ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آشنا یا وکیل حرفه ای در زمینه تغییر اسم کوچیک میشناسید که بتونه تضمینی انجام بده؟ مشکل با اداره ثبت احوال2

CHaPaReL.
11-12-2019, 23:42
سلام دوستان

برای تغییر اسم کوچیک - آشنا / وکیل حرفه ای یا موسسه حقوقی میشناسید که بتونه تضمینی این کارو انجام بده؟

توجه داشته باشید اسم از نوع عربی (ائمه) ست و میخواد تغییر بده اسم ایرانی بذاره.
همونطور که میدونید در قوانین ثبت احوال اسم 14 نفر از اسامی ممنوعه ست مخصوصا 5 تای اول مثه محمد علی حسن حسین و ...
ثبت احوال تا جایی که بتونه مانع میشه و به حکم دادگاه اعتراض میکنه حتی وقتی شما بخواید از طریق حکم قاضی مجوز تغییر اسم بگیرید . بنا بر این به یه اشنا یا وکیل حرفه ای نیاز دارید.

لطفا اگه همچین کسایی رو میشناسید از طریق پیام خصوصی اطلاع بدید.

متشکرم:)

mohsenP3000
12-12-2019, 00:23
سلام دوستان

برای تغییر اسم کوچیک - آشنا / وکیل حرفه ای یا موسسه حقوقی میشناسید که بتونه تضمینی این کارو انجام بده؟

توجه داشته باشید اسم از نوع عربی (ائمه) ست و میخواد تغییر بده اسم ایرانی بذاره.
همونطور که میدونید در قوانین ثبت احوال اسم 14 نفر از اسامی ممنوعه ست مخصوصا 5 تای اول مثه محمد علی حسن حسین و ...
ثبت احوال تا جایی که بتونه مانع میشه و به حکم دادگاه اعتراض میکنه حتی وقتی شما بخواید از طریق حکم قاضی مجوز تغییر اسم بگیرید . بنا بر این به یه اشنا یا وکیل حرفه ای نیاز دارید.

لطفا اگه همچین کسایی رو میشناسید از طریق پیام خصوصی اطلاع بدید.

متشکرم:)

سلام

آیا هزینه هم براشون مهمه؟ یا اگر خودتون هستید مهمه؟

وکیل خبره در همه زمینه ها هستن ولی دهن سرویس کن. زیر 5 میلیون کار نمی کنن و تازه برای هر لایحه یا حرکتی هم ازتون 500 تومنی می گیرن. در واقع باج گیرن. کارشون ولی خوبه. مشاوره هم برید پیش شون 500 رو باید بدید. پول نارنگی بچه هاست.

اینا رو گفتم چون خودم سال گذشته سر 3 مساله قضایی نیاز به وکیل داشتم و دهنم رو سرویس کردن انقدر پول گرفتن هنوز 1.5 هم بهشون بدهکارم.:thumbsdow

body_guard
03-01-2020, 22:47
وکیل تسخیری نمیتونستین بگیرین؟ تا جاییکه اطلاع دارم اگه توان مالی نداشته باشین میتونی تسخیری بگیری