ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست مدل سه بعدی اسلحه باهر ۲۳

blackfox
10-02-2020, 13:26
سلام خدمت دوستان گرافیست
دنبال مدل 3d اسلحه تک تیرانداز ایرانیه" باهر ۲۳" میگردم، متاسفانه جایی پیدا نکردم. از دوستان اگه کسی جایی واسه دانلودش سراغ داره ممنون میشم کمک کنه و اطلاع بده. اگر هم خوده مدل نباشه و بلوپرینت اش هم باشه نهایتا خودم مدل میکنم ولی تا جایی که من گشتم چیزی پیدا نکردم
مدل رو واسه اضافه کردن به آرسنال تجهیزات نیروهای ایرانی تو بازیه arms 3 لازم دارم
حتی اگه بتونید خودتون طراحی کنید میتونم هزینشو پرداخت کنم
پیشاپیش ممنون از کمکتون

Arash-Farvardin
18-02-2020, 22:38
سلام
دوست عزیز این چیزی که شما مدلشو میخوای فکر نمیکنم با همین شکل و شمایل و اسم بتونین پیدا کنین،سرچ کردم دیدم انگار این مدل رو ارتش خودمون ساخته پس نمیتونین مدلشو پیدا کنین،اما شبیه این مدل رو من دارم،تا جاییکه دیدم این مدل باهر 23 تغییر دادهء یک مدل خارجیه که الآن شماره و اسمش خاطرم نیست اما از قنداق تغییرات اساسی میبینم،اگر اون مدلهای خارجی که این "از روش ساخته شده" رو بخواین شاید بتونم کمکی بکنم...موفق باشین

blackfox
23-02-2020, 16:52
سلام
دوست عزیز این چیزی که شما مدلشو میخوای فکر نمیکنم با همین شکل و شمایل و اسم بتونین پیدا کنین،سرچ کردم دیدم انگار این مدل رو ارتش خودمون ساخته پس نمیتونین مدلشو پیدا کنین،اما شبیه این مدل رو من دارم،تا جاییکه دیدم این مدل باهر 23 تغییر دادهء یک مدل خارجیه که الآن شماره و اسمش خاطرم نیست اما از قنداق تغییرات اساسی میبینم،اگر اون مدلهای خارجی که این "از روش ساخته شده" رو بخواین شاید بتونم کمکی بکنم...موفق باشین

ممنون میشم اگر مدل شبیه بهش رو بهم بدین. تغیراتع اضافه رو خودم انجام میدم.

Arash-Farvardin
23-02-2020, 22:27
سلام
براتون خصوصی لینک دانلود رو فرستادم،موفق باشین