مشاهده نسخه کامل
: >>> مهمترين عامل خز شدن گوشي چيست ؟ <<<
Hossein_Bahal
03-10-2006, 03:12
تو اين تاپيك ميتونيم در مورد عوامل خز و جوات شدن گوشي ها صحبت كنيم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دوست دارم بدونم چرا گوشي نوكيا بعد از يه هفته به بازار اومدن خز ميشه ولي گوشي سونياريكسون مانند K750 بعد از اين همه ديده شدن در دست افراد از جمله افغانيها و كوپنفروشها خز نميشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من يه خورده در حق نوكيا داره ظلم ميشه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم نظراتتون رو بگيد . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
مهم ترین عامل که باعث ضایع شدن گوشی میشه اول ظاهر دوم امکانات سوم قیمت
هرچند خیلیها عقلشون به چشمشونه و هیچ کدوم از مواد بالا براشون مهم نیست
M O H S E N
03-10-2006, 11:39
دقيقا درست ميفرماييد.
mahyarSAMSUNG
03-10-2006, 14:19
البته از نظر من که خز شدن و جوات شدن معنی نداره این خوب بودن یه گوشی رو میرسونه . خرید بیش از حد یه نوع گوشی باعث این موضوع میشه
همه ي گوشيهاي نوكيا خز ميشن چون اگه ن90 هم باشه كه به قيمتش نمي ارزه جماعت ايراني ميرن ن90 ميخرن ميگن چون نوكياست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه همين دليله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mi.graphist
03-10-2006, 22:09
كم صد در صد با نظر سامسونگ موافقم .به نظر من فقط امكانات مهمه و اگر شما از امكانات گوشي اي كه داري راضي باشي ديگه برات خز بودن امين نداهر.البته در عين حال مهمترين دليل به نظر من قيمت پايين تر نسبت به امكانات بيشتره
EMPERATOUR
03-10-2006, 22:15
الان راننده کامیونارو نگاه کنی بنده خدا گوشی نمیشناسه . هرچی رفیقش داشته باشه میخره و چون نوکیا تو ایران جا افتاده کافیه یه نفر بخره. گوشی فقط سونی . خیلی کم خز میشه
كي ميگه كا 750 خز نشده؟
اصلا تو خز شدن رو به چي ميگي؟
Programer
04-10-2006, 00:39
یه عده می دونن چی دارن می خرن و می خرن یه عده هم چون می دونن عده اول می دونن که چی دارن می خرن میرن از مال اونا می خرن !
Hossein_Bahal
04-10-2006, 00:48
یه عده می دونن چی دارن می خرن و می خرن یه عده هم چون می دونن عده اول می دونن که چی دارن می خرن میرن از مال اونا می خرن !
من كه اخر نفهميدم كيا خرن ؟؟؟؟ :blink:
Doctor.Freeman
04-10-2006, 14:24
همه گوشيها يه روزي جواد ميشه البته :
سامسونگ تريپش Formale
سونی اریکسون تریپش Younge
موتورولا تریپش Speciale
الجی تریپش Official
نوکیا تریپ خواصی نداره به همین دلیل از بقیه زودتر جواد میشه . :blush:
Mehdi_Full
04-10-2006, 17:20
نوکیا تریپ خواصی نداره به همین دلیل از بقیه زودتر جواد میشه . :blush:
اينو خوب اومدي :laughing:
e_mohsen83
04-10-2006, 21:10
من كه اخر نفهميدم كيا خرن ؟؟؟؟ :blink:
واقعا نفهميدي خوب معلومه اسراييل..... :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
mohammad99
04-10-2006, 21:46
هرگوشي خوب باشه يعني قيمت مناسب امكانات خوب خيلي فروش داره ملت ميرن ميخرن مثل6600-6630
بهضيا كه اصلا به گوشي ميگن نوكيا
بعضي گوشيا براي ارزوني زياد يا خز ميشن مثل 1100
metal_militia
04-10-2006, 23:11
ک750 اصلا خز نمیشه نه بدلیل اینکه خودم دارمش بخام ازش طرفداری کنم
دلیلش هم فقط و فقط ظاهر ساده و معقولش هست
ولی شما یه نیگاه به ن90 موتورلا وی تریو3250 و...بکنین اگه این گوشی رو تو روز 3بار ببینین حالتون بهم میخوره ولی ک750 یا و810 و ...
اصلا
به نظر من مهمترین عامل جواد شدن یا خز شدن یا زاغارت شدن و یا بی کلاس شدن یک گوشی افراد شیرین مغزی مثل شماها هست.آخه پسر خوب اینجا یک فروم مثلا تخصصی است.کلی افراد سوالاشون بی جواب می مونه بعد تو اومدی این بحث مسخره را راه انداختی؟ چون یک گوشی امکاناتش خوبه و ارزونه همه می خرن از مهندس گرفته تا ... اونوقت گوشی بی کلاس می شه؟ 6600 بی کلاسه آره؟ هنوزم از خیلی گوشی های حال حاضر هم بهتره...90% کسانی که 6600 دارن هنوز بلد نیستن ازش درست استفاده کنن یا روش برنامه بریزن بعد می گن سرعتش پایینه! نمی دونم گوشی را برای استفاده کردن و به خاطر امکاناتش می خوای....یا برای پز دادن و کلاس گذاشتن؟...ماشالله فرهنگ...
ببخشید وسط بحث تخصصی شما وارد شدم
خز یعنی چی؟؟؟
metal_militia
05-10-2006, 10:48
به نظر من مهمترین عامل جواد شدن یا خز شدن یا زاغارت شدن و یا بی کلاس شدن یک گوشی افراد شیرین مغزی مثل شماها هست.آخه پسر خوب اینجا یک فروم مثلا تخصصی است.کلی افراد سوالاشون بی جواب می مونه بعد تو اومدی این بحث مسخره را راه انداختی؟ چون یک گوشی امکاناتش خوبه و ارزونه همه می خرن از مهندس گرفته تا ... اونوقت گوشی بی کلاس می شه؟ 6600 بی کلاسه آره؟ هنوزم از خیلی گوشی های حال حاضر هم بهتره...90% کسانی که 6600 دارن هنوز بلد نیستن ازش درست استفاده کنن یا روش برنامه بریزن بعد می گن سرعتش پایینه! نمی دونم گوشی را برای استفاده کردن و به خاطر امکاناتش می خوای....یا برای پز دادن و کلاس گذاشتن؟...ماشالله فرهنگ...
1 دقیقا با مذمون حرفت موافقم چون خودم هم جوابی شبیه اینو که تو کلوژ سونی بود دادم
2 شما بهتر بود کمی لحنتو بهتر کنی
3 در مورد خط اخر 100٪حق با تو ا
ولی یه کم مودبانه تر مینوشتی بهتر بود
Green_life
05-10-2006, 16:29
هيچ گوشي هيچ وقت خز نميشه به جز 6600
Hossein_Bahal
05-10-2006, 18:29
اقا اصلا نخواستيم .
مديران اين تاپيك رو پاك كنيد .
يه چيزي باب شده و اون هم اينه كه هركي از يه چيزي و تاپيكي خوشش نمياد فوري مياد هر چي دوست داره ميگه .
اولا شرمنده من لحنم خیلی بده خودمم می دونم...ببخشید
دوما اگر هرچی دلم می خواست می نوشتم که 2 سوت از انجمن پرتم می کردن بیرون.
rami_hemi
08-10-2006, 14:28
خوب حالا منم یه چیزی بگم دیگه.خز شدن اصلا مساله جالبی نیست ولی وقتی میگن که یه گوشی تو دست همه بیفته.ولی یکی از دلایل این هم که نوکیا زود اینطوری میشه اینه که بعضی از گوشیهاش طراحی مسخره ای دارن.مثلا چرا 6680 اینطوری نشد.ولی حتی 6630 با اون امکاناتش داره میشه.یه چیزی هم بگم دوستان عزیزم مثل متال و بهراد بیان کتکم بزنن من خودم یه 3250 دارم وبه نظر من که خیلی به دردم میخوره پس اگه همه ملت برن اینو بخرن واسه من از چشم نمی افته.راستی یکی از دوستان در مورد راننده ها یه چیز گفته بود که میخوام بگم زیاد کلی گفته برادر من خودش راننده هستش و سامسونگ دی600 داره و هیچ کدوم از دوستاش نرفتن بخرن.
Doctor.Freeman
08-10-2006, 22:38
خوب حالا منم یه چیزی بگم دیگه.خز شدن اصلا مساله جالبی نیست ولی وقتی میگن که یه گوشی تو دست همه بیفته.ولی یکی از دلایل این هم که نوکیا زود اینطوری میشه اینه که بعضی از گوشیهاش طراحی مسخره ای دارن.مثلا چرا 6680 اینطوری نشد.ولی حتی 6630 با اون امکاناتش داره میشه.یه چیزی هم بگم دوستان عزیزم مثل متال و بهراد بیان کتکم بزنن من خودم یه 3250 دارم وبه نظر من که خیلی به دردم میخوره پس اگه همه ملت برن اینو بخرن واسه من از چشم نمی افته.راستی یکی از دوستان در مورد راننده ها یه چیز گفته بود که میخوام بگم زیاد کلی گفته برادر من خودش راننده هستش و سامسونگ دی600 داره و هیچ کدوم از دوستاش نرفتن بخرن.
Y3$ Y3$ خز خز خز جواد جواد جواد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.