ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خریدار یک عدد باکس هارد اینترنال کامپیوتر 3.5 اینچی

Ehsan-Dadash
05-01-2020, 15:27
سلام خدمت دوستان :)

خریدار یک عدد باکس هارد اینترنال 3.5 اینچی کامپیوتر هستم، ترجیحا باکسی باشه که مربوط به هارد اکسترنال آداپتوری بوده و هاردش رو خارج کرده باشید و دیگه نیازی به باکسش نداشته باشید.
مثل WD MY BOOK

ترجیحا تهران، ولی شهرستان هم باشه مشکلی نیست

mohsenP3000
05-01-2020, 18:23
سلام تا چقدر می خواید هزینه کنید.

من چندتا دارم ولی اصلی هستند، متفرقه کار نمی کنم.

Ehsan-Dadash
05-01-2020, 18:45
سلام تا چقدر می خواید هزینه کنید.

من چندتا دارم ولی اصلی هستند، متفرقه کار نمی کنم.

یه هارد دو ترا دارم باکس میخوام براش. نمیخوام داک باشه. هزینه زیادی نمیخوام بکنم. یه چیزی باشه بصرفه.

mohsenP3000
05-01-2020, 19:36
یه هارد دو ترا دارم باکس میخوام براش. نمیخوام داک باشه. هزینه زیادی نمیخوام بکنم. یه چیزی باشه بصرفه.

خب برای اینکار پس باید برید ولیعصر یا جمهوری. اونایی که من دارم هزینه ش به خاطر کیفیت و سیفتی و ... بالا هست به کار شما نمیاد.

Ehsan-Dadash
05-01-2020, 22:53
خب برای اینکار پس باید برید ولیعصر یا جمهوری. اونایی که من دارم هزینه ش به خاطر کیفیت و سیفتی و ... بالا هست به کار شما نمیاد.

این باکس ها الکی گرون هستن. بخوای اینهمه خرج کنی میتونی یه اکسترنال اداپتوری خوب بخری

mohsenP3000
05-01-2020, 23:05
این باکس ها الکی گرون هستن. بخوای اینهمه خرج کنی میتونی یه اکسترنال اداپتوری خوب بخری

یه بخشیش بر می گرده به اینکه خب دلار ثبات نداره. یه بخشیش هم اینکه اطلاعات رو هارد چقدر برای شما ارزش داره.

یه موقع هست آرشیو فیلمه بله یه باکس 70 تومنی می بندی و خلاص ولی وقتی عکس و فیلم و مدارک و اینا باشه فاکتور هایی مثل نوسانات و شوک برقی و کیفیت و ضد آب بودن و استاندارد های گرد و خاک و ... مطرح می شه.

آداپتوری الان تو بازار کمه یا گرونه چون همه اکسترنال معمولی می خرن اون فروشش کمه. بعد کلا جنسی که تو آمازون هم باشه خودش یه تضمینه.

حالا امیدوارم باکسی که می خواید رو با قیمت خوب پیدا کنید.

فیک های WD هست حدود 170 ولی من توصیه نمی کنم یه سر برید توپخونه و ولیعصر به فور هستش.

mohsenP3000
05-01-2020, 23:19
این الان یکی از بهترین هاست. یه چک کنید. البته داکه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ehsan-Dadash
07-01-2020, 15:19
این الان یکی از بهترین هاست. یه چک کنید. البته داکه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اطلاعاتی روش ندارم، فقط میخوام تبدیلش کنم به اکسترنال و لپ تاپم رو خالی کنم، خیلی پر شده، یه My Book خودم دارم، فکر کنم آخر اونو باز کنم هاردش رو جابجا کنم.
خیلی ارزش هزینه ی اینچنینی نداره، قراره آرشیو بشه و بذارم کنار، همین.
ممنون از راهنمایی

ata.royalfalcon
07-01-2020, 17:09
من اطلاعاتی روش ندارم، فقط میخوام تبدیلش کنم به اکسترنال و لپ تاپم رو خالی کنم، خیلی پر شده، یه My Book خودم دارم، فکر کنم آخر اونو باز کنم هاردش رو جابجا کنم.
ممنون از راهنمایی

1. my bookـهای جدید فقط هارد دیسکهای خودش رو میشناسه . یعنی شما احتمالاً نمیتونید هر هارد دیسکی رو روی هر باکسی نصب کنید (پست 8# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید) .

2. هارد دیسکی که پر هست رو بدون فرمت کردن مجدد و بدون از دست دادن اطلاعات رو نمیتونید روی باکس جدید my book نصب کنید (به خاطر سیستم رمزگذاری سخت افزاری) . یعنی بعد از نصب هارد دیسک جدید روی باکس دیگه حتماً میبایست مجدد پارتیشن بندی و فرمت بشه .

Ehsan-Dadash
07-01-2020, 17:25
1. my bookـهای جدید فقط هارد دیسکهای خودش رو میشناسه . یعنی شما احتمالاً نمیتونید هر هارد دیسکی رو روی هر باکسی نصب کنید (پست 8# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید) .

2. هارد دیسکی که پر هست رو بدون فرمت کردن مجدد و بدون از دست دادن اطلاعات رو نمیتونید روی باکس جدید my book نصب کنید (به خاطر سیستم رمزگذاری سخت افزاری) . یعنی بعد از نصب هارد دیسک جدید روی باکس دیگه حتماً میبایست مجدد پارتیشن بندی و فرمت بشه .

من خودم my book دارم مدل نسل دومه. نمیدونم بهش میخوره یا نه. هارد خالیه مشکلی نیست

mohsenP3000
07-01-2020, 20:39
ممنون از راهنمایی

سلام عزیز

از my book نمی تونی استفاده کنی.

بازم راه داره ولی هزینه دیگه سنگین و بی منطق می شه.