ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خلط شدید گلو

Babak_King
13-02-2020, 10:23
سلام دوستان من چند وقتی یک بار خلط شدید تو گلوم بوجود میاد که هیچجوری از گلوم نمیره

هربار میرم دکتر عمومی و دکتر چرک خشک کن مینویسه ولی باز همین مشکل پیدا میشه

روی لثه م هم اندازه یه نخود ورم کرده نمیدونم مال این میتونه باشه یا نه

راستش نرسیدم برم پیش دکتر متخصص

کسی میتونه راهنمایم کنه ممنون میشم

ALIRK
13-02-2020, 13:15
سلام دوستان من چند وقتی یک بار خلط شدید تو گلوم بوجود میاد که هیچجوری از گلوم نمیره

هربار میرم دکتر عمومی و دکتر چرک خشک کن مینویسه ولی باز همین مشکل پیدا میشه

روی لثه م هم اندازه یه نخود ورم کرده نمیدونم مال این میتونه باشه یا نه

راستش نرسیدم برم پیش دکتر متخصص

کسی میتونه راهنمایم کنه ممنون میشم

سلام من دکتر نیستم اما این مشکلات رو قبلا داشتم

شما مایعات گرم بخور مثل عسل +ابلیمو و اب جوش

ختمی رو بریز روی اب جوش بعد بخور خیلی موثر هست

سوپ بخورید

از خوردن غذاهای سرخ کردنی فست فود مخصوصا سوسیس کالباس بشدت خوداری کنید که عامل 100درصد خوب نشدن هستن و بیماری همینها هستن

اگر روی لثه شما تورم و درد هست دندانتون ممکنه ابسه کرده باشه به دکتر دندادن پزشک مراجعه کنید که ممکنه خطرساز باشه
در بعضی اوقات تورم دهان و جوش های دهان همون افت دهان از اعلام بیماری چرکی و سرماخوردگی بوجود میاد

البته من خودم دندانم رو 5سال پیش عصب کشی و پرکردم بعد از 5سال شروع بدرد کردن وتورم کرد مجبور شدم بعد از طی ی دوره درمان وخوردن قرصهای قوی برم بکشمش

دوست عزیز اگر پیشگیری نکنید ممکنه حاد تر بشه

Babak_King
13-02-2020, 16:19
سلام من دکتر نیستم اما این مشکلات رو قبلا داشتم

شما مایعات گرم بخور مثل عسل +ابلیمو و اب جوش

ختمی رو بریز روی اب جوش بعد بخور خیلی موثر هست

سوپ بخورید

از خوردن غذاهای سرخ کردنی فست فود مخصوصا سوسیس کالباس بشدت خوداری کنید که عامل 100درصد خوب نشدن هستن و بیماری همینها هستن

اگر روی لثه شما تورم و درد هست دندانتون ممکنه ابسه کرده باشه به دکتر دندادن پزشک مراجعه کنید که ممکنه خطرساز باشه
در بعضی اوقات تورم دهان و جوش های دهان همون افت دهان از اعلام بیماری چرکی و سرماخوردگی بوجود میاد

البته من خودم دندانم رو 5سال پیش عصب کشی و پرکردم بعد از 5سال شروع بدرد کردن وتورم کرد مجبور شدم بعد از طی ی دوره درمان وخوردن قرصهای قوی برم بکشمش

دوست عزیز اگر پیشگیری نکنید ممکنه حاد تر بشه

داداش ممنون آیا اگر سرماخوردگی باشه نباید باقی علایم سرماخوردگی هم داشته باشه؟ من فقط احساس خلط شدید میکنم و بینیم هم گاهی ترشح میکنه همین و ن سردرد دارم و ن سرگیجه و تب و باقی علایم سرماخوردگی رو ندارم

حالا نمیدونم والا بخاطر چیه

nimahandsomboy
13-02-2020, 16:28
اگر حساسیت دارید
قرض تلفست 120خارجی مصرف کنید
عالی هست
اگر مربوط به عفونت هست باید بری دکتر

Babak_King
25-02-2020, 16:02
دوستان رفتم یه دکتر نگاه کرد گفت گلوت چرکی ه
3تا پنی سیلین داد زدم تا دیروزدآخریش بود

امروز گلوم سبک تر شده ولی پاهام درد میکنن طبیعیه؟ یخورده جای آمپول هم ورم کردهد

shaahani
25-02-2020, 18:46
منم یه مقدار گلوم چرکی میشه، هرچند یه جورایی میدونم بعضی وقت ها چرا اینجوری میشه، اما نمیشه گفت اینجا :biggrin:

مشکل دندون هم ندارم و هزینه زیادی کردم و مرتب به دندون هام رسیدگی میکنم و به داندانپزشک سر میزنم. (همشو بطور سراری لمینت کردم)

اما به هرحال خلط رو نباید اصلا نگه داشت و صبح به صبح قرقره آب نمک و یا سرم شتستو به مدت طولانی باید انجام داد.
سعی کنید بطور روزانه با وعده غذایی نصف پیاز رو چند روز پشت سر هم بخورید. (البته هر روز بطور مداوم مثلا برای یک ماه اینکار رو نکنید چون نتیجه معکوس میده و باکتری ها مقاوم میشن در بدنتون)
مشکل سریع حل میشه. (نمونش دو روز پیش به عفونت نسبتا زیاد گلو دچار بودم و آنتی بیوتیک استفاده نکردم توی این دو روز فقط و فقط قرقره آب نمک و خوردن پیاز)
الان بطور کامل و صد در صد برطرف شده.

شلغم هم توی این روزهای پر از ویروس علاوه بر ویتامین سی (که روزانه میتونه یک پرتقال باشه و یا یک قرص جوشان) واسه تقویت سیستم ایمنی بدن خوبه ;)

همینطور میشه از مکمل های غذایی مثل مولتی ویتامین خارجی، زینک و اومگا3 (حتی ویتامین B6 و D3(1000iu) بطور مجزا خارج از مولتی وینامین) روزانه یک عدد با غذا استفاده کنید تا ویتامین های کاملی به بدنتون برسه و تقویتش کنید.

hamid3369
26-02-2020, 12:14
از طب سنتی استفاده کنید عطار ها داروی گیاهی مخصوص رو دارن

radarz
26-02-2020, 15:48
پيش متخصصين داخلي يا عفوني بريد