ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هزینه درمان افسردگی چقدر است؟

[ Ehsan ]
27-12-2019, 12:41
باسلام من چند ساله احساس افسردگی دارم ولی هیچوقت دکتر نرفتم به خاطر ترس از هزینه زیادش و اینکه شنیدم میگن تا اخر عمر باید قرص مصرف کرد.

میخاستم ببینم هزینه مراجعه به روانپزشک و قرص های ساده مثل فلوکستین چقدر میشه؟برای مشکل اضطراب و افسردگی متوسط رو به خفیف

aidin.x
27-12-2019, 13:19
بنظر من با طب سنتی گیاهی خودتو درمان کن. دکترا مخصوصا روانشناسا و مشاوره ها و روانپزشکا انقدر میارن و میبرنت که یه بیماری جدیدی هم به مشکلت اضافه کنن! کسی دلش برا بیمار نمیسوزه.
داروهای افسردگی عوارض دارن

[ Ehsan ]
27-12-2019, 19:46
منم واقعا از همینا میترسم چند ساله نرفتم دنبال درمان ولی واقعا الان زندگیم مختل شده گیاهی هم به نظرتون از کجا باید مشاوره گرفت ایا کسی با گیاهی جواب گرفته تو این بازار اعتمادی نیس طرف شربتو جا دارو گیاهی بفروشه

aidin.x
27-12-2019, 21:11
;9137745']منم واقعا از همینا میترسم چند ساله نرفتم دنبال درمان ولی واقعا الان زندگیم مختل شده گیاهی هم به نظرتون از کجا باید مشاوره گرفت ایا کسی با گیاهی جواب گرفته تو این بازار اعتمادی نیس طرف شربتو جا دارو گیاهی بفروشه

فکر میکنم تو تهران متخصص طب سنتی هست که اونام مثل بقیه پزشکان هستن.
سراغ افرادی که تجربی هستن ( مثل عطاری و ... ) نرو... باید حتما حضوری پیش متخصص بری.

چند روز پیش اتفاقا یکی داروهاش رو نخورده بود میگفت یخورده قاطی کرده. شنیدم بعضی داروهایی که مربوط به روان هستن توهم زان و حالت اعتیاد برای افراد بوجود میارن. یچیزیم که مهمه اینه خودسرانه داروی گیاهی نخوری ، باید طبق مزاجت پزشک برات داروی گیاهی تجویز کنه.
من تابحال امتحان نکردم و پیش متخصص طب سنتی نرفتم ولی شخصا فکر میکنم طب سنتی خیلی کم ضرر تر از داروهای شیمیاییه.

Alireza SM
13-05-2020, 13:16
بنظر من با طب سنتی گیاهی خودتو درمان کن. دکترا مخصوصا روانشناسا و مشاوره ها و روانپزشکا انقدر میارن و میبرنت که یه بیماری جدیدی هم به مشکلت اضافه کنن! کسی دلش برا بیمار نمیسوزه.
داروهای افسردگی عوارض دارن
اين قشر محترمي كه فرمودين از نظر علمي كارهاشون بي اساس هست و داروهاشونم از لحاظ تجربي چون مطالعه نشده و روي عده محدودي تست شده بسيار عوارض دارن و مهمتر از اون ثمر بخش نيستن.

======

به نظرمن مراجعه به روانپزشك بهتره. هزينه زيادي نداره در بخش دولتي مراجعه كنين زير 25 تومن ويزيت + بسته به نوع دارو هم مقداري هزينه دارو هست اگه مشكلي در اين خصوص دارين به دكتر بگين كه داروي خارجي حتي المقدور تجويز نكنه