ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد سربازی

nemati2
02-02-2020, 12:23
سلام دوستان
من دانشجوی پیام نور هستم و این ترم فارغ‌التحصیل شدم و تا برج 6 سال 99 معافیت دارم.
حال سوالم اینه که اینکه میگن یک سال فرصت دارید که خودتون رو معرفی کنید برای سربازی،این یک سال از تاریخ فارغ‌التحصیلی محاسبه میشه یا از تاریخ پایان معافیت تحصیلی؟؟؟

sdfssdfs
02-02-2020, 13:44
سلام دوستان
من دانشجوی پیام نور هستم و این ترم فارغ‌التحصیل شدم و تا برج 6 سال 99 معافیت دارم.
حال سوالم اینه که اینکه میگن یک سال فرصت دارید که خودتون رو معرفی کنید برای سربازی،این یک سال از تاریخ فارغ‌التحصیلی محاسبه میشه یا از تاریخ پایان معافیت تحصیلی؟؟؟
از تاریخ فارغ التحصیلی دیگه
اون معافیت تحصیلی که یه سال بیشتر از فارغ التحصیلیتونه همین معنی رو میده ینی از زمانی که فارغ التحصیل بشی یه سال معافی که بری و خودتو معرفی کنی دفترچتو تا یه سال بعد فارغ التحصیلی وقت داری پست کنی

mohsenP3000
02-02-2020, 13:53
سلام دوستان

از تاریخ فارغ تحصیلی که همون آخرین امتحانی که دادید یا دفاعی که داشتید می شه. باز هم قوانین رو چک کنید من شنیدم که فرصت رو به 6 ماه رسوندن البته خودم ندیدم. یه چک کنید.

برای معافیت هم بعد این یه سال فرصتی که دارید می تونید دوره های آزاد بگذرونید که گرون هستند ولی خب معافیت دار.