مشاهده نسخه کامل
: از کارافتادن واتس اپ
Sara Kia
30-01-2020, 21:18
اندروید گوشی من 422 است و تا چند وقت پیش واتس اپ خوب کار میکرد ولی ظاهرا یک آپ دیت ضروری براش آمد و حالا وقتی میخوام با واتس اپ کار کنم میره روی آپ دیت شدن و لی آپدیت را نصب نمیکنه .
آیا آپدیت جدید با ورژن اندروید 4.2.2 دیگر کارنمیکنه؟
چه راه حلی برای این مشکل هست.:question:
Mahan1377aa
30-01-2020, 22:54
سلام نه واتساپ درحال حاضر روی گوشی 2.2هم ساپورت میشه این مشکل وقاطی کردن نرم افزاری گوشیتونه توصیه میکنم یک نسخه پشتیبان روی کارت حافظه تهیه کن وکلیبه فایل های زخیره در گوشیت را کپی کن رو کارت حافظهو گوشیتو ریست فکتوری کن وهالا نسخه های پشتیبان گکیری شده را باز یابی کن همچیز اکی میشه مشکلی داشتی زنگ بزن برات بگم 09928375873
Mahan1377aa
30-01-2020, 22:56
درضمن اپدیت ضروری برا وتساپ پیش نمیاد یا به یک روش دیگه میتونی اپدیت برنامه را حذف کنی
Sara Kia
31-01-2020, 11:38
درضمن اپدیت ضروری برا وتساپ پیش نمیاد یا به یک روش دیگه میتونی اپدیت برنامه را حذف کنی
آپدیت ضروری گفتم چون دراخبار شنیدم که یک حفره ی خیلی ناجور در واتس اپ پیدا شده طوریکه گوشی صاحب آمازون هک شده پیش خودم فکر کردم شاید واتس اپ میخواد این نقص را درست کنه و آپ دیت ضروریه.
چون دیدم برای من واتس اپ در گوگل پلی هم نیست گمان کردم چون اندروید من 4.2.2 است و دیگه ساپورت نمیشه روی گوگل پلی هم نمایش داده نمیشه.
چون معمولا اینطوره و حرف روراست گوگل پلی نمیزنه فقط میبینی روی استورش نیست پس باید خودت در یابی که چون لباست کهنه است به مهمانی دعوت نشدی.
یک چیز دیگه گوشی من سامسونگه و دست دوم خریدم.
حالا یک جائی داره شاید اسمش را بشه (سامسونگ استور) گداشت. وقتی میخوام اپی را از آنجا نصب کنم ازم یوزر و پس میخواد اینو چکارش کنم؟
Sara Kia
20-02-2020, 11:03
واتس اپ را پاک کردم و بعد از چند روز یکهو دیدم دوباره در گوگل پلی ظاهر شده و منهم دباره گرفتمش.
حالا دوباره یک پوشه ای که چیزی توش نیست جز چندتا عکس وقتی میخوام بازش کنم اینهم میره روی درخواست آپدیت شدن و وقتی هم قبول میکنم کاری انجام نمیشه.
گوشی را با کسپرسکی روی خود گوشی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد. این جریان چیه و آیا میشه گوشی را با نرمابزار ها ی امنیتی کامپیوتر اسکن کرد؟ من که نتوانستم چون وقتی گوشی خاموشه که کامپیوتر چیزی را نمیبنه و وقتی روشنش میکنم در راست کلیک برای اسکن چیزی نمیاد.:wac:
FOURTH RETURN
09-08-2020, 08:39
واتس اپ را پاک کردم و بعد از چند روز یکهو دیدم دوباره در گوگل پلی ظاهر شده و منهم دباره گرفتمش.
حالا دوباره یک پوشه ای که چیزی توش نیست جز چندتا عکس وقتی میخوام بازش کنم اینهم میره روی درخواست آپدیت شدن و وقتی هم قبول میکنم کاری انجام نمیشه.
گوشی را با کسپرسکی روی خود گوشی اسکن کردم چیزی پیدا نکرد. این جریان چیه و آیا میشه گوشی را با نرمابزار ها ی امنیتی کامپیوتر اسکن کرد؟ من که نتوانستم چون وقتی گوشی خاموشه که کامپیوتر چیزی را نمیبنه و وقتی روشنش میکنم در راست کلیک برای اسکن چیزی نمیاد.:wac:
متوجه نشدم مشکلتون چیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.