ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ابهاماتی در مورد کارهای من

Reza Azimy_RW
20-01-2020, 13:02
سلام خدمت رفقا من این دو تا کارو قبلا به عنوان نمونه کار از خودم منتشر کرده بودم که بعضی از رفقا کم لطفی کردن و گفتن تو یو دی کی همینجوری هرچی بریزی همین کیفیته :|
ممنون ازشون حالا من یه آوانس هم به خودشون میدم با اثن Unreal 4 با درخت و متریالای اماده و با کیفیت که متخصصای آنریل انجین طراحیش کردن خودشو ببینم یه درخت با کیفیت کوچولو دو دقیقه وقت میبره بزن ازش عکس بگیر تفاوتو حس کن .

چرا ؟

چون 10 سال پیش زمانی که اینا رو زدم قرار بود تو شرکتی به عنوان لول دیزاینر و طراح متریالو پارتیکل و ... کارر کنم :

بیشتر از 300 ساعت ویدئو آموزشی رو قدم به قدم باهاش تکرار کردم کاملا اصولی میتونم پارتیکلی که میخام رو خام با بهترین کیفیت (فراتر از سمپلهای خوده یو دی کی ) بزنم یا متریالو به صورت اصولی یا نورپردازی و ایجاد اتمسفر مورد نظر رو فوق حرفه ای یاد گرفتم .
بعد بعضیا میان میگن یو دی کی که هر چی بندازی توش خوشگل میشه شما با مدلای اماده و متریالایی که متخصصای آنریل انجین ساختن تو 5 دقیقه نمونه کوچیکشو بساز ما هم ببینیم :thumbsdow

برنامه نویسی هم تا تهشو خوردم و قورت دادم از شیدر نویسی تا برنامه نویسی میکروکنترولرها و الکترونیک . پس یه پیغام :

اون کسی که با تغییر دادن چند تا عدد تو کدهای آماده به یه نتایج ضعیف رو به متوسطی میرسه خودشونو قاطی نکنه / دقیقا منظورم مخاطب خاص خودم بود که همه میشناسینش :hmm: شما نیستی دوست عزیز خودش میدونه قدمت روی چشم :دی

فقط خاستم ارزش این کارها فراموش نشه اینا 10 سال پیش توسط خودم طراحی شدن /فقط مدل درختا آمادس متریالشم اصلاح شده . البته قبلا بچه ها بعضیاشو دیدن واسه روشن شدن یه سری موضوعات که تو دلم مونده بود این تایپیکو زدم :

1 _ UDK

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg

2 _
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پشه های توی فضا هم با پارتیکل زدم اینقدر حرکات طبیعی دارن کف میکنی .

اینم عکس از یه صحنه طراحی شده با همین انجین توسط افراد تغریبا حرفه ای که بدانند یو دی کی به خودی خود معجزه نمیکند » (و برای کساییی که با قدرت طبیعی و معمولی این انجین قدیمی اشنایی ندارن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xHk725yiiHCCLfrh8O1z5QPOohDIaIeljMHgDF5CVlOqpeNLcJ 80NK65_fV7S1UaEo97TCltqLMrPz1F4SN5pRKG8Ip6qPJkS26N GsJ1cVhbcSGSL7ORD0H2uCez34ng/CD7.jpg

راستی چند عکس از یه بازی سه بعدی که واسه یونیتی حدود 6-7 سال پیش ساختم پیدا کردم جالب بود گفتم اشتراک بزارم مدلسازی سه بعدی / گرافیک دو بعدی / لول دیزاین / شیدر و ... همه کار خودم با بازیهای امروز ایرانی که واسه اندروید منتشر میشه مقایسه کنید . البته وقتی منتشرش کردم واسه یه کوتاهی که چکپوینت نزاشتم خسته کننده و در کل زیاد موفق نشد ولی از نظر فنی 22ه :دی :

کلا ما دستمون طلاییه حالا چه کوییسست باشه چه یونیتی چه انریل چه انجیین خود نوشته :n10:

ارزوی موفقیت واسه همه و :
سیییییی یوووووو :دی

MARTIN
30-01-2020, 01:25
داداش ممنون که بعد از ده سال برگشتی و به حرف و حدیث ها پایان دادی!

lord arthas
30-01-2020, 03:50
هولی فاکین شت !!!

فک کنم این اولین پستم بعد از حداقل 8-9 سال باشه !!

رضا جون دلتنگتیم ، مخصوصا کل کل هات با پیام :دی

عکس کارها گویاست که حرفه ای شده ولی این پایینیه یونیتیه ؟ این همون گیمه نیست که با Torque 3D زده بودی دهن مارو سرویس کردی با این انجین اخرش خوده سازنده ها هم ازش ناامید شدن تو میگفتی نه خوبه ؟! :دی :دی :دی

mohsenP3000
30-01-2020, 09:01
سلام خدمت رفقا من این دو تا کارو قبلا به عنوان نمونه کار از خودم منتشر کرده بودم که بعضی از رفقا کم لطفی کردن و گفتن تو یو دی کی همینجوری هرچی بریزی همین کیفیته :|
ممنون ازشون حالا من یه آوانس هم به خودشون میدم با اثن Unreal 4 با درخت و متریالای اماده و با کیفیت که متخصصای آنریل انجین طراحیش کردن خودشو ببینم یه درخت با کیفیت کوچولو دو دقیقه وقت میبره بزن ازش عکس بگیر تفاوتو حس کن .

چرا ؟

چون 10 سال پیش زمانی که اینا رو زدم قرار بود تو شرکتی به عنوان لول دیزاینر و طراح متریالو پارتیکل و ... کارر کنم :

بیشتر از 300 ساعت ویدئو آموزشی رو قدم به قدم باهاش تکرار کردم کاملا اصولی میتونم پارتیکلی که میخام رو خام با بهترین کیفیت (فراتر از سمپلهای خوده یو دی کی ) بزنم یا متریالو به صورت اصولی یا نورپردازی و ایجاد اتمسفر مورد نظر رو فوق حرفه ای یاد گرفتم .
بعد بعضیا میان میگن یو دی کی که هر چی بندازی توش خوشگل میشه شما با مدلای اماده و متریالایی که متخصصای آنریل انجین ساختن تو 5 دقیقه نمونه کوچیکشو بساز ما هم ببینیم :thumbsdow

برنامه نویسی هم تا تهشو خوردم و قورت دادم از شیدر نویسی تا برنامه نویسی میکروکنترولرها و الکترونیک . پس یه پیغام :

اون کسی که با تغییر دادن چند تا عدد تو کدهای آماده به یه نتایج ضعیف رو به متوسطی میرسه خودشونو قاطی نکنه / دقیقا منظورم مخاطب خاص خودم بود که همه میشناسینش :hmm: شما نیستی دوست عزیز خودش میدونه قدمت روی چشم :دی

فقط خاستم ارزش این کارها فراموش نشه اینا 10 سال پیش توسط خودم طراحی شدن /فقط مدل درختا آمادس متریالشم اصلاح شده . البته قبلا بچه ها بعضیاشو دیدن واسه روشن شدن یه سری موضوعات که تو دلم مونده بود این تایپیکو زدم :

1 _ UDK

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg

2 _

پشه های توی فضا هم با پارتیکل زدم اینقدر حرکات طبیعی دارن کف میکنی .

اینم عکس از یه صحنه طراحی شده با همین انجین توسط افراد تغریبا حرفه ای که بدانند یو دی کی به خودی خود معجزه نمیکند » (و برای کساییی که با قدرت طبیعی و معمولی این انجین قدیمی اشنایی ندارن )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] xHk725yiiHCCLfrh8O1z5QPOohDIaIeljMHgDF5CVlOqpeNLcJ 80NK65_fV7S1UaEo97TCltqLMrPz1F4SN5pRKG8Ip6qPJkS26N GsJ1cVhbcSGSL7ORD0H2uCez34ng/CD7.jpg

راستی چند عکس از یه بازی سه بعدی که واسه یونیتی حدود 6-7 سال پیش ساختم پیدا کردم جالب بود گفتم اشتراک بزارم مدلسازی سه بعدی / گرافیک دو بعدی / لول دیزاین / شیدر و ... همه کار خودم با بازیهای امروز ایرانی که واسه اندروید منتشر میشه مقایسه کنید . البته وقتی منتشرش کردم واسه یه کوتاهی که چکپوینت نزاشتم خسته کننده و در کل زیاد موفق نشد ولی از نظر فنی 22ه :دی :

کلا ما دستمون طلاییه حالا چه کوییسست باشه چه یونیتی چه انریل چه انجیین خود نوشته :n10:

ارزوی موفقیت واسه همه و :
سیییییی یوووووو :دی

سلام

با اجازه دوستان یه اظهار نظر کنم. اولین عکس که یه جاده هست فوق العاده عالی هست اگر برای 10 سال قبل هست. یادمه که crysis نسخه اولش 2007 اومد، اگر شما در سال 2009 یا 2010 چنین گرافیکی رو طراحی کردی کار فوق العاده ای انجام دادی چون بسیار از هر لحاظ حرفه ای هست. شاید هم سطح یا حتی کمی بهتر.:»:»:»

موفق باشی. امیدوارم مثل من درگیر معضل بیکاری نباشی با این همه استعداد و هنر.:thumbsdow

Reza Azimy_RW
01-02-2020, 05:21
ممنون عزیز . در مورد اون عکس اول همه چیزش اورجینال از خودمه (مدلسازی شیدرها اتمسفر و.... ) به جز مدل درخت . ++متریالش اصلاح شدس

میبخشید من اون شب چیز بودم یکم زیادی با اعتماد به نفس حرف زدم :دی فقط میخاستم یه سوالایی که یهشون اون موقع چون حوصلشونداشتم جواب ندادم جواب داده باشم
حسه غرور بهم دست داده بود :D:42:
من کوچیک اساتید هستم از همه نظر :n16::»

dmp
01-03-2020, 20:15
سلاممممم!
کارت عالی بود!
اووووووووووووووم...هنوز علاقه به بازی سازی یا طراحی داری؟

Reza Azimy_RW
31-03-2020, 23:52
ممنون نظر لطفتونه :n12::n12::n12:
اره دارم یه دوسالی هست به فکرشم برگردم به بازیسازی :دی

dmp
01-04-2020, 14:34
ایولا...اقا اگه میتونی کار طراحی دو بعدی انجام بدی و علاقه داره یه همکاری کنیم...

Reza Azimy_RW
28-04-2020, 00:38
این همون گیمه نیست که با Torque 3D زده بودی دهن مارو سرویس کردی با این انجین اخرش خوده سازنده ها هم ازش ناامید شدن تو میگفتی نه خوبه ؟! :دی :دی

من اصلا با این انجین کار نکردم :دی این بازی تو بازارم هست هنوز رایگان (به اسم "رویا")

یولا...اقا اگه میتونی کار طراحی دو بعدی انجام بدی و علاقه داره یه همکاری کنیم...
دمت گرم داش وقتش نیست من خوردم میخام بازی بسازم طراح دو بعدی کم میارم :دی

Moh3en_DDD
23-07-2020, 23:19
عالی .....

Reza Azimy_RW
19-09-2024, 14:19
عکس کارها گویاست که حرفه ای شده ولی این پایینیه یونیتیه ؟ این همون گیمه نیست که با Torque 3D زده بودی دهن مارو سرویس کردی با این انجین اخرش خوده سازنده ها هم ازش ناامید شدن تو میگفتی نه خوبه ؟! :دی:دی:دی
این پیامو ندیده بودم ببخشید تایپیک قدیمی بالا اوردم اول ممنون از نظرت /دوم :دینه داداش ما کسی رو به خاطر انتقادش سرویس نمیکنیم جز "پیام" بازگانی :دی من اصلا با اون انجین کار نکردم :n16:
البته اینی هم که گذاشتم واسه گرافیکش گذاشتم از نظر گیم پلی چیز خفنی نیست یعنی کمبود داره ایشالله یه روز کمبوداش ( چکپوینت/صداگذاری/منو و ... ) رو برطرف و بازنشر میکنم قبلی واسه اپدیت نشدن حذف شده از بازار یعنی همه برنامه ها و بازیهام به این روز افتادن