PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با فلش----کمک

mmahdi302
27-12-2019, 23:04
سلام به همه دوستان
من یه فلش hp v220w دارم الان چند روزیه با یه مشکل روبه رو شدم
وقتی فلشو به لپ تاپم میزنم سریعا قطع و وصل میشه (از صدا متوجه میشم ولی درایوی در this PC ظاهر نمیشه) با سیستم عامل 10 و 7 امتحان کردم با 4 تا لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم نتیجه همین بود
مشکل از کجاست؟ میشه راهنماییم کنید
پیشاپیش ممنونم

mmahdi302
28-12-2019, 20:48
ایها الناس کمک کنید ..................................

mohsenP3000
28-12-2019, 22:05
سلام به همه دوستان
وقتی فلشو به لپ تاپم میزنم سریعا قطع و وصل میشه (از صدا متوجه میشم ولی درایوی در this PC ظاهر نمیشه) با سیستم عامل 10 و 7 امتحان کردم با 4 تا لپ تاپ دیگه هم امتحان کردم نتیجه همین بود
پیشاپیش ممنونم

سلام احتمالا مغزی داخل USB آسیب دیده باید ببرید گارانتی و تعویض کنید. اگرم نداره که راهی برای تعمیرش نیست یا اگرم باشه هزینه ش از یه آکبند بیشتره.

mohsenP3000
31-12-2019, 09:02
سلام به همه دوستان
پیشاپیش ممنونم

داداش فلشت از این آهنی ها ست که بالاش سیاهه؟ قطعی بهم جواب بده تا بهت بگم چی کار کنی.

mmahdi302
01-01-2020, 22:56
داداش فلشت از این آهنی ها ست که بالاش سیاهه؟ قطعی بهم جواب بده تا بهت بگم چی کار کنی.

سلام
آره از همون آهنی هاست

mohsenP3000
01-01-2020, 23:42
سلام
آره از همون آهنی هاست

سلام مجدد

دوست عزیز راه حلی که می گم مشخص نیست که قطعی باشه یا فلش رو خراب تر نکنه ولی به هر حال راهی هست که امتحان شده و می تونید تو نت هم سرچ کنید(انگلیسی) و فروم ها رو بخونید. قاعدتا اگر گارانتی مادام دارد که تعویض می کنند. اما راه حل

ابتدا فلش را مدت 10دقیقه به سیستم وصل کنید (اگر به ستاپ باکس یا .... وصل کنید بهتره)

سپس فلش رو خارج و حدود 1 ساعت صبر کنید.

حالا از استون صنعتی یا استون بدون اسانس باید استفاده کنید.

فلش رو ثابت به سمت بالا نگه دارید.

استون رو با سرنگ داخلش تزریق کنید تا لب به لب شود.

حدود 1 ساعت صبر کنید تا استون بپرد (خشک شود) دقت کنید که اگر استون اسانسی استفاده کرده باشید به فلش آسیب می زنید و در 1 ساعت خشک نمی شود.

حالا با گوش پاک کن آغشته به الکل صنعتی (همون زرد رنگ ها که برای ذغال کیاب هست) کنید و روی قسمت داخلی به آرامی بکشید و سپس با سر دیگر خشک کنید.

24 ساعت صبر کنید و اگر می توانید در معرض نور گرم خورشید یا جریان باد مثل سشوار قرار دهید. (قاعدتا وقتی سشوار می گرید زمان خیلی کمتر در حد چند دقیقه کافیه) فقط 24 ساعت صبر کنید که کاملا خشک بشه.

احتمالا فلش شما درست شده است.:»:»:»