ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطور ISP میفهمه نوع دستگاه ما که به اینترنت وصله چیه؟

Sara Kia
09-02-2020, 13:32
چند وقت پیش برای مشکلی زنگ زدم به پشتیبانی آی اس پی.
تعجب کردم وقتی گفت غیراز دسکتاپ با لپتاب هم این مشکل را داری؟ و وقتی تعجب من را متوجه شد حتی ساعت های وصل شدن هرکدام از گجت ها را هم میدانست.
از کجا میدانن و چطور میشه جلوش رو گرفت؟:question:

radarz
09-02-2020, 14:08
سلام

برنامه هاي اينترنتي داشتين متوجه شدن مودم هم كه تابلو چيه وقتي وصل ميشن از مك ادرسش ميفهمن چيه //// راهي براي بستن اين موردها نيست

black sabbath
09-02-2020, 14:12
سلام

برنامه هاي اينترنتي داشتين متوجه شدن مودم هم كه تابلو چيه وقتي وصل ميشن از مك ادرسش ميفهمن چيه //// راهي براي بستن اين موردها نيست
این ISP ها می تونن بفهمن من تو چه سایتایی رفتم؟مثلاً پاتوق من سایت های XXX هست.اینا می دونن؟با توجه بخ اینکه از دور بزن استفاده می کنم.یا می تونن بفهمن تو چه پیج های اینستاگرامی عضوم؟

Sara Kia
10-02-2020, 12:56
سلام

درود بر radarz گرامی.
امیدوارم از سخنم رنجیده نشی. ولی عزیز جان اینکه نوشتی فارسیه؟
برنامه های اینترنتی داشتم یعنی چی داشتم؟ اگر لطف میکنی پاسخ میدی یک جوری بنویس که ما کم سواد ها هم بفهمیم.اگر مثل شما سواد داشتیم که اینجا نمیپرسیدیم ما هم میرفتیم توی فرومهای بین المللی و جواب میگرفتیم.
مودم هم كه تابلو چيه)-- تابلوچی؟
خدا زبان فارسی را خودش حفظ کنه.

yakooza
10-02-2020, 13:30
توی مودم یه تبی وجود داره به اسم سیستم لاگ که همه اتصالات وایرلس و قطعی وصلی و هر ان چه که تو مودم اتفاق بیفته توش ذخیره میشه ای اس پی ها به او ن دسترسی دارن از روی همون هم می تونن تشخیص بدن کی وصل بوده کی قطع شده از روی ای پی هم می تونن بفهمن که یوزر از چه وبسایت یا اپلیکیشنی استفاده کرده به همین راحتی.....

EHSANRF
10-02-2020, 16:39
درود
توی تنظیمات مودم "گزینه‌ی UPnP" رو غیرفعال کنین تا این اتفاقات نیفته
با غیرفعال کردن این گزینه، isp دسترسی‌های عادی و ویژه به شما و مودم‌تون نخواهد داشت

saeed1m
28-03-2020, 22:31
اینکارو کنیم بعدا مشکل ساز نمیشه برامون؟

saeed1m
28-03-2020, 22:33
درود
با غیرفعال کردن این گزینه، isp دسترسی‌های عادی و ویژه به شما و مودم‌تون نخواهد داشت

اینکارو کنیم بعدا مشکل ساز نمیشه برامون؟

FOURTH RETURN
09-08-2020, 09:02
درود

در مودمهای tplink این در کدام قسمت ستینگ مودمه؟

FOURTH RETURN
09-08-2020, 09:06
فکر نکنم ربطی به مودم داشته باشه چون توی سایتهایی مانند گوگل هم که میریم خودش تشیص میده با موبایل اومدی یا کامپیوتر

yashgin128
18-08-2020, 13:28
سلام
دوست عزیز به عنوان یه ادم مطلع چندتا مورد رو بهت میگم
اولا که اون پشتیبان ها هم نه دسترسی دارن که شما تو اینترنت چیکار میکنید، ونه بهشون مربوطه، این امکان بسیار بسیار مشکل هست کلا خیالت راحت.
واسه اون مورد هم که گفتید اگر مودم داشته باشید تو خونه، یه بخش داره به نام
DHCP Server
تو این بخش یه گزینه هست به نام lease البته شاید تو مودم های مختلف نامش تفاوت کنه ولی کلیتش همینه
تو این قسمت ای پی های داده شده به دستگاه ها و تایمشون رو نشون میده که مثلا دستکتاپ در ساعت فلان اومده این ای پی رو گرفته.کل اطلاعاتش هم در همین حده و پیشنهاد هم میکنم چیزی رو تغییر ندین.

devilmaster
01-03-2021, 08:57
راهکار هایی هستش که بشه مانیتور کرد ترافیک عا به کجا میره ولی خیلی غیر منطقیه که کسی بخواد مشترکی رو کنترل کنه، چون این موضوعات اصلا در حیطه وظایف شرکت ها نیست.
دوم اینکه نظر شخصیم اینه که موقع تماس با پشتیبانی هرچه دسترسی بیشتری ( متناسب با کاری که قراره انجام بشه ) بدید به اوپراتور، عملا مشکلتون سریعتر و راحتتر حل میشه