک هم نمایش داده میشه
میتونید موارد رو خاموش کنید
بعدا هم میتونید از تنظیمات این موارد سینک رو خاموش روشن کنید

ضمنا در نظر داشته باشید همیشه امکان ریست فکتوری و ردیابی مکانی گوشی شما برای اشخاصی که به این ایمیل مشترک دسترسی دارند وجود داره

اگر ایمیل برای شماست پسوردش رو عوض کنید تا کسی دیگر به این ایمیل دسترسی نداشته باشه
یا اینکه کلا این ایمیل رو از روی دستگاه خودتون حذف کنید

مریم.هلا
15-02-2020, 15:49
یعنی اگر موارد سینک روشن باشه، اطلاعات از گوشی من به صاحب جیمیل ارسال میشه؟ یا که اطلاعات صاحب جیمیل بمن ارسال میشه؟ یا هم ک هردو؟؟ ؟
من جیمیل رو پاک کردم از گوشیم.
ولی نگران این هستم که آیا به اطلاعات دسترسی پبدا کرده یا خیر.
الان دو گوشی کنار خودم دارم ، جیمیل گوشی اول رو وارد گوشی دوم کردم. ولی نمیدونم از چ مسیری دسترسی ب اطلاعات رو چک کنم. ممکنه راهنمایی کنید؟

Sina
15-02-2020, 16:01
بله با روشن بودن سینک ، یه سری اطلاعات روی جیمیل سینک میشه بصورت رفت وبرگشتی ، البته بستگی داره چه مواردی رو روشن کرده باشید
مثلا ممکنه یادداشت ها و اطلاعات تقویم و ... سینک شده باشن
اما در مورد عکس ها و فایل ها نگران نباشید سینک نمیشه مگر اینکه تعیین کرده باشید عکس هاتون سینک بشه
مهم ترین نکته امنیتی این داستان اینه که شخصی که ایمیل مشترک رو داره میتونه مکان شما را پیدا کنه ( با روشن بودن gps دستگاه شما ) یا دستگاه شمارو ریست فکتوری کنه و همه چیز رو حذف کنه

مریم.هلا
15-02-2020, 16:43
راسش بیشتر مخاطبین و عکس ها امنیتی هستند دراین داستان.
اما هنوز شک دارم.
من روی دو گوشی ک کنارم هستند این داستان رو شبیه سازی کردم.

چطور و از چه مسیری از گوشی اول، اطلاعات گوشی دوم رو ببینم؟ (سینک رو روشن کردم)

مریم.هلا
15-02-2020, 18:03
در واقع اگر بخوام واضح تر مطرح کنم. اینطور میشه
من به جیمیل برادرم با گوشی خودم، لاگین شدم
برادرم با گوشی خودش، از چ مسیری باید عکس ها یا مخاطبین من رو مشاهده کنه؟

مریم.هلا
16-02-2020, 23:18
همچنان منتظر هستم.

arianzargham750
22-12-2020, 20:00
میشه از طریق جیمیل گوشیو هک کرد. حتی خیلی راحت میشه رمز گوشیو عوض کرد یا تمام اطلاعات گوشیو پاک کرد. به خاطر همین بهتون توصیه میکنم با جیمیل کسی ورود به سیستم نکنید. یا جیمیل خودتونو به کسی ندید.
با یه برنامه ساخت خود گوگل خیلی راحت این کار امکان پذیر هست. «دستگاهم را پیدا کن» برنامه ای برای اون دسته کسایی هست که گوشیشون گم شده یا به سرقت رفته. با این برنامه از طریق جیمیل گوشی مفقود شده میتوان کنترل گوشی مفقودی را بدست گرفت یا اطلاعات گوشیو پاک کرد.
متاسفانه بعضی از ادما از این برنامه سوء استفاده میکنن. مثلا به یه ادم ساده لوح یه جیمیلی میدن و پس از اینکه اون طرف جیمیلو تو گوشیش ذخیره میکنه شروع به هک کردن گوشی. پس مراقب گوشیتون باشید.