ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار کردن Cpu روی حالت boost همیشه

Hamed-M1
22-01-2020, 19:15
با سلام
مشکلی که دارم این هست که هر وقت سیستم رو روشن میکنم فرکانس پردازنده های من روی ماکزیمم و بوست هست و پایین تر نمیاد مگر وارد برنامه msi command center بشم و اون رو پایین بیارم.
مشخصات مادربرد : msi z370 gaming plus
مشخضات پردازنده : intel i5 8400

تصویر اول قبل از هر نوع تغییر در تنظیمات هستش . و تصویر دوم وقتی که تغییرات انجام میدم . بعد از هر بار خاموش روشن کردن هم بر میگرده به حالت تصویر اول .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

esteghlalalireza
23-01-2020, 12:47
باید ازداخل بایوس درست کنی

mohsenP3000
23-01-2020, 13:00
با سلام
مشکلی که دارم این هست که هر وقت سیستم رو روشن میکنم فرکانس پردازنده های من روی ماکزیمم و بوست هست و پایین تر نمیاد مگر وارد برنامه msi command center بشم و اون رو پایین بیارم.
مشخصات مادربرد : msi z370 gaming plus
مشخضات پردازنده : intel i5 8400

تصویر اول قبل از هر نوع تغییر در تنظیمات هستش . و تصویر دوم وقتی که تغییرات انجام میدم . بعد از هر بار خاموش روشن کردن هم بر میگرده به حالت تصویر اول .

سلام

برنامه کنترل MSI Center رو کاملا پاک کنید. با revo ترجیحا. سیستم رو ریستارت کنید.
بایوستون رو آپدیت کنید. خیلی با دقت دقیقا درست مطابق دستورالعمل.

به سایت msi برید برنامه جدید MSI center رو دانلود و نصب کنید.

اگر مشکل باقی بود بفرمایید. احتمالا تنظیمات بایوس رو باید عوض کنید. همینجوری چیزی رو تغییر ندید.

Hamed-M1
23-01-2020, 15:37
باید ازداخل بایوس درست کنی

لطفا بیشتر توضیح بدید. مثل این میمونه من بگم سرما خوردم شما بگی باید قرص بخوری

Hamed-M1
23-01-2020, 15:39
سلام

برنامه کنترل MSI Center رو کاملا پاک کنید. با revo ترجیحا. سیستم رو ریستارت کنید.
بایوستون رو آپدیت کنید. خیلی با دقت دقیقا درست مطابق دستورالعمل.

به سایت msi برید برنامه جدید MSI center رو دانلود و نصب کنید.

اگر مشکل باقی بود بفرمایید. احتمالا تنظیمات بایوس رو باید عوض کنید. همینجوری چیزی رو تغییر ندید.

چند حالت امتحان کردم

اول c-state رو فعال کردم فایده نداشت . بعدم برنامه msi command center رو با رنم افزار revo پاک کردم و رجیستری هاشم پاک کردم بازم فایده نداشت

بعدم که کلا تنظیمات بایوس رو زدم restore to default که اونم فایده نداشت . دوباره در حالت دیفالت c-state رو فعال کردم .

اون eist هم برای من یا dsiable میشد یا enable که در هر حالتی تو محیط ویندوز فرکانس 3.900 با نرم افزار aida64 نشون داده میشه

اما در محیط بایوس 2.80 یا 2.74 نشون داده میشه

Hamed-M1
23-01-2020, 15:40

Hamed-M1
23-01-2020, 16:15
مشکل حل شد . در قسمت control panel قسمت power option روی high performance بود که گذاشتم روی balanced و اوکی شد