مشاهده نسخه کامل
: ویروس پر کننده درایو ویندوز
mgupload
25-01-2020, 00:02
سلام
ویندوز من یه ویروس گرفته که سریع درایو ویندوز رو پر میکنه
البته این ویروس علاوه بر این دیتا از اینترنت ارسال و دریافت می کند. ولی چیزی که رو اعصابه پر کردن درایو ویندوزه
رو سیستمم آنتی ویروس کسپراسکای رو دارم ولی شناسایی نکرد
فایل های پر کننده هارد هم از نوع سیستمی هست دستی نمیشه با جستجو تو هارد پیداش کرد.
به نظرتون برای حل کردن مشکل، حذف فایل های پر کننده و ویروس چیکار میتونم انجام بدم
ممنون از شما
سلام
ویندوز من یه ویروس گرفته که سریع درایو ویندوز رو پر میکنه
البته این ویروس علاوه بر این دیتا از اینترنت ارسال و دریافت می کند. ولی چیزی که رو اعصابه پر کردن درایو ویندوزه
رو سیستمم آنتی ویروس کسپراسکای رو دارم ولی شناسایی نکرد
فایل های پر کننده هارد هم از نوع سیستمی هست دستی نمیشه با جستجو تو هارد پیداش کرد.
به نظرتون برای حل کردن مشکل، حذف فایل های پر کننده و ویروس چیکار میتونم انجام بدم
ممنون از شما
سلام
آخرین نسخه
Gridinsoft Anti Malware رو نصب کنید .
یک فول اسکن بزنید . ویروس تکثیر شونده رو مثل آب خوردن پاک می کنه . :santa::»
mgupload
29-01-2020, 21:11
سلام
این برنامه رو نصب کردم ولی غیر از خود کرک نرم افزارا چیز دیگه ای پیدا نکرد!
سلام
یک فول اسکن با Windows Defender بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
و یا میتونید به صورت دستی فایل های مورد نظر رو که درایو را پر کردند حذف کنید که از اونجایی که فایل های سیستمی هستند باید یوزر شما به عنوان Admin به اون فایل ها دسترسی داشته باشه. می تونید از آموزش زیر استفاده کنید تا بتونید خودتون رو به عنوان Admin به اون فایل ها معرفی کنید و بعد حذفشون کنید.
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
jaberaghidat
07-02-2020, 20:41
احتمالا ویروس Hiden افتاده یعنی فایل در درایو وجود داره اما مخفی کرده اطلاعاتت روی cmd رو باز کنید درایوی که مشکل داره رو باز کنید با cmd بعدش کد زیر رو وارد کنید تا فایل هایی که بر اثر ویروس مخفی شدن رو نشون بده و بعد می تونین فایل هاتون رو مدیریت کنید
attrib -a -r -s -h /S /D
greenhornet
12-05-2020, 07:01
Quick heal رو هم تست کن.درسته یه ماهست ولی برای چند روز تست و بررسی خوبه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.